Стосунки між чоловіком і жінкою

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
зараз для молодих броньованих, з більш-менш при грошах, золоті часи
Ні, я ж це не зі стелі все беру. Нема гарантії що не прилетить. Не дуже готові зараз народжувати. М'яко кажучи

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Kladoff, тривожність. Якщо на її звичайну тривожність наклалась тривожність повномасштабки, то треба бути трьократно надійнішим, ніж потрібно було раніше. Або накормити магнієм з ГАМК. І це за інерцією запланованованого дітонародження колишніх настроїв жирних мирних часів.

А натепер збільшиться примативна народжуваність "ой, не встиг",
жили ж діди якось до середньовіччя, і нам доведеться.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Оце так справжній інтелектуальний героїзм!
Кажу ж, то була нагальна потреба психорелаксу - знайшов ось таку нішу - неабияк допомогло, між іншим. Але, коли років зо п'ять тому спробував по старій пам'яті почитати нові пригоди Є.Даллас від Нори Робертс (якісь там 50-ті книжки з тої серії, що вона вже встигла наклепати - графоманка ж щопісець) - не пішло ніяк - натхнення вивітрилось.

Місто
Львів
не пішло ніяк - натхнення вивітрилось.
Я якось, років 6 тому взявся читати "Квартиру на двох" Бет О'Лірі.
Перша частина ще тако-сяко зайшла, а другу десь на третині закинув, бо з кожною наступною сторінкою невпинно наростало враження що авторка чергові сюжетні повороти почала з пальця висмоктувати.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
...з кожною наступною сторінкою невпинно наростало враження що авторка чергові сюжетні повороти почала з пальця висмоктувати.
Ну, це відбувається із будь-яким автором будь-якої статі - ізписуються, вичерпується уява, відлітає Пегас, стомлюється Муза (чи хто/що там ще в них буває)... когось вистачає відчутно надовше і це вже відзнака таланту, безумовно. Та я не фахівець-літературознавець, тому не розвиватиму тему. До речі, Бет О'Лірі не читав, бо вона спливла набагато пізніше того мого захоплення.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
.. жіночі романи не читав і не читаю - натомість, коли якогось д'ябла хочеться "помацати" жіночу хвілософію відносно життя - можу послухати Буланову. От там "страсти-мордасти" жіночок 30+ (ні, 35+). :cool:

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Гудзак, magodzec, luytel От чесно, хлопці, я навіть не про репертуар, манеру виконання тощо. Так, стиль а-ля буланова - геть не моє. Та й востаннє чув/бачив ії десь на самому початку 2000-х. Але тут хоча б можна сперечатись про "смак і колір", а от потрапляння до списків "Миротворця" треба таки заробити...
UPD: Про чув/бачив прибрехав - років 9 тому трапилось на очі в ії виконанні "Чєловєк і кошка" з благословення самого Дяді Хвьодора. Але ж хіба можна порівняти оте ниття із класикою?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Мне вот что интересно: та баба что вышла замуж за 18см она что - измеряла у каждого из десяти претендентов? Откуда такая точность?

Місто
Львів
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Мне вот что интересно: та баба что вышла замуж за 18см она что - измеряла у каждого из десяти претендентов? Откуда такая точность?
Яка точність? Вона про скільки см у кожного претендента не говорила.Та й для чого це їй? Тобто, міряти. Чоловік поміряв свій інструмент (я не питав, чи вона була присутня при замірах). Всі попередні (ті, що були перед чоловіковим) інструменти вона вже порівнювала опісля, відштовхуючись від цього "еталону". Вона ж не казала про сантиметри, а про розміри і форму. Типу, малий/великий тонкий/товстий, рівний/вигнутий, тощо.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, А мені цікаво, чи в славетному переліку був твій 🪉?
А з якою метою цікавитесь? 😂
Так і знав, що це хтось спитає.😀
Тому, щоб не провокувати відхилення теми стосунків до теми розміру інструментів, я вирішив тримати інтригу.😎
Додам, що у неї акцент робився не лише на розмірі, але й на вдалому "фініші". Тобто, у неї мають значення, як розмір інструменту, так і вміння ним користуватись.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Kladoff, Тетяну, Тетяну. :cool: Ворогів треба знати в "фізіономію". :cool: Хоча, звісно, звичайно я слухаю інших виконавиць - з протилежного флангу "Ржечпосполіти бабської". Alannah Myles, Pat Benatar, Suzi Quatro... А також Brenda Lee з Lulu (Lawrie). "БабИ на час - форева онлі рок-н-рол!", як співали класики естради. Йессссс....

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Зверху