Смартфони Samsung

Місто
Odesа
Дюрі-бачі, мощное железо видимо греет корпус и садит батарею
И чем мощнее, тем сильнее

А про ИИ, они где то в источниках пишут какие языки поддерживаются ? Может украинского и не было заявлено?

Плохой прием сети это конечно залёт конкретный (((

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Кстатє, а поміняти на S-ках батарейку (S20), із збереженням IP68, реально (не за всі гроші світу) чи розмріявся?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Кстатє, а поміняти на S-ках батарейку (S20), із збереженням IP68, реально (не за всі гроші світу) чи розмріявся?
у офіціалів на s20 1940грн разом з батареєю. Не знаю чи це всі гроші світу чи ні

Місто
Львів
как там камера, в том что за 2799 ?
Мені не подобається в ній автофокус, головним чином при макрофото. Але вже віддавна окрім деколи яких документів чи фото-відео для диспутів на алі камерами смартів нічого не фоткаю. Тому й задовільняє цілком, зваживши на вартість дівайсу.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Мені не подобається в ній автофокус
Я сьогодні зрозумів чому в Самсунга треба щоразу перемикати режим на 200 мегапікселів. За замовчуванням 12 мегапікселів нормально фотографує, а от 200 ніяк не може сфокусуватись на рухомі об'єкти (або коли руки криві, як в мене). Вони, як і роздільна здатність дисплею 1440р, для понтів на папері, а не для реального використання. І виробник це усвідомлює, не зробивши їх за замовчуванням.
Я напевно скажу якусь дурницю, але мені суб'єктивно 720р більше подобається ніж 1080р, особливо на дрібному шрифті відсутність "ореолу", і я майже не бачу різниці із 1440р...

Останнє редагування:
Зверху