Ні, я ж це не зі стелі все беру. Нема гарантії що не прилетить. Не дуже готові зараз народжувати. М'яко кажучизараз для молодих броньованих, з більш-менш при грошах, золоті часи
Ні, я ж це не зі стелі все беру. Нема гарантії що не прилетить. Не дуже готові зараз народжувати. М'яко кажучизараз для молодих броньованих, з більш-менш при грошах, золоті часи
Кажу ж, то була нагальна потреба психорелаксу - знайшов ось таку нішу - неабияк допомогло, між іншим. Але, коли років зо п'ять тому спробував по старій пам'яті почитати нові пригоди Є.Даллас від Нори Робертс (якісь там 50-ті книжки з тої серії, що вона вже встигла наклепати - графоманка ж щопісець) - не пішло ніяк - натхнення вивітрилось.Оце так справжній інтелектуальний героїзм!
Я якось, років 6 тому взявся читати "Квартиру на двох" Бет О'Лірі.не пішло ніяк - натхнення вивітрилось.
Ну, це відбувається із будь-яким автором будь-якої статі - ізписуються, вичерпується уява, відлітає Пегас, стомлюється Муза (чи хто/що там ще в них буває)... когось вистачає відчутно надовше і це вже відзнака таланту, безумовно. Та я не фахівець-літературознавець, тому не розвиватиму тему. До речі, Бет О'Лірі не читав, бо вона спливла набагато пізніше того мого захоплення....з кожною наступною сторінкою невпинно наростало враження що авторка чергові сюжетні повороти почала з пальця висмоктувати.
Краще б ти цього не казав...можу послухати Буланову.
Тетяну?Буланову
Професіоналізм. Як слюсар з одного погляду до міліметрів довжину визначає.она что - измеряла у каждого из десяти претендентов? Откуда такая точность?
Яка точність? Вона про скільки см у кожного претендента не говорила.Та й для чого це їй? Тобто, міряти. Чоловік поміряв свій інструмент (я не питав, чи вона була присутня при замірах). Всі попередні (ті, що були перед чоловіковим) інструменти вона вже порівнювала опісля, відштовхуючись від цього "еталону". Вона ж не казала про сантиметри, а про розміри і форму. Типу, малий/великий тонкий/товстий, рівний/вигнутий, тощо.Мне вот что интересно: та баба что вышла замуж за 18см она что - измеряла у каждого из десяти претендентов? Откуда такая точность?
raptor, А мені цікаво, чи в славетному переліку був твій ?
Вы мне льстите, поручик... (с)Та то походу она за него и вышла
Меня, как любителя детективов, смущает фраза "Хотя она его не любит". По этому нет Ватсон это не главный геройТа то походу она за него и вышла
А Bonnie Tyler?Йессссс