Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене дохли флешки в основному, коли робив на флешці свап файл, або дуалбутом прошивка кидались на флешку. В інших варіантах жили дуже довго!

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Дюрі-бачі, ти не зрозумів. Карти, які були випущені пару років назад (твоїй вже більше 4 років), працюють добре, а ті, які випущені зараз (ну і рік-два тому) - швидко накриваються:(.
У мене в реєстраторі вже три роки стоїть карта на 32Гб (правда, за цей час приблизно напрацьовано лише 400 год)

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
У мене в реєстраторі вже три роки стоїть карта на 32Гб
- плюсую.
Сам використовую мото дроід х з 2011 року як відеореєстратор, в ньому карта на 32 Гб, на яку пишеться відео. Карта вже 6 років працює. В годинах 2900-3000 точно.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Редми 4х лучше чем редми 4.
Чем лучше?
Чем редми 4.
:)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
raxp, Хм... За видео, конечно, спасибо! Но, у сравниваемого в видео Редми Нот 4 стоит МТК, а Розетка продаёт со Снапдрагоном 625.

Tyoma

Абонент
Місто
Садовое
Телефон
Doogee X5
Андрюх@dp.ua, здесь прочитай в технических характеристиках и дополнительной информации по различию версий

Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S10

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
shtirlic, маю схожий баг на note 3 pro, в інфо видає без про. Постав АІДУ і там все вірно покаже.

Добавлено через 4 минуты
Андрюх@dp.ua, скажу по аналогії з попередньою моделлю - було все просто, якщо редмі ноте 3 то проц МТК, якщо редмі ноте 3 про - кулаком.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S10
shtirlic, маю схожий баг на note 3 pro, в інфо видає без про. Постав АІДУ і там все вірно покаже.
Т.к. телефон жены, то софт на её совести:) Из моих програм, только speedtest;) Xiaomi Redmi Note 4X 3/16GB без "x" нет. Так что я знаю, как он правильно называется:D
Добавлено через 4 минуты
Андрюх@dp.ua, скажу по аналогії з попередньою моделлю - було все просто, якщо редмі ноте 3 то проц МТК, якщо редмі ноте 3 про - кулаком.
Xiaomi Redmi Note 4X все на Qualcomm, кроме версии 4/64GB, а все Xiaomi Redmi Note 4 +Xiaomi Redmi Note 4x 4/64GB на MediaTek.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
4x после прошивки на глобалку, в информации про смартфон пропадает x.
вообще не понял, к чему это было... Там в инфе на обоих смартах четко видно количество ядер и частоту. При чем здесь прошивка?!?

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
В моем redmi 4 pro в инфе тоже написано просто redmi 4
Китайцы уже сами запутались в своих смартфонах..

С "четверками" вообще цирк у них, наплодили кучу, черт ногу сломит: редми 4, 4А,4Х,4про,4индия...

Зверху