Наче хороший варіант, дякую. Якщо є підтримка HD Voice у 3G, то це саме те, що потрібно)@roman_ternopil якщо звикли до нокії, то й бері ії, а то будеш перенавчати
Наприклад, нокіа 220 4G
Нєхароший варіант.Наче хороший варіант, дякую. Якщо є підтримка HD Voice у 3G, то це саме те, що потрібно)@roman_ternopil якщо звикли до нокії, то й бері ії, а то будеш перенавчати
Наприклад, нокіа 220 4G
Купив ще місяць тому у Брейні отаке чудоСрака повна. Все розібрали. Шукав і онлайн, і офлайн, немає нічого, там де світиться на Олух або Промі - продаван відбиває замовлення, гроші повертаються - немає в наявності.
А шо мало бути? Як на айфонах активація чогось корисного?monter, а при первом включении, с сим-ки, никакое смс платное не отправилось никуда?
Изготовители SOC пересчитывают поголовье и снимают метрику с проданного.А шо мало бути? Як на айфонах активація чогось корисного?
Підкажіть, будь ласка, чи можна зараз купити справді якісний кнопковий телефон із підтримкою 3G та HD Voice (для старшої людини)?
Хочу придбати для дідуся з бабусею: зараз у них Nokia 215 Dual Sim, чудовий телефончик, до якого вони звикли. Хочу щось максимально подібне, але з підтримкою 3G, щоб була кращою якість голосу.
Смартфон у якості основного телефона, на жаль, в них не прижився і переконати не вдалося: використовують тільки щоб раз на кілька днів подивитись погоду, а для постійного користування їм треба тільки кнопковий.
Раніше з Алі замовляв Qin QF9, але в якості простого, зручного та інтуїтивного зрозумілого кнопкофона для старшої людини він не підходить (хоча для мене - чудовий переносний 4G-роутер).
Китайці, мабуть, не планують його продавати в Україні.в Україні ще нема
Смотрел обзор на него в ютубе. Там, кажется, и украинского языка нет в меню...Китайці, мабуть, не планують його продавати в Україні.в Україні ще нема