Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Отож тому за соввладу часто-густо брали за жінку колежанку з роботи - тому що бачили у різних ситуаціях і знали, чим та як дихає. Як варіянт. N.B. Я сам такий. 
А у військових містечках взагалі мінялися дружинами і коханками. Тобто бачили в різних позах)Отож тому за соввладу часто-густо брали за жінку колежанку з роботи - тому що бачили у різних ситуаціях і знали, чим та як дихає. Як варіянт. N.B. Я сам такий.![]()
Правда життя в тому що кожна хоче щоб її саме такий Аллен, користувач, зате як лялечка...покористувався і до наступної або як ідіот маск, або як багатий ідіот маск...а от коли золота епоха закінчилась, тоді знаходять слухняних і створюють сім'ї з такими що знають слово совість і вони їх тянуть собою на гору сімейного життя в дамки. Ipay додаток називається regular man wallets updatesщо усі інші хлопці - усі як один Ален Делони та Ілони Маски
С чего ржу? С того шо мужики обменивались своими жёнами?... Не, не ржу. Тупо в осадок выпадаю@ПотапаПапа, ржешь?
А у військових містечках взагалі мінялися дружинами і коханками. Тобто бачили в різних позах)
С чего ржу? С того шо мужики обменивались своими жёнами?... Не, не ржу. Тупо в осадок выпадаю
Якщо його не відривати від куща.Kseniya, есть теория что смоченый слюной огурец вставленный в жопу помогает от геморроя.
Якщо його не відривати від куща.Kseniya, есть теория что смоченый слюной огурец вставленный в жопу помогает от геморроя.
Kseniya, есть теория что смоченый слюной огурец вставленный в жопу помогает от геморроя.
Я сильно вибачаюся що встрягаю, але дуже вже зацікавило, ким визначається легальність "походу наліво"?Сходил партнер налево (легально)
Звісно, що комісія з етики стосунків. Засідає біля під'їздів на лавочках, як правило, похилого віку.Я сильно вибачаюся що встрягаю, але дуже вже зацікавило, ким визначається легальність "походу наліво"?![]()
Я сильно вибачаюся що встрягаю, але дуже вже зацікавило, ким визначається легальність "походу наліво"?Сходил партнер налево (легально)![]()
Мне опять слышен свист фляги
Лише партнер чи і партнерша теж право на наліво має? Типу: "сонце, сьогодні твоя черга сходити наліво, підеш, чи мені тебе підмінити?"Если об этом знает другой партнер![]()
Лише партнер чи і партнерша теж право на наліво має? Типу: "сонце, сьогодні твоя черга сходити наліво, підеш, чи мені тебе підмінити?"Если об этом знает другой партнер![]()
![]()
Ксения, этому сто лет в обед у блядей и шлюх. У нормальных людей это нонсенс.Этому же 100 лет в обед
Ксения, этому сто лет в обед у блядей и шлюх. У нормальных людей это нонсенс.Этому же 100 лет в обед
Приечание для дотошных: бляди и шлюхи бывают обоих полов.
Так порадь їй шукати чоловіків на Ред-Форумі, ти ж знайшла мене, і щаслива начеДивлюся в Тіктоці блогершу, яка страждала, що не може нікого собі найти і вирішила зробити челендж 30 побачень за 30 днів. Вона зараз на 21 побаченні була, але аж сум бере, який контингент в тих тіндерах. Рельно може 1 нормальний попався.