Смартфони Samsung

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
SvPet, десь можна подивитись по моделі скільки і яких оновлень обіцяють?

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
десь можна подивитись по моделі скільки і яких оновлень обіцяють?
Можете поставити запитання про кількість років оновлень моделі Samsung Galaxy S25 FE на офіційному сайті через месенджери або онлайн чат. Натисніть Підтримка. Внизу праворуч виберіть чат на сайті або потрібні месенджери.

Місто
Полтава
За таку ціну пропонують:
Якби сьогодні, то я купив би собі Samsung Galaxy S25 FE. Замість А57. Samsung гарантує 7 років оновлень операційної системи та патчів безпеки (до 2032 року). :)
На ГСМАрені в огляді про 25ФЕ - слоу чарджін, фест дісчарджін. Колега перед НР купила, слово в слово повторює за Ареною. Тільки українською.
Post automatically merged:

Ех... Через рік куплю S25 за 28899)))

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Тільки сьогодні зрозумів, що у мене на Samsung A55, придбаному свого часу у Фокстрот, версія ПЗ з кодом регіону EUY/-/EUY/EUY, і це виявляється версія для європейського ринку поза ЄС. Ну типу ок, але для сертифікованих пристроїв в Україні ніби має бути SEK. Хтось тямущий поясніть пліз, чи може це бути причиною некоректної роботи VoWiFi - а саме в мережі Київстар. Чи воно ніяк не впливає?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Сегодня прилетела новая обнова безопасности. В начале февраля каежтся была предыдущая.

У меня вьетнамец )) и все ок. VoWIFI глючный у самсов сам по себе, я так понял. Вообще им не пользуюсь.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сегодня прилетела новая обнова безопасности. В начале февраля каежтся была предыдущая.
На А55 попереднє оновлення патчу безпеки було 2 березня. Нового поки що немає на даний момент.
все ок. VoWIFI глючный у самсов сам по себе, я так понял. Вообще им не пользуюсь.
VoWIFI потрібен там, де слабкий сигнал мережі мобільного оператора. Якщо немає проблем з малою потужністю сигналу мобільної мережі, то немає потреби в VoWIFI. Можна користуватися VoLTE. Або просто обходитися без VoWIFI чи VoLTE.
Цілком нормальний VoWIFI у смартфонах Samsung. Не всі з ним мають проблеми.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
VoWIFI глючный у самсов сам по себе, я так понял. Вообще им не пользуюсь.
S20 і лайф - працює чудово, особливо під час "ракетної небезпеки" у сховищі (це може бути і пролітаючий поряд шахєд)

Зверху