у офіціалів на s20 1940грн разом з батареєю. Не знаю чи це всі гроші світу чи ніКстатє, а поміняти на S-ках батарейку (S20), із збереженням IP68, реально (не за всі гроші світу) чи розмріявся?
ну а как там камера, в том что за 2799 ?У мене ZTE Nubia Neo з Алло за 2799 грн має 256).
Досить пристойна! Трохи кольори переяскраві, а в цілому нормну а как там камера, в том что за 2799 ?
Но стабилизация... Не нужна?Досить пристойна! Трохи кольори переяскраві, а в цілому нормну а как там камера, в том что за 2799 ?
Мені не подобається в ній автофокус, головним чином при макрофото. Але вже віддавна окрім деколи яких документів чи фото-відео для диспутів на алі камерами смартів нічого не фоткаю. Тому й задовільняє цілком, зваживши на вартість дівайсу.как там камера, в том что за 2799 ?
Я сьогодні зрозумів чому в Самсунга треба щоразу перемикати режим на 200 мегапікселів. За замовчуванням 12 мегапікселів нормально фотографує, а от 200 ніяк не може сфокусуватись на рухомі об'єкти (або коли руки криві, як в мене). Вони, як і роздільна здатність дисплею 1440р, для понтів на папері, а не для реального використання. І виробник це усвідомлює, не зробивши їх за замовчуванням.Мені не подобається в ній автофокус