Тут мабуть щось не те.Телефон - настройки (внизу слева кнопка) - черный список. Ищите свой номер в этом списке и удаляйте.
З лайфом є такі баги, як і з водафон(рідше) Взагалі після мотороли скажу, що якість модемної частини у сяомі м'яко кажучи не дуже. Там де мото вісить в 3/4ж на 1-2 поділки, сяомі в еджі.У моего товарища на Ми Макс 3 часто так бывает.
Ему не могут дозвониться.
Черный список пустой.
Или перезагрузка помогает или само собой проходит
Оператор Lifecell, если что.
Не допоможе. Проблема суто залізна. Наведення від радіотракту або від динаміку на тракт дисплею.я шил на него разные прошы и ничего
В мене жодного разу такого не було. Тел. Редмі Ноут 4х. Рутований.У меня был ноте 4х, тоже проблема во время разговора, на ми8 такого ни разу не было.
Ще раз кажу - номера в чорному списку нема. Невже ніхто не стикався з таким?Телефон - настройки (внизу слева кнопка) - черный список. Ищите свой номер в этом списке и удаляйте.
Антивірусніка не є?)Ще раз кажу - номера в чорному списку нема. Невже ніхто не стикався з таким?
А если стандартной звонилке сделать сброс данных и кеша?номера в чорному списку нема. Невже ніхто не стикався з таким?
Ще раз кажу - номера в чорному списку нема. Невже ніхто не стикався з таким?
Використовується стандартна дзвонилка, чи стороння? Наприклад, в дзвонилціЩе раз кажу - номера в чорному списку нема.
НемаАнтивірусніка не є?)
Жінка панічно боїться гугл-синзронізації, боїться втратити всі контактиСброс настроек телефона делал?
СтандартнаВикористовується стандартна дзвонилка, чи стороння?
Жінка панічно боїться гугл-синзронізації
Экспортируй её контакты в .vcf файл, затем после сбросов сделай импорт из .vcfЖінка панічно боїться гугл-синзронізації, боїться втратити всі контакти
это худший вариант "шапочки из фольги"Жінка панічно боїться гугл-синзронізації, боїться втратити всі контакти