Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
А чи є десь оплата частинами? А то ціні якось на поліс ну ....

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Доброго дня, потрібна порада. Вчора потрапив у невеличке ДТП, мені в зад вїхала інша машина. Результат: На пластиковому бампері вмятина і царапки. Тітонька винуватиця пропонувала 100$, я впевнений що ремонт буде дорожче, не повівся, визвав копів, оформили протокол. Далі суд. І от сьогодні дзвонить мені контора 911. Спитали, чи потрапив я вчора у ДТП, пропонують повністю зробити мою машину, а тяжби з страховою беруть на себе. Можливо хтось стикався? Це новий вид "офісів" і "коллцентрів" у Дніпрі? Пропозиція звучить дуже заманливо, чи є сенс звязуватися?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?

Не стикався із "сервісами по рішанню", як на мене буде якийсь разводняк, типу тре підписать договір на умовні 30к за послуги, а потім ми то в суді стягнем з винуватої сторони (ага).

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
аж 15% кешбеку на страхування від @polis.ua 🚗 ?

Купив перший поліс 10.05.2024, кешбек ледве вдалося вибити через підтримку.
Купив ще 2 поліса 30.12.2024. Два тижня підтримка розглядала питання, відповідь:
"розрахунок було здійснено через термінал, який не відноситься до переліку нарахування кешбеку.
тому донарахування неможливе"

Всі поліси купувалися на сайті Polis.ua.
Небольшой некропостинг. Знакомый попросил поискать полис. Сел за его комп - а сайт polis.ua выдает какие-то неправильные цифры. И не показывает большую часть предложений от страховых, которые я видел с телефона. Оказывается, знакомый искал скидку и "взял промокод для polis.ua" на сайте nv.ua - там даже было написано, что ничего вводить не нужно, но теперь поле "промокод" затенено. Пришлось чистить куки.

Так что по поводу проблемы в цитате - кто его знает, как реализовывали различные скидки для партнеров этого самого polis.ua и какие "хвосты" в системе оно оставляло. Я обычно использую для оплат отдельный браузер, в котором не хранится никакая история (привет chrome, где такого режима нет), нет никаких расширений (читал про разные случаи) и в котором я отдельно открываю режим инкогнито (ну, это уже немного моя паранойя, но так привык). И после каждого промокода все закрывается и открывается заново. Возможно, Brian делал так же, как и я, или даже круче. Тогда действительно непонятно. Но, скорее всего, где-то какой-то умелец поставил "ловушку", которую сложно распознать, и кэшбэк пришел умельцу. У большинства пользователей ведь все нормально. Текст ответа техподдержки - отдельная история. Они иногда намерено могут давать искаженную информацию, а иногда сами жертвы дезинформации со стороны партнера.

И еще, может, это не новость, но я только сегодня увидел - A-Банк пишет в приложении, что он партнер polis.ua, 7.2% на автогражданку и недвижимость и 10,8% на Зеленую карту и туризм. Это хуже, чем у IZI, но не у всех же IZI есть.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...

Не стикався із "сервісами по рішанню", як на мене буде якийсь разводняк, типу тре підписать договір на умовні 30к за послуги, а потім ми то в суді стягнем з винуватої сторони (ага).
є такі уонтори в Дніпрі, не розводняк у них. але про якість ремонту тре уточеювати

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
І копи і винуватиця схиляли. Я категорично відмовився.
у тебе поліс якого року придбано? якщо в поточному то можеш звернутися до своєї СК. також тре уточнити чи є франш у фрау

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
@Becks, а чого копи на еврік не схилили оформити? Чи винуватиця не погодилася із виною? Чи не було чинного полісу?
у тебе поліс якого року придбано? якщо в поточному то можеш звернутися до своєї СК. також тре уточнити чи є франш у фрау
Поліс 2024 року. Звертався. Сказали Звертатися у страхову винуватця.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Можливо хтось стикався? Це новий вид "офісів" і "коллцентрів" у Дніпрі? Пропозиція звучить дуже заманливо, чи є сенс звязуватися?
Я зв'язувався, але не від 911, а від ДрайвМи (на Запорізькому шосе). Ніякого розводняка там немає, окрім якості. Не всі запчастини мені поставили оригінальні. Як результат, лівий ричаг я був вимушений міняти вже через півроку, а це, на хвилинку, 3000 гривень (ричаг плюс робота) по цінам 2023 року.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Оверквотинг. Надмірне цитування!
тому і сказали, бо поліс 2024р. звертпвся до ск винуватиці? дізнайся скільки грошей вони виплаьять, чкщо влаштує то так і роби, не влаштує - поспілкуйся з тими, хто ремонтувати пропонує і все бере на себе. дізнайся на якому сто пропонують ремонтувати, подивись, як вони роблять, якщо влаштує обговори умови якості робіт і гарантію

