В нього, мабуть 3 сімки (або й більше), тому й тусує їх постійно.жесть, я думал что уже давно времена такого дроча прошли. Две симки везде
В нього, мабуть 3 сімки (або й більше), тому й тусує їх постійно.жесть, я думал что уже давно времена такого дроча прошли. Две симки везде
У мене водафон сугубо по роботі, Лайф для сім'ї і друзів, а Київстар як підстраховка при поганому покритті, ну і фін номер за сумісництвом. От часто доводиться міняти саме між лайфом і водафон, щоб пацієнти у вихідні не мішали)))жесть, я думал что уже давно времена такого дроча прошли. Две симки везде
Я сдал свой. Достала камера.сьогодні псіханув і замовив Xiaomi mi 9T 6\64 з Алі на заміну Redmi 3S. Обійшовся в 7100 грн
Сам принцип селфи самого мало интересует, а тебе не нужны видео разговоры ?Black_Shef, мені селфі-камера не потрібна. Брав із-за відсутності "брови" + NFC.
тебе не нужны видео разговоры ?
Онлайн урокидля чего видеозвонок мне просто незаменим
через УкрПочту выборочная проверка, если посылка попадает на дополнительный осмотр, но таможеннику вообще пох сколько там указал китаец. Никогда не видел посылки, реально в лимите, с их фирменным скотчем ?Roman_UA, у відгуках пишуть, що продавець вказує ціну 89$ і відправляє Укрпоштою. Покупці пишуть, що не попадають на держмито. Буду чекати, а там буде видно.
Выдвижная камера как себя ведёт ?Вчора забрав Мі9Т. Пока все подобається. Продавець вказав 82 долари на посилці. На мито не попав, пронесло
Значит, мне бракованный попался. Хорошо, что вернул обратно.Black_Shef, все ок, якість фото і відео проти Редмі 3s просто бомба
Вчора забрав Мі9Т. Пока все подобається. Продавець вказав 82 долари на посилці. На мито не попав, пронесло