Можете поставити запитання про кількість років оновлень моделі Samsung Galaxy S25 FE на офіційному сайті через месенджери або онлайн чат. Натисніть Підтримка. Внизу праворуч виберіть чат на сайті або потрібні месенджери.десь можна подивитись по моделі скільки і яких оновлень обіцяють?
На ГСМАрені в огляді про 25ФЕ - слоу чарджін, фест дісчарджін. Колега перед НР купила, слово в слово повторює за Ареною. Тільки українською.Якби сьогодні, то я купив би собі Samsung Galaxy S25 FE. Замість А57. Samsung гарантує 7 років оновлень операційної системи та патчів безпеки (до 2032 року).За таку ціну пропонують:![]()
Ех... Через рік куплю S25 за 28899)))28899 грн.за яку ціну?
Це старе маркування. Зараз якраз і має бутиале для сертифікованих пристроїв в Україні ніби має бути SEK
EUY/-/EUY/EUY
Подивився, що на моєму телефоні А55. Також EUY/-/EUY/EUYверсія ПЗ з кодом регіону EUY/-/EUY/EUY
На А55 попереднє оновлення патчу безпеки було 2 березня. Нового поки що немає на даний момент.Сегодня прилетела новая обнова безопасности. В начале февраля каежтся была предыдущая.
VoWIFI потрібен там, де слабкий сигнал мережі мобільного оператора. Якщо немає проблем з малою потужністю сигналу мобільної мережі, то немає потреби в VoWIFI. Можна користуватися VoLTE. Або просто обходитися без VoWIFI чи VoLTE.все ок. VoWIFI глючный у самсов сам по себе, я так понял. Вообще им не пользуюсь.
S20 і лайф - працює чудово, особливо під час "ракетної небезпеки" у сховищі (це може бути і пролітаючий поряд шахєд)VoWIFI глючный у самсов сам по себе, я так понял. Вообще им не пользуюсь.