Кадровик в ескорт сервіс?Сержи, Якщо не секрет, що то за бажана робота така у вас, що аж дівчата на вулиці липнуть і хочуть її відібрати?
Кадровик в ескорт сервіс?Сержи, Якщо не секрет, що то за бажана робота така у вас, що аж дівчата на вулиці липнуть і хочуть її відібрати?
та дівчина яку ви знаєте 7 років в діти від вас
бажана робота
То ви друзі, які разом росли?С ней мы общались, часто переписывались. Темы о политике, обсуждали новости, с ней интересно
Я всегда 1, и занимаюсь рекламой. Она видела, что я постоянно занят.дівчата на вулиці липнуть
То ви друзі, які разом росли?С ней мы общались, часто переписывались. Темы о политике, обсуждали новости, с ней интересно
Ні, багато людей з розвиненим абстрактним сприйняттям світу та у явою мають кольорові сни також. Може то вона так про себе думає? І хоче щоб ви її переконали в зворотньому?тебе снятся яркие красочные сны?"
Это типа намёк на шизофрению?
хоче щоб ви її переконали
А що, сни ще можуть бути чорно-білими? Жодного разу таких не бачив. Все кольорове, як і в реальному житті.багато людей з розвиненим абстрактним сприйняттям світу та у явою мають кольорові сни також.
Я також бачу лише кольорові. Виявляється чимало людей бачать чорно-білі. І звідкись взялась дурна теза, що кольорові сни бачать лише шизофреніки. На г+г точно таке казалиА що, сни ще можуть бути чорно-білими? Жодного разу таких не бачив. Все кольорове, як і в реальному житті.багато людей з розвиненим абстрактним сприйняттям світу та у явою мають кольорові сни також.
Можно перевести на понятный?розвиненим абстрактним сприйняттям
Ну, приміром, ті хто має схильність до точних наук, також митці, амбідекстери, ті, в кого стрес...ну загалом багато хто.Можно перевести на понятный?розвиненим абстрактним сприйняттям
Ну да, ты такой красивый, богатый, с квартирами и работой мечты, а эти сучки неприятные только и думают, как обобрать тебя до нитки. Обходи их десятой дорогой! Умри старым онанистом, но с бабами ни-ни!100% баб это нехорошие существа. Хотят обидеть и ужалить
Можна вважати компліментом, коли їх роблять лікарі на прийомі, приміром маммолог на каву запрошує?Гудзак, ну всьо, тоді борщі відмінюються, треба розкривати тему сісьок![]()
куди тоді запрошує гінеколог?Можна вважати компліментом, коли їх роблять лікарі на прийомі, приміром маммолог на каву запрошує?Гудзак, ну всьо, тоді борщі відмінюються, треба розкривати тему сісьок![]()
Мені це досить крінжовим здалося...
Боюсь запитати, куди гінеколог може запросити? Театр?))маммолог на каву запрошує?
Только в загсБоюсь запитати, куди гінеколог може запросити?