k.stahanov
Гуру....типа
будуть. навіть з розблокованим загрузчикомRiznychenkoне буде оновлень по повітрю![]()
Причина: уточнення
Останнє редагування:
будуть. навіть з розблокованим загрузчикомRiznychenkoне буде оновлень по повітрю![]()
я не за це писав , а за оновлення... а щоб wallet працював , мабуть треба з модулями для магіска розбиратисяk.stahanov, можна кроки що потрібно зробити щоб запрацював Google Wallet з розблокованим загрузчиком?
нічого подібного, буде саме 5 років оновлень...якщо полюбляєте іхній форум та реддіт - там ІІ і людей нема...в мене такий апарат ( він не перший Мото , так що у компаніі я впевнений).наїбомана.
На 75 обіцяли 3, а зупинились на 2 оновленнях оболонки. Не драматизуй, про це вже говорили, ти мені особисто доказував за оновлення.Наприклад в G75 також спочатку обіцяли 100500 циклів оновлення
Знову мантра "очі болять", потрібно кидати бухати, курити і слідкувати за тиском, а не жалітись на екрани. Цей фактор вже давно нівельований: раніше частота мерехтіння становила +\- 250 Гц, що "било" по мізках, зараз навіть бюджетники працюють на частоті 2000-4000 Гц, плюс поява DC Dimming. Тотальна більшість екранів це виробництво Китаю: BOE та CSOT (в Моторолах також).незрозуміло щодо мерехтіння екрану (Шім) буде на амоледі скоріше за все;
Це загальний тренд. Якраз найбільше "випирає" в Сяомі, Самсунгу та Гуглі.ідіотський формат корпусу
26 рік на дворі, користувачі обирають телефони за зовнішній вигляд, форм-фактор, особисті уподобання та власну думку, а не за алгоритми обробки фото та відео.за ціну як Pixel iPhone Samsung
буде 5 років оновлень,як і обіцяли. в мене був moto edge 2022 , на нього обіцяли 3 - 3 прийшло . а якщо гуглити - відповідае буде 2 роки.На 75 обіцяли 3, а зупинились на 2 оновленнях оболонки
У Moto ціна меньше виходить на 10к грн ніж у сірого Pixel, або білого Samsung.- за ціну як Pixel iPhone Samsung дуже сумніваюсь що він буде робити такі ж якісні фото/відео,
Має бути цікавою модель Edge 70 fusion: акум Si/C Li-Ion 7000 mAh + 68W. Думаю, що ближче до зими в ціновому діапазоні 300-400$ масово з'явиться кремній, швидка зарядка та об'єм, який дозволить витягувати 16-18 годин в змішаному режимі роботи.Був би ще в Мото АКБ потовще.
Це дуже ексцентрично навіть для лікаря. Ще не зустрічав Андроїд в якому не було б дрібних помилок в системі десь за 2- 3 рокиайфона на нього зпригну
У Poco цього сезону всі батареї 7000 й зарядки швидшіLi-Ion 7000 mAh + 68W
Обновление версии Android связано со сроками поддержки железа, а именно процессора. Потом уже от хотелок производителя телефона, Но Motorola (Lenovo) на этом экономит...Беру трубки всегда надолго и минимум от 4х лет,вот в связи с этим такие фобии
Чи багато у дружини було Слухавок які прожили більше 3 років й ти не чув що вона хоче новенького? Яка різниця що там напишуть маркетологи.дружина
Виробники не зацікавлені офіційно повідомляти строки дії підтримки, у т. ч. версію системи Android, до якої телефон точно оновиться.Тут більш курвить от це «до» 7 років. Три це також до 7 років
Якщо телефон повністю влаштовує, то проживе й більше 3 роки.Чи багато у дружини було Слухавок які прожили більше 3 років й ти не чув що вона хоче новенького?