Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
гарно пахне і при грошах :ROFLMAO:.
Так а чому все ж таки вирішила собі такого «папіка» знайти?
Ну їй завжди подобалися старші чоловіки. Такі щоб мінімум 20+ різниця. В універі зустрічалась з викладачем за 40+. Потім був у неї таксист, теж ближче до 50.
Незнаю, можливо тому, що вона дуже близька зі своїм татом. Вона пізня дитина.
Але є дійсно дуже гарні мужчини в літах. Мені приміром Клуні і Конері подобаються більше коли їм стало 50+, а молоді так собі.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Спортивний, доглянутий, гарно пахне і при грошах :ROFLMAO:. Вже і дитину мають.
Мабуть британець?
Майже, американець.
Але розумію вашу думку- чомусь наші люди вважають, що після якогось віку ти вже все, можна класти на поличку доживати віку. Я не розумію чому. Невже так не люблять життя?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Майже, американець.
А це взагалі найкращий варіант для дитини ;) , маю надію вона народила в USA.
Звичайно :).
Майже всі мої колегині одружені з іноземцями, саме з цієї причини. Дівчата гарні і розумні, хотіли будувати кар'єру спочатку, тому всі виходили заміж 30+. І нажаль в Україні чоловіки, з нормальних вже розібрані ( є рідкісні випадки), ті що лишились, то сексисти або мають вавку в голові. Це, нажаль, сумна статистика.
Апд. Сержи може прокоментуєш свій дизлайк?

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
нажаль в Україні чоловіки, з нормальних вже розібрані
Після 40 багато тих, хто вже розчарувався в попередніх стосунках, і готові до нових. Звісно, це вже не буде як у 20 років, є свої нюанси, але відчуття можуть бути ще яскравішими.

Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
гарно пахне і при грошах :ROFLMAO:.
Так а чому все ж таки вирішила собі такого «папіка» знайти?
Ну їй завжди подобалися старші чоловіки. Такі щоб мінімум 20+ різниця. В універі зустрічалась з викладачем за 40+. Потім був у неї таксист, теж ближче до 50.
Незнаю, можливо тому, що вона дуже близька зі своїм татом. Вона пізня дитина.
Але є дійсно дуже гарні мужчини в літах. Мені приміром Клуні і Конері подобаються більше коли їм стало 50+, а молоді так собі.
Може все простіше?
препод залік поставить, і своїм преподам колегам попросить за свою дівчину
Таксисти теж профіт, більш менш при баблішках, навідміну від друзів студентів, якщо студенти звісно не мажори
Ось і вся любов до «старшого покоління»

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Може все простіше?
препод залік поставить, і своїм преподам колегам попросить за свою дівчину
Таксисти теж профіт, більш менш при баблішках, навідміну від друзів студентів, якщо студенти звісно не мажори
Ось і вся любов до «старшого покоління»
Ого, який ви цинік. Не все міряється грошима. В цій ситуації ви "мимо" вона трієчниця, інколи навіть з перездачами. :)
І ніколи їй це не треба було.
Серед усіх моїх хороших знайомих, я знаю лише 2х дівчат і одного хлопця, які одружились через гроші. Тому оці ситуції про жінок, які хочуть лише грошей для мене виглядають як у кіно, рідкісне явище. Ну в моєму середовищі як мінімум.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Серед усіх моїх хороших знайомих, я знаю лише 2х дівчат і одного хлопця, які одружились через гроші. Тому оці ситуції про жінок, які хочуть лише грошей для мене виглядають як у кіно, рідкісне явище. Ну в моєму середовищі як мінімум.
Кохана сказала, що якщо в чоловіка нема:
1. Окремого житла.
2. Джерела доходів, щоб прогодувати дитину.
то за нього заміж вийде тільки повна дура.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
protoss, особисто я бачив багато родин, яки протирічать думці твоєї коханої. І візуально (рівень інтелекту, мислення, інтересів, зовнішність) - не всі з тих жінок повні дури, або якісь страшні-ніякі.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
А що розуміти? Старигань Шопенгауер давно усе сказав:

