Смартфони Samsung

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Працює стабільно навіть на бюджетниках. Будь який куплений в магазині новим - відпрацює свої 3-4 роки. За потреби - гарантійний якісний ремонт в кожному обласному центрі.
Оновлення безпеки протягом такого ж періоду.

Так, запчастини не топ вже не перший рік. Але пересічному користувачу глибоко фіолетово.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Місто
Одеса
все корпоративные фичи нормально работают + режим декс и т.д.
пересічному користувачу це не потрібно. Більшість купляє бюджетний Самсунг (тому ще це Самсунг) по ціні середнього китайця, якіть користування відповідна бюджетна.

Останнє редагування:
Місто
Полтава
І які тепер переваги залишились у смартфонів Samsung перед китайськими виробниками?
Ніяких. Є Айфон й усі інші. Ну ще людям в статусі (при грошах та/або посаді) зашкварно китайський флагман мати, якщо не Айфон. Бо ще у цього покоління працює пам'ять: китайське - дешеве г...но.
Post automatically merged:

корпоративные фичи нормально работают
Оставьтє етот аргумент тем, кто купіл в кредит Айфон б/у і белькочет про удобство екосістеми Еппл.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Оставьтє етот аргумент тем, кто купіл в кредит Айфон б/у і белькочет про удобство екосістеми Еппл.
Ну если нрвится иОС, то почему нет. Нормальная там ось (+/-), экосисьема прям топ, корп фичи тоже все работают, любой MDM больше ореинтирован на иОС при этом в оперировании андроидом имеет сильно больше возможностей. Я каждый день работаю с двумя этими осями, но основная и любимая ведро и именно oneui, а магии апл за эти годы я так и не ощутил, для меня ущербная ось, но отношусь к ней с уважением. Я часто имею дело с разными смартами на практике, удается пощупать руками большинство флагманов и не только, то по оболочке, ну вот все не то, а самса нравится. Но блин, по железу прям сильно китайцы обходят, особенно в роли новых АКБ, камер, обидненько. Не вижу ни одной причины менять свою 24 ультру, тупо застой у них. А когда появляются мысли прыгнуть на Китай, гоню их прочь

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Не вижу ни одной причины менять свою 24 ультру,
Я навіть 22 ультру не бажаю міняти, нічого принципово нового в 26 ультра не бачу. Поки будуть приходити оновлення безпеки, поки і буду юзати як основний смартфон

Місто
Львів
Та ні, у мене він вже віддавна лише у якості ТБ боксу через USB-HDMI хаб використовується. Після любого найдешевшого сучасного китайця з мін. 8ГБ ОЗП брати його в руки у якості смартфону - це неповага до себе :)

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
І які тепер переваги залишились у смартфонів Samsung перед китайськими виробниками?
А вони були загалом? З усіх Самсунгів завжди був сенс брати хіба флагмани (свіжак або мінус одне покоління від свіжого), всі інші лінійки були/є жахливим компромісом і як правило у китайців було дешевше/цікавіше.

Місто
Львів
А вони були загалом?
У самсів S та N серій, починаючи з S8, є фіча, якої в жодному айфоні немає (на рахунок намагаючихся конкурувати китайців не знаю) - режим Samsung DeX.

На рахунок дрібних нюансів його реалізації та в цілому ергономічності використання у мене є чимало претензій, але одне спостереження беззаперечне - якістю виводу відеопотоку через HDMI б'ють на голову любу ТБ приставку, що коли-небудь вмикав та порівнював (можливо, окрім найновіших моделів). Хоча, здавалося б, що там може значно краще чи гірше показувати при відтворенні звиклого FHD потоку з бітрейтом до 8mbps, не більше? :)

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
по железу прям сильно китайцы обходят
ок гугл, шо є із сучасного тоненького-легенького, не ширше за 70-71мм, і не овощного? одна моделька у салямі, одна у мотора, одна у... чи то асуса чи то соньки
і всі по такій же (або дорожчій) ціні як актуальна S-ка
і до 2025го куди не кинься, характеристики гірші ніж у самса (то ІР нижчий класом, то дисплей гірший, то бездротової зарядки нема, то ще якась хрєнь)
і це маючи чимале бабло на руках, а вибору нема... час від часу копаю жсмарену, нема нічого
брать салямі за ціною самсунга? увольтє...
я вже не кажу за сегмент 4-5 сотень, тут мої хотєлки відсутні повністю

Місто
Франкфурт
дивився огляди на s26, ось його б я не взяв
що з ним не так?
порівнювати 25+ зі 26 (звичайним, без +) якось неправильно, мабуть...
https://www.androidauthority.com/some-galaxy-s26-ultra-eye-strain-complaints-3649803/ Наприклад

Зверху