Openpharmacist
Головний матершинник
А чи є десь оплата частинами? А то ціні якось на поліс ну ....
На Хотлайні від 3 до 6 місяців в залежності від банкаА чи є десь оплата частинами? А то ціні якось на поліс ну ....
І копи і винуватиця схиляли. Я категорично відмовився.@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
Небольшой некропостинг. Знакомый попросил поискать полис. Сел за его комп - а сайт polis.ua выдает какие-то неправильные цифры. И не показывает большую часть предложений от страховых, которые я видел с телефона. Оказывается, знакомый искал скидку и "взял промокод для polis.ua" на сайте nv.ua - там даже было написано, что ничего вводить не нужно, но теперь поле "промокод" затенено. Пришлось чистить куки.аж 15% кешбеку на страхування від @polis.ua?
Купив перший поліс 10.05.2024, кешбек ледве вдалося вибити через підтримку.
Купив ще 2 поліса 30.12.2024. Два тижня підтримка розглядала питання, відповідь:
"розрахунок було здійснено через термінал, який не відноситься до переліку нарахування кешбеку.
тому донарахування неможливе"
Всі поліси купувалися на сайті Polis.ua.
є такі уонтори в Дніпрі, не розводняк у них. але про якість ремонту тре уточеювати...
Не стикався із "сервісами по рішанню", як на мене буде якийсь разводняк, типу тре підписать договір на умовні 30к за послуги, а потім ми то в суді стягнем з винуватої сторони (ага).
у тебе поліс якого року придбано? якщо в поточному то можеш звернутися до своєї СК. також тре уточнити чи є франш у фрауІ копи і винуватиця схиляли. Я категорично відмовився.@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
Поліс 2024 року. Звертався. Сказали Звертатися у страхову винуватця.у тебе поліс якого року придбано? якщо в поточному то можеш звернутися до своєї СК. також тре уточнити чи є франш у фрауІ копи і винуватиця схиляли. Я категорично відмовився.@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
Я зв'язувався, але не від 911, а від ДрайвМи (на Запорізькому шосе). Ніякого розводняка там немає, окрім якості. Не всі запчастини мені поставили оригінальні. Як результат, лівий ричаг я був вимушений міняти вже через півроку, а це, на хвилинку, 3000 гривень (ричаг плюс робота) по цінам 2023 року.Можливо хтось стикався? Це новий вид "офісів" і "коллцентрів" у Дніпрі? Пропозиція звучить дуже заманливо, чи є сенс звязуватися?
тому і сказали, бо поліс 2024р. звертпвся до ск винуватиці? дізнайся скільки грошей вони виплаьять, чкщо влаштує то так і роби, не влаштує - поспілкуйся з тими, хто ремонтувати пропонує і все бере на себе. дізнайся на якому сто пропонують ремонтувати, подивись, як вони роблять, якщо влаштує обговори умови якості робіт і гарантіюПоліс 2024 року. Звертався. Сказали Звертатися у страхову винуватця.у тебе поліс якого року придбано? якщо в поточному то можеш звернутися до своєї СК. також тре уточнити чи є франш у фрауІ копи і винуватиця схиляли. Я категорично відмовився.@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
тяжби з страховою беруть на себе.
наскільки я розумію, щоб дізнатися скільки вони мені готові виплатити, для цього я повинен від свого імені викликати експерта з страхової потерпілого, перед цим подавши заяву відповідну. І от якщо я це зроблю, подам заяву, то в такому випадку я вже не зможу цю справу передати цим "третім особам". Тому що вони мені сказали, не показувати авто страховій, вони це самі зроблять, на своєму СТО.тому і сказали, бо поліс 2024р. звертпвся до ск винуватиці? дізнайся скільки грошей вони виплаьять, чкщо влаштує то так і роби, не влаштує - поспілкуйся з тими, хто ремонтувати пропонує і все бере на себе. дізнайся на якому сто пропонують ремонтувати, подивись, як вони роблять, якщо влаштує обговори умови якості робіт і гарантіюПоліс 2024 року. Звертався. Сказали Звертатися у страхову винуватця.у тебе поліс якого року придбано? якщо в поточному то можеш звернутися до своєї СК. також тре уточнити чи є франш у фрауІ копи і винуватиця схиляли. Я категорично відмовився.@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
Вони все одно будуть визивати страхового комісара, самі вони НІЧОГО не роблять. Ну, можливо у них працює людина, яка паралельно оформлена страховим комісаром.вони це самі зроблять, на своєму СТО.
дякую. Завтра буду в тих краях, заїду на контору в якій тебе обслуговували. Спитаю чи взагалі вони погодяться братися за мій випадок, адже у мене там пошкодження мінімальні. А там буду думати.Вони все одно будуть визивати страхового комісара, самі вони НІЧОГО не роблять. Ну, можливо у них працює людина, яка паралельно оформлена страховим комісаром.вони це самі зроблять, на своєму СТО.
Вони за все беруться! Тим більше, що у них повний набор на СТО - від стапелів до покрасочної камеричи взагалі вони погодяться братися за мій випадок
якщо авто більше 7 років, то не буде, якщо менше, то тре дивитись нюанси, але ЦВ наче не покриваєКогда-то был пункт "потеря товарного вида". хз, есть ли он сейчас.
На моем личном примере - попал в дтп, на оценку помимо эксперта страховой вызвал "своего" эксперта (+100$), они там о чем то поговорили, мой эксперт "нарисовал" мне акт на 2000$, страховая выдала на 1500$ + ещё потом 150$ вернули, как "НДС" (но я писал в "нацкомфинпослуг", была такая контора.) + ещё франшиза со стороны виновника, это ещё ~100$. На остальное нанятый страховой комиссар сказал, что надо в суд подавать, но я не стал. Ремонт стоил ~850$. Остальное - моя "прибыль", так сказать. Аналогичная ситуация была у сотрудницы, но ей пришлось судиться, но там и суммы были серьезнее. В итоге она примерно +2500$ получила больше, чем заплатила за ремонт. Ессно, что при продаже машины потери от факта ДТП как правило больше, чем "компенсация".
зараз НБУ....писал в "нацкомфинпослуг", была такая контора...