Низкорослый, узкоплечий, широкобедрый пол мог назвать прекрасным только отуманенный половым побуждением рассудок мужчины: вся его красота и кроется в этом побуждении. С большим основанием его можно бы было назвать неэстетичным, или неизящным, полом. И действительно, женщины не имеют ни восприимчивости, ни истинной склонности ни к музыке, ни к поэзии, ни к образовательным искусствам; и если они предаются им и носятся с ними, то это не более как простое обезьянство для целей кокетства и желания нравиться. От этого происходит, что они неспособны ни к какому чисто объективному участию или интересу к чему-либо, и причина этому, я полагаю, следующая. Мужчина стремится во всем к непосредственному владычеству над вещами или посредством уразумения, или одоления и усвоения их. Но женщина всегда и во всем обречена только на посредственное господство, именно посредством мужа, каковым она только и может обладать непосредственно. Поэтому совершенно в натуре женщины смотреть на всё как на средство для приобретения мужа, и интерес их к чему-либо другому есть всегда только притворный и кажущийся, простой подвох, т.е. клонится к кокетству и обезьянству.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Maxxx, та нема питань - в кожного своя книжкова полиця - особливо якщо перші книжки з'явилися там ще в юні літа. Хоча в 20 років я більше довіряв пану Епікуру та його шефові Вакху. :cool:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Selianka, так я ж не кажу що це погано. Або осуджую. Кожен живе як йому хочеться. Хто я такий щоб щось тут казати
Просто перше що спало на думку, плюс є такі друзі-знайомі.
Для тієї ж 20-річноі студентки зустрічатись з 35-40 річним преподом це нормальний варіант. І йому приємно, і їй приємно-зручно.
та і взагалі у нього і в голові буде покраще ніж у її 20-річних однолітків
Плюс, вже чогось дійшов в житті.

Тому оці ситуції про жінок, які хочуть лише грошей для мене виглядають як у кіно, рідкісне явище.
Хотіти грошей це природньо і нормально.
навпаки - якщо дівчина каже про рай в шалаші, любов морков і до дупи гроші - то вже дивина

Хлопи, розходимось... :LOL:
Точніше - «діди, розходимось» 😂

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Як я вже казав - це далеко не дивина. Може, про шалаш нічого не каже, але діє - і йде жити до його батьків, і працює, закриваючи дірки бюджету, доки він "у вічному творчому пошуку найкращої роботи", і ще за дітьми/готуванням/прибиранням встигає.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Як я вже казав - це далеко не дивина. Може, про шалаш нічого не каже, але діє - і йде жити до його батьків, і працює, закриваючи дірки бюджету, доки він "у вічному творчому пошуку найкращої роботи", і ще за дітьми/готуванням/прибиранням встигає.
Ну це якісь дурні баби. Чесслово
Якщо баба між такою вічною дитиною та нормальний багатим/роботящим( необхідне підкреслити) обере цього йолопа, а потім ще й народжує дітей, і буде нНьчитист з дітьми і з чоловіком/дитиною, мабуть треба її до психіатру зводити.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
мабуть треба її до психіатру зводити.
Не вистачить психіатрів..)))
Post automatically merged:

між такою вічною дитиною
Ну чого дитиною, він також може бути на вигляд і по зовнішній поведінці "справжній альфа" (але, звісно, тільки на словах).. Чому багато жінок на таке погоджуються - я не знаю.. Складно це зрозуміти.. Може, все ж їм подобається це, нянчитись, щоб ще напились і покричали... У мене точної відповіді не буде, тільки спостереження і факти.

Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Не вистачить психіатрів..)))
Ну тоді на влк ) там дохторів вистачає 😂

Ну чого дитиною, він також може бути на вигляд і по зовнішній поведінці "справжній альфа" (але, звісно, тільки на словах).. Чому багато жінок на таке погоджуються - я не знаю.. Складно це зрозуміти.. Може, все ж їм подобається це, нянчитись, щоб ще напились і покричали... У мене точної відповіді не буде, тільки спостереження і факти.
Частіше всього невдаха навряд чи буде альфою хоч в якомусь сенсі.
Або ж тут треба розуміти що дівчині років 45-50, а альфі -невдахі 25-30.
Тоді вона буде його сама годувати і бавити
В інших випадках, це буде просто невдаха в усьому.
А не якийсь дивний альфа

Зверху