Викреслюємо!от тільки готувати не вмію
Викреслюємо!от тільки готувати не вмію
Не вмієш готувати м'ясо - не мужиг.тільки готувати не вмію
Немного поэзии в тему про принцесс и принцев, строго 18+А чпокаются они с кем простите за вопрос ?дівчат віком від 12 до 50 років чекають поки їх помітить принц, а звичайних чоловіків навколо не помічають.
Все принцев ищут
Це мінімальна проблема. У всяких Тіндерах переважно і шукають з ким чпокнутись.А чпокаются они с кем простите за вопрос ?
Мозок-то у них фізично є. Але працює не завжди так, як у чоловіків.Хєр там феміністки здолають генетику та біохімію жінки. Бо хєра нема.І мізків - у більшості жінок.
Май на увазі, Тиса ще холодна.куплю плавки, щоб Тису переплисти,
Ага, и гигаватт электрики сделатьТак, в нас в Україні один чоловiк, наприклад, хотiв мiлярд дерев посадить, і ще там когось весною, але щось пішло не так...
Одно из другого и выходит. Ищя партнёра на перепихон в тиндере, естественно не найдешь с кем вырастить ребенкаЦе мінімальна проблема. У всяких Тіндерах переважно і шукають з ким чпокнутись.А чпокаются они с кем простите за вопрос ?
Проблема - це знайти партнера з яким можна спільну дитину хоча б до 18 років виростити.
Люблю есть мясо, ездить на мясе и засовывать мясо в мясо.Не вмієш готувати м'ясо - не мужиг.тільки готувати не вмію![]()
есть мясо, ездить на мясе и засовывать мясо в мясо.
Кінь / кобила - універсальний девайс - можна його їсти, можна на ньому їздити, можна ...на конях
Мене майбутня перспектива життяМай на увазі, Тиса ще холодна.куплю плавки, щоб Тису переплисти,
Ну да, ну да...Мене майбутня перспектива життяМай на увазі, Тиса ще холодна.куплю плавки, щоб Тису переплисти,на халявуу взаємному коханні грітиме! <3
Ем...інтелект дітям передається від жінки. Сину на 100%, а дочці 50/50. Тому якщо ви хочете, щоб діти були розумні як ви - мусите родити дочку. А щоб розумні в принципі - треба розумну жінкуІ мізків - у більшості жінок.
Боюся не тільки Тису, а ще і Ла-Манш треба. Ну або шукай виходити на албанців, що на лодках гумовихкуплю плавки, щоб Тису переплисти
Яка? Що воно означає?якась просяна
Краще поки не нагрілась вода піди на кулінарні курси))Мене майбутня перспектива життяМай на увазі, Тиса ще холодна.куплю плавки, щоб Тису переплисти,на халявуу взаємному коханні грітиме! <3
В Закарпатті ще має вміти боґрач в казані зготувати і паця заколоти.Не вмієш готувати м'ясо - не мужиг.тільки готувати не вмію![]()
«Глядаву си дуже активну і файну жону для серйозних отношеній у Приборжавському!!!
Коротко про себе: 3 гектари городця
Їли ми бограч зварений мукачівцем з Рено-клуба. Оце був смачний бограч!В Закарпатті ще має вміти боґрач в казані зготувати
Та котра погоджується, але не з першого разу.Що воно означає?
Я один тут сиджу))) Але коли допливу до тебе, обіцяю старатись за двох..))Боюся, що ті двоє, шо сидять під аккаунтом Dawn, мають між собою спочатку вирішити.
Приходит мужик к урологу и говорит:Я один тут сиджу))) Але коли допливу до тебе, обіцяю старатись за двох..))Боюся, що ті двоє, шо сидять під аккаунтом Dawn, мають між собою спочатку вирішити.
Это фигня.Доктор, смотрите, у меня аномалия