смысл
ранее мы уже здесь обсудили эту перемогу ты не задумался, прежде чем это сюда постить, почему на глобальной локации нет упоминания ни про Неньку, ни про Рашу ?
В мене є питання до юзерів смартів цієї компанії. Підкажіть, що може бути за проблема в Xiaomi Redmi Note 3 Pro, струм споживання від зарядки став дуже низький 0.1 А при 5 V від будь-якої зарядки(навіть у вимкненому стані), а від ноута то 0.43 А при 5 V споживання, зарядка і шнур оригінальні, спробував кучу зарядок, ситуація така ж, хто стикався з проблемою. Допоможіть порадою, а то так дуже дискомфортно, тепер потрібно заряджати тільки від ноута. Буду дуже вдячний за допомогу.
Може хто ремонтує і вже бачив подібне.
Dinetto, а если не оригинальные зарядка и кабель, то как заряжает? Есть ли возможность достать другой оригинальный кабель (возможно у знакомых) и проверить?
Яка різниця чим міряв, питання ж в іншому, що телефон не заряджається, ні від зарядок ні від павербанок, лише від ноута.Dinetto, чим міряв струм?
имхо без разницы с чьего ведома, но это никак неGLOOMER, можливо, я не так розумію суть глобальної локації. якщо це вона http://www.mi.com/en/ то з їх відома є і оце http://www.mi.com/ua/
мы опять по надцатому разу это обсуждаем. Я придерживаюсь мнения, что все куда есть ссылка с глобального сайта, там есть ОФИЦИАЛЬНОСТЬ. Все остальное это поддержание лоха в рабочем состоянии.якщо йдеться, ще немає в спадаючому меню - то там немає і Німеччини і Британії. Але в ці країни здійснюється поставки з онлайн магазину
тому я не можу погодитися, що на глобальній локації немає згадки про Неньку
М-да, Xiaomi оказывается "надо уметь пользоваться". Уже цельный час не могу понять, как настроить приложение "Mi Remote" на свой телевизор. В инструкциях по интернету и ютубу в самом приложении справа, возле вкладки Mi TV/Mi Box есть вкладка TV... а у меня её нет.Разбираюсь дальше... )
Так написано, как будто это Харьков переименовалиХайфа Израиль-(ранее Харьков)
Не хрен умничать...Капитошка, в мене бабця налаштувала своїх 2 зомбоящика та кондей, не тупи.