Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Подскажите,где сейчас интересней оформить автоцивилку? водафон дает 20% но это не наш метод.По работе сотрудничаем с страховой по грузовым авто,но частный транспорт там оформить дорого

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Подскажите,где сейчас интересней оформить автоцивилку? водафон дает 20% но это не наш метод.По работе сотрудничаем с страховой по грузовым авто,но частный транспорт там оформить дорого
Посмотри на агрегаторах типа polis.ua или hotline.finance, почти все банки в приложениях предлагают купить страховку часто с кэшбэком. Может выберешь...

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Посмотри на агрегаторах
Спасибо за подсказку,я это сразу и сделал.также провел увлекательные беседы с разными страховыми агентами.Франшиза меня не волнует, как и репутация организации

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Франшиза меня не волнует
зачем брать страховку с франшизой? эта экономия того не стоит.
Каждый сам решает, стоит, или не стоит. Кто-то не готов выбрасывать деньги на ветер, покупает самую дешевую, абы було. Кто-то берет подороже, платит за доп.опции, "репутацию" компании, и успокаивает себя тем, что раз дорого платит, то всё будет лакшери.
А по итогу, оба ездят год без приключений и на следующий год опять дилемма выбора

Місто
Львів
Думаю ось тут. 25% вертають фішкабалами +непогана страхова (Універсальна) + добровільна страховка (200 або 500 тис.). До прикладу, двигун 1.6 + дцв 200 тис. для Львова за 1401 грн.. Зараз дешевше не знайти, імхо.

vatanas

Заблокирован
Місто
Львів
двигун 1.6 + дцв 200 тис. для Львова за 1401 грн.. Зараз дешевше не знайти, імхо.
Щось ви поплутали. Заради цікавості зайшов на polis.ua і відразу ж запропонувало на двигун 2.0л у Львові пропозицію 1229грн + 36.85 балів на фішку.

І це при тому, що не цікавився знижками на поліс.уа з мастеркард більше.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Якщо в банках не має рахунків, можливо отримати страхове відшкодування готівкою?
Отримував переказом, у відділенні укрпошти.
Що для цього потрібно?
Post automatically merged:

Якщо в банках не має рахунків, можливо отримати страхове відшкодування готівкою?
Думаю да, якщо поїхати до них в центральний офіс:)
Стаття 36.4 Закону про ОСЦПВ говорить, що виплата безготівково роблять

Останнє редагування:
Місто
Львів
двигун 1.6 + дцв 200 тис. для Львова за 1401 грн.. Зараз дешевше не знайти, імхо.
Щось ви поплутали. Заради цікавості зайшов на polis.ua і відразу ж запропонувало на двигун 2.0л у Львові пропозицію 1229грн + 36.85 балів на фішку.

І це при тому, що не цікавився знижками на поліс.уа з мастеркард більше.
Чи можете надати скріншот?
Бо в мене виходить ось так для Львова на polis.ua
7A27C9BC-1B5E-458A-A62A-5D5B1C3DCA92.jpeg

vatanas

Заблокирован
Місто
Львів
andriy_z,
Screenshot 2024-02-24 at 11-19-48 Купити ОСЦПВ онлайн ᐈ Зручно та вигідно на сайті Polis.ua.png
Але маєте рацію, при збільшенні додаткового покриття до 200000 грн. вартість збільшується на 300 та більше грн.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон