Місто
Львів
k.stahanov, можна кроки що потрібно зробити щоб запрацював Google Wallet з розблокованим загрузчиком?

k.stahanov

Гуру....типа
Місто
Кривбасс
Телефон
Moto edge 2022
k.stahanov, можна кроки що потрібно зробити щоб запрацював Google Wallet з розблокованим загрузчиком?
я не за це писав , а за оновлення... а щоб wallet працював , мабуть треба з модулями для магіска розбиратися
уточнив у тому посту

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Не поспішай зістрибувати, бо Motorola також тримає в штаті маркетологів які занадто прикрашають дійсність. Наприклад в G75 також спочатку обіцяли 100500 циклів оновлення, а потім виявилось що це наїбомана.
- незрозуміло щодо мерехтіння екрану (Шім) буде на амоледі скоріше за все;
- ідіотський формат корпусу, коли він тонкий але блок камер випирає, навіщо так робити, зробіть все а один рівень товще і ще залишиться місце для більшого акумулятора;
- за ціну як Pixel iPhone Samsung дуже сумніваюсь що він буде робити такі ж якісні фото/відео, тут в мене залишається непохитна впевненість найкраще фото - найновіший Pixel, найкраще відео - найновішій iPhone

k.stahanov

Гуру....типа
Місто
Кривбасс
Телефон
Moto edge 2022
нічого подібного, буде саме 5 років оновлень...якщо полюбляєте іхній форум та реддіт - там ІІ і людей нема...в мене такий апарат ( він не перший Мото , так що у компаніі я впевнений).

Місто
Львів
Наприклад в G75 також спочатку обіцяли 100500 циклів оновлення
На 75 обіцяли 3, а зупинились на 2 оновленнях оболонки. Не драматизуй, про це вже говорили, ти мені особисто доказував за оновлення.
незрозуміло щодо мерехтіння екрану (Шім) буде на амоледі скоріше за все;
Знову мантра "очі болять", потрібно кидати бухати, курити і слідкувати за тиском, а не жалітись на екрани. Цей фактор вже давно нівельований: раніше частота мерехтіння становила +\- 250 Гц, що "било" по мізках, зараз навіть бюджетники працюють на частоті 2000-4000 Гц, плюс поява DC Dimming. Тотальна більшість екранів це виробництво Китаю: BOE та CSOT (в Моторолах також).
ідіотський формат корпусу
Це загальний тренд. Якраз найбільше "випирає" в Сяомі, Самсунгу та Гуглі.
за ціну як Pixel iPhone Samsung
26 рік на дворі, користувачі обирають телефони за зовнішній вигляд, форм-фактор, особисті уподобання та власну думку, а не за алгоритми обробки фото та відео.

Місто
Харьков
Мужики извините за дурацкий вопрос,но собираюсь обновить телефон и вот думаю,если начнется 3ая мировая война,то китайские бренды мобильных как то смогут отключить от обновлений или вообще поблокировать?
Вот думаю выбирать среди сателлитов запада как :Самсунг,Pixel,Моторола и Леново или китайские даже в случае глобального замеса не поотключают?
Айфон не рассматриваю,т к его может другая сторона программно обвалить.

Беру трубки всегда надолго и минимум от 4х лет,вот в связи с этим такие фобии

Останнє редагування модератором:

k.stahanov

Гуру....типа
Місто
Кривбасс
Телефон
Moto edge 2022
На 75 обіцяли 3, а зупинились на 2 оновленнях оболонки
буде 5 років оновлень,як і обіцяли. в мене був moto edge 2022 , на нього обіцяли 3 - 3 прийшло . а якщо гуглити - відповідае буде 2 роки.
срач розводити не буду,це мій останній пост на цю тему

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
- за ціну як Pixel iPhone Samsung дуже сумніваюсь що він буде робити такі ж якісні фото/відео,
У Moto ціна меньше виходить на 10к грн ніж у сірого Pixel, або білого Samsung.
Dxmark по якості фото Мото над Pixel поставив. По характеристикам фото модулі в Мото краще, але стосовно обробки фото питання.
Був би ще в Мото АКБ потовще.

Місто
Львів
Був би ще в Мото АКБ потовще.
Має бути цікавою модель Edge 70 fusion: акум Si/C Li-Ion 7000 mAh + 68W. Думаю, що ближче до зими в ціновому діапазоні 300-400$ масово з'явиться кремній, швидка зарядка та об'єм, який дозволить витягувати 16-18 годин в змішаному режимі роботи.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
айфона на нього зпригну
Це дуже ексцентрично навіть для лікаря. Ще не зустрічав Андроїд в якому не було б дрібних помилок в системі десь за 2- 3 роки
Post automatically merged:

У Poco цього сезону всі батареї 7000 й зарядки швидші

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Беру трубки всегда надолго и минимум от 4х лет,вот в связи с этим такие фобии
Обновление версии Android связано со сроками поддержки железа, а именно процессора. Потом уже от хотелок производителя телефона, Но Motorola (Lenovo) на этом экономит...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Пише про шим на мото і запропонував самий шимний девайс. Про УГ у вигляді проца твого пікселя взагалі мовчу)
Post automatically merged:

Howl, дружина все життя на мото. Скільки обіцяли, стільки й оновили. Тут більш курвить от це «до» 7 років. Три це також до 7 років

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Тут більш курвить от це «до» 7 років. Три це також до 7 років
Виробники не зацікавлені офіційно повідомляти строки дії підтримки, у т. ч. версію системи Android, до якої телефон точно оновиться.

Чи багато у дружини було Слухавок які прожили більше 3 років й ти не чув що вона хоче новенького?
Якщо телефон повністю влаштовує, то проживе й більше 3 роки.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kladoff, дефай/разр/ фотон 4ж. Далі від g4 здається вже йшли леновівці. Був g32. Минулого року подарував g85 все оновлювалось і оновлюється. Її ніколи інші бренди не цікавили)

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
шановне панство, я був і залишаюсь прихильником Motorola, у мене у самого і у всього найближчого кола оточення Motorola, в чому ви мене переконуєте 😁 Але я вважаю що в дорогому сегменті ринку Motorola не буде конкурентоспроможною з іншими виробниками.

Купив в офіційному магазині з усіма офіційними документами Motorola G86 Power 12/256 за ціною 12,5К грн і насолоджуйся. це буде найкраща купівля.

Не подобається, купуй Motorola G57 Power 8/256 за ціною 9,5К грн. Не подобається, купуй Motorola Edge але там я в них не розбираюсь і ніколи не купував бо ці йолопи роблять усі Edge незручні заокругленні кути екрану.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Howl, ну в мене 13 про айфон вже 4й рік живе. Думаю ще роки 2 протяне як не в мене, так в когось з дітей) Але систему актуальну хотілось би. І з таким процом можна дійсно раз в 3 роки поміняти акб і користувати 5-7 років(я про мото)

Зверху