более тщательно проработанное ПО ?І які тепер переваги залишились у смартфонів Samsung перед китайськими виробниками?
более тщательно проработанное ПО ?І які тепер переваги залишились у смартфонів Samsung перед китайськими виробниками?
ви це серйозно?более тщательно проработанное ПО ?
Именно так, OneUI - топ оболочка на ведре + все корпоративные фичи нормально работают + софт самсунга + режим декс и т.д.ви це серйозно?более тщательно проработанное ПО ?
пересічному користувачу це не потрібно. Більшість купляє бюджетний Самсунг (тому ще це Самсунг) по ціні середнього китайця, якіть користування відповідна бюджетна.все корпоративные фичи нормально работают + режим декс и т.д.
Ніяких. Є Айфон й усі інші. Ну ще людям в статусі (при грошах та/або посаді) зашкварно китайський флагман мати, якщо не Айфон. Бо ще у цього покоління працює пам'ять: китайське - дешеве г...но.І які тепер переваги залишились у смартфонів Samsung перед китайськими виробниками?
Оставьтє етот аргумент тем, кто купіл в кредит Айфон б/у і белькочет про удобство екосістеми Еппл.корпоративные фичи нормально работают
Йшли, поки оновлювався. Самс галаксі ноут 20 ultraна америкоса обнови йдуть?
Ну если нрвится иОС, то почему нет. Нормальная там ось (+/-), экосисьема прям топ, корп фичи тоже все работают, любой MDM больше ореинтирован на иОС при этом в оперировании андроидом имеет сильно больше возможностей. Я каждый день работаю с двумя этими осями, но основная и любимая ведро и именно oneui, а магии апл за эти годы я так и не ощутил, для меня ущербная ось, но отношусь к ней с уважением. Я часто имею дело с разными смартами на практике, удается пощупать руками большинство флагманов и не только, то по оболочке, ну вот все не то, а самса нравится. Но блин, по железу прям сильно китайцы обходят, особенно в роли новых АКБ, камер, обидненько. Не вижу ни одной причины менять свою 24 ультру, тупо застой у них. А когда появляются мысли прыгнуть на Китай, гоню их прочьОставьтє етот аргумент тем, кто купіл в кредит Айфон б/у і белькочет про удобство екосістеми Еппл.
Я навіть 22 ультру не бажаю міняти, нічого принципово нового в 26 ультра не бачу. Поки будуть приходити оновлення безпеки, поки і буду юзати як основний смартфонНе вижу ни одной причины менять свою 24 ультру,
S8)у меня S10e досирпох в использовании![]()
Та ні, у мене він вже віддавна лише у якості ТБ боксу через USB-HDMI хаб використовується. Після любого найдешевшого сучасного китайця з мін. 8ГБ ОЗП брати його в руки у якості смартфону - це неповага до себе
А вони були загалом? З усіх Самсунгів завжди був сенс брати хіба флагмани (свіжак або мінус одне покоління від свіжого), всі інші лінійки були/є жахливим компромісом і як правило у китайців було дешевше/цікавіше.І які тепер переваги залишились у смартфонів Samsung перед китайськими виробниками?
У самсів S та N серій, починаючи з S8, є фіча, якої в жодному айфоні немає (на рахунок намагаючихся конкурувати китайців не знаю) - режим Samsung DeX.А вони були загалом?
що з ним не так?дивився огляди на s26, ось його б я не взяв
ок гугл, шо є із сучасного тоненького-легенького, не ширше за 70-71мм, і не овощного? одна моделька у салямі, одна у мотора, одна у... чи то асуса чи то сонькипо железу прям сильно китайцы обходят
https://www.androidauthority.com/some-galaxy-s26-ultra-eye-strain-complaints-3649803/ Наприкладщо з ним не так?дивився огляди на s26, ось його б я не взяв
порівнювати 25+ зі 26 (звичайним, без +) якось неправильно, мабуть...