- Місто
- Суми
Хвилинка гумору. Тим більше в мене відпустка.Хм. Вам вистачає терпіння його пости читати?Весь кайф ламає
Хвилинка гумору. Тим більше в мене відпустка.Хм. Вам вистачає терпіння його пости читати?Весь кайф ламає
Як можна розчаруватися в тому, чого не було (сам же казав, що не спав жодного разу з жінкою)? Тут скоріше, втратив надію на стосунки і придумав собі відмазки, що жінкам від нього щось треба, щось хочуть відібрати і тд...Сприймайте це просто як варіант "він розчарувався в жінках", тільки і всього.
Ну а де йому знайомитись? На робочому місціНе повірите, колега розповідала, що її гінеколог запрошував на вечерю. Вона така, що не розгубилася, тай сказала "дайте хоч труси одіну"куди тоді запрошує гінеколог?
+1Або до тямущей та незлой курви-професіоналки.
Це для нього був би ідеальний варіант. Головне, щоб хату потім на куртизанку не переписавАбо до тямущей та незлой курви-професіоналки. Щоб попустило.
Так все і є. Чоловіки мають піклуватися про жінок, бо жінки слабкіші в усіх сенсах. Просто в першу чергу треба піклуватися про себе потім якщо вже достатньо дорослий то про свою обраницю. А далі якщо є сили у чоловіка то може і про інших оточуючих жінок дбати.Може бути так, що такому хлопчику у дитинстві казали щось типу "маєш захищати, жаліти, оберігати дівчат" - але дівчатам батьки не казали "треба піклуватися про хлопчиків".
А ви так радите серйозно чи глузуєте з людини?Це для нього був би ідеальний варіант. Головне, щоб хату потім на куртизанку не переписавАбо до тямущей та незлой курви-професіоналки. Щоб попустило.
Та ему стоит снять хвойду хотя бы для того, чтобы почувствовать разницу с правой и левой рукой...потім люди у відносинах якось не так партнерку сприймають
В ідеалі, потрібно звернутися до спеціаліста (психолога, можливо сексолога), але для цього треба визнати проблему і захотіти її вирішити. Зняти хвойду, це варіант, якщо не хоче визнавати проблему, просто для того, щоб хоч зрозумів, як воно бути з жінкою, а не бавитися з рукоюА ви так радите серйозно чи глузуєте з людини?
Бо я десь читав шо перший досвід сексу з хвойдою може погано на психіку впливати, що потім люди у відносинах якось не так партнерку сприймають
та не читай там большеБо я десь читав шо перший досвід сексу з хвойдою може погано на психіку впливати, що потім люди у відносинах якось не так партнерку сприймають
Пфффф. Лет 15 регулярно сниться сон что у меня все зубы выпали...вот на днях снова снился ,только на этот раз выпало 9 зубовА що, люди ще бачать сни? Востаннє їх бачив в студентському віці. А так приліг, закрив очі і вже будильник.А що, сни ще можуть бути чорно-білими? Жодного разу таких не бачив. Все кольорове, як і в реальному житті.
Якщо партнерка - як колода, або така сама перелякана - то може буде вже і нецікаво після хвойди..))потім люди у відносинах якось не так партнерку сприймають
Легкодоступность, предрасположенность к созависимости(с матерью надо разобраться) и легкомысленность относительно уровня владения манипуляциями у оппонентки(-ток).*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Добре, Sanyok77 що ти це все зрозумів. Особливо III абзац(хотів тобі за нього написати минулого разу).Хлопчик дорослішає і стикається з особами жіночої статі, які можуть бути далеко не ідеальними. Приклади різні: мати чи бабуся можуть бути токсичними чи абьюзерами, вчителька може бути істеричкою і т.д.
З часом це виливається у несприйняття жінок чи образу на них. Ну і розчарування теж сюди.
В найгірших випадках чоловік може почати мстити жінкам, може стати якимось маньяком як якийсь Чікатіло.
А за нормальних умов він просто не фанат жінок, але може з ними цілком мирно жити та взагалі існувати.
Просто довіряти жінкам не буде, заводити стосунки теж. Ну тримає собі ввічливо дистанцію, що тут поганого?
https://www.youtube.com/watch?v=BiiVEV1IWtY
Вам треба подушку поміняти. Скоріш за все шия перенапружується. Але з огляду на тривалий час, то вже краще і все ліжко заразом. Один і той же сон тривалий час зазвичай вказує на пряму фізіологічну причину. Я здивова чого ваш мозок ще не показує картинок зі стрілочками направленими на подушкуПфффф. Лет 15 регулярно сниться сон что у меня все зубы выпали...вот на днях снова снился ,только на этот раз выпало 9 зубов![]()
Яка ж фізіологічна проблема вказує на періодичні сновидіння із бойовою сутичкою, полоном та катуванням мене у ФСБ? Причому серед катів - колишні однокласники, а будівля ФСБ - це колишнє управління СБ України в рідному райцентрі Криму.Вам треба подушку поміняти. Скоріш за все шия перенапружується. Але з огляду на тривалий час, то вже краще і все ліжко заразом. Один і той же сон тривалий час зазвичай вказує на пряму фізіологічну причину.
А може, як в анекдоті, не ліжка треба міняти/переставляти?вже краще і все ліжко заразом
Колаборанти?колишні однокласники
Це наслідки щоденного перегляду новин і обставин в яких, всі зараз живем. Якщо ви висипаєтеся, то психіка справляється, якщо ні, то треба би трошки корегування, але я не спеціаліст у цій темі.Яка ж фізіологічна проблема вказує на періодичні сновидіння із бойовою сутичкою, полоном та катуванням мене у ФСБ? Причому серед катів - колишні однокласники, а будівля ФСБ - це колишнє управління СБ України в рідному райцентрі Криму.
Троє однокласників мають персональні сторінки на Миротворці.Думаю, навіть маєте якісь підозри.
Колаборанти?
Кекса. Жесткого.Ну и что она хочет снова?