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Оверквотинг. Надмірне цитування!
тому і сказали, бо поліс 2024р. звертпвся до ск винуватиці? дізнайся скільки грошей вони виплаьять, чкщо влаштує то так і роби, не влаштує - поспілкуйся з тими, хто ремонтувати пропонує і все бере на себе. дізнайся на якому сто пропонують ремонтувати, подивись, як вони роблять, якщо влаштує обговори умови якості робіт і гарантію
наскільки я розумію, щоб дізнатися скільки вони мені готові виплатити, для цього я повинен від свого імені викликати експерта з страхової потерпілого, перед цим подавши заяву відповідну. І от якщо я це зроблю, подам заяву, то в такому випадку я вже не зможу цю справу передати цим "третім особам". Тому що вони мені сказали, не показувати авто страховій, вони це самі зроблять, на своєму СТО.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
вони це самі зроблять, на своєму СТО.
Вони все одно будуть визивати страхового комісара, самі вони НІЧОГО не роблять. Ну, можливо у них працює людина, яка паралельно оформлена страховим комісаром.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
вони це самі зроблять, на своєму СТО.
Вони все одно будуть визивати страхового комісара, самі вони НІЧОГО не роблять. Ну, можливо у них працює людина, яка паралельно оформлена страховим комісаром.
дякую. Завтра буду в тих краях, заїду на контору в якій тебе обслуговували. Спитаю чи взагалі вони погодяться братися за мій випадок, адже у мене там пошкодження мінімальні. А там буду думати.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Когда-то был пункт "потеря товарного вида". хз, есть ли он сейчас.

На моем личном примере - попал в дтп, на оценку помимо эксперта страховой вызвал "своего" эксперта (+100$), они там о чем то поговорили, мой эксперт "нарисовал" мне акт на 2000$, страховая выдала на 1500$ + ещё потом 150$ вернули, как "НДС" (но я писал в "нацкомфинпослуг", была такая контора.) + ещё франшиза со стороны виновника, это ещё ~100$. На остальное нанятый страховой комиссар сказал, что надо в суд подавать, но я не стал. Ремонт стоил ~850$. Остальное - моя "прибыль", так сказать. Аналогичная ситуация была у сотрудницы, но ей пришлось судиться, но там и суммы были серьезнее. В итоге она примерно +2500$ получила больше, чем заплатила за ремонт. Ессно, что при продаже машины потери от факта ДТП как правило больше, чем "компенсация".

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Когда-то был пункт "потеря товарного вида". хз, есть ли он сейчас.

На моем личном примере - попал в дтп, на оценку помимо эксперта страховой вызвал "своего" эксперта (+100$), они там о чем то поговорили, мой эксперт "нарисовал" мне акт на 2000$, страховая выдала на 1500$ + ещё потом 150$ вернули, как "НДС" (но я писал в "нацкомфинпослуг", была такая контора.) + ещё франшиза со стороны виновника, это ещё ~100$. На остальное нанятый страховой комиссар сказал, что надо в суд подавать, но я не стал. Ремонт стоил ~850$. Остальное - моя "прибыль", так сказать. Аналогичная ситуация была у сотрудницы, но ей пришлось судиться, но там и суммы были серьезнее. В итоге она примерно +2500$ получила больше, чем заплатила за ремонт. Ессно, что при продаже машины потери от факта ДТП как правило больше, чем "компенсация".
якщо авто більше 7 років, то не буде, якщо менше, то тре дивитись нюанси, але ЦВ наче не покриває

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Дополню

"Нарисовал" - это в смысле что эксперт целый красочный "альбом" с фотографиями цветными и ссылками на какие-то руководства сотворил, я не вникал в детали. Может так и надо. А так все по честному, никаких взяток или других незаконных действий. И да, речь про относительно молодые машины.

Зверху