Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
G32 у старшої та дружини. Донька свій вже розгатила) Третій раз я екран їй міняти не став.
А у дружини 2,5 роки живіше всіх живих, аккум майже не здав.

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
Мото отямилась походу.
2 нові модельки на Snapdragon + IPS + 3.5 jack.
І 7000 батарейка
Порівняв зі своїм G32 - щось, не дуже помітно чим краще стало, окрім версії Андроїд. Сумно, але відсутність підтримки MicroSD - відкладає заміну свого смартфону до наступних новинок.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
reolad, за такої кількості пам'яті нащо та підтримка?

Місто
Харків
відкладає заміну свого смартфону до наступних новинок.
Єдиний нюанс G32 як для мене це відсутність VoLTE/WIFI, але коли в місті буде сансет 3G, тоді може і варто буде задуматися про покупку нового (але батарея поки влаштовує, та хтозна чи буде з автономкою на рівні поточного в новинках чи ні)

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
Kladoff, тому, що багато ГБ музики, файлів, фото, та інше, що завжди в наявності на SD в будь-якому новому пристрої і не треба переносити та шукати альтернативні методи у вигляді гугл дисків та інших сервісів.

Єдиний нюанс G32 як для мене це відсутність VoLTE/WIFI
Згоден, але дивлячись які проблеми Є у інших користувачів, то і не дуже поспішаю переходити на цю технологію.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
не треба переносити та шукати альтернативні методи у вигляді гугл дисків та інших сервісів.
По тайп-с кабелю на комп, та з компу перекинув, навіть якщо дві-три години гігази будуть зливатись, чи міняєте телефон щотижня?

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
тайп-с кабелю на комп
Тобто Ви виключаєте можливість того, що телефон пошкодився, наприклад, зламався порт та/або екран не реагує. І як потім переносити, якщо немає комп'ютера поруч? Та і нема кабелю Type-C - Type-C. А це додаткові трати. Так, я над цим міркую, але резервні копії роблю на карту пам'яті на усяк випадки. Так, можна і через перехідник на флешку кидати.... хм. Сам собі суперечу :ROFLMAO:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Третій раз я екран їй міняти не став
А скільки коштувала заміна?
Перший раз шось в районі 2к (якшо не помиляюсь), після цього відразу у китайців другий модуль замовив за 17$ і сотні 4 за заміну. Але дебіли ремонтники пошкодили шлейф фінгерпринта "він у вас не робив", хоча 100% працював, бо екран ще напівживий був. От з ним довгенько проходила, але добила. Там ще і розмовний динамік тріщав, і з мікрофоном трабли почалися.

Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
Motorola Edge 50 Fusion тільки-но отримав оновлення працює VoLTE (Voice over LTE) від Водафон. У кого Київстар теж перевірте може і там вже доступна ця опція). А у Лайфселу вона вже була)

Місто
Львів
Motorola Edge 50 Fusion тільки-но отримав оновлення працює VoLTE (Voice over LTE) від Водафон. У кого Київстар теж перевірте може і там вже доступна ця опція). А у Лайфселу вона вже була)
На Київстар після оновлення зʼявились тумблери VoLTE/VoWiFi і теж працює.
Post automatically merged:

В Motorola Edge 50 Fusion є підтримка EVS кодеків?

Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
В кабінеті Мій Водафон вже відібражається виклик виконувався через VoLTE.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Виявив цікавий баг, на Edge 40 після оновлення на Андроїд 15. Немає ніде в налаштуваннях як вимкнути перевірку, або замінити PIN-код SIM-карти. Але цього пункту немає коли системна мова Українська. Переводжу систему на English, з'являються налаштування SIM lock.
Весь вечір сьогодні вбив на пошук цього налаштування в телефоні, перелопатив весь Гугл. Немає ніде про це інформації. Знайшов рішення сам випадково.

Місто
Germany
Виявив цікавий баг, на Edge 40 після оновлення на Андроїд 15. Немає ніде в налаштуваннях як вимкнути перевірку, або замінити PIN-код SIM-карти. Але цього пункту немає коли системна мова Українська. Переводжу систему на English, з'являються налаштування SIM lock.
Весь вечір сьогодні вбив на пошук цього налаштування в телефоні, перелопатив весь Гугл. Немає ніде про це інформації. Знайшов рішення сам випадково.

а в чём смысл вашего поста, кроме как поделиться проблемой и дать понять, что решением не горите желанием делиться ?

• Dislike
Реакції: omni
Місто
Кривий Рiг
Місто
Germany
Lets, :sho:

А уважніше прочитати моє повідомлення не в силах. Я описав проблему та її рішення.

я прочитал, но эта фраза почему-то не была обработана моим центральным процессором, то бишь протупил...

Зверху