В случае поиска долгосрочных отношений никогда бы даже не глянул в сторону бабы с накачанными губами/грудями. Как и с заметными татуировками(на полруки, полспины, полноги).І аж раптом за півроку-рік купа шмарклів, що їй треба накачати цицьки. Бо без надутих цицьок вона невпевнена, неуспішна і ще якісь кліше...
Kseniya, а у тебя какой размер? Если есть фото, то кидай в личку, я оценю![]()
Минуточку! Тут все свои,- нам тоже интересно, не нужно стесняться...![]()
Бо ти довго піч колупала...
Kseniya, а у тебя какой размер? Если есть фото, то кидай в личку, я оценю![]()
Отакі ви вітряні. Не встигнеш і озирнутись. А може я розігрівала?Бо ти довго піч колупала...![]()
Не юродствуй. Все, кто имеет в голове нечто серьезнее пластилина - поняли про что я.Dаmіеn, такие остались ещё ?
Ну грудь это уже как бы посерьёзнее, но губы, рил ?
Да у нас на работе уже 50+ то глаза куда то подтянут, то губы подкачают, то ресницы наростят. Или ресницы ещё можно ?
Что за предрассудки.
А в зал ходить можно, попу качать ? Или это тоже табу ? А лазерка/депиляция ? Или только кусты, только олдскул ?
Дуже рідко роблять дійсно красиво. Ці інстаграмні броварні роблять таку діч. Але ж жінки то роблять для себе.Опять же, брови ? Почему нет ?
Так, ще залишились. Вії, брови - то дрібниці, на рівні мейкапу.такие остались ещё ?
Ага. Один знайомий розповідав іншій знайомій, котра його перед тим розігріла...розігрівала
Потрібно. (І чоловіку теж, щоб не смердіти як бомжара) Від якоїсь нової фемен-двіжухи не голити інтимні місція, аж вивертає.А подмыхи брить можно