Сучасні кнопкові телефони

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Удивительно, что выпуская телефон на индийский рынок, где у крупнейшего оператора есть только LTE сеть, в телефоне не поддержки VoLTE

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
выглядят неплохо
жаль екран сильно маленький
когда звонилку выпустят с 3.2 дуйма ? нормальную
желательно раскладушку )

Місто
Lviv
Подскажите плиз, что с кнопковых двухсимников есть адекватное до 1к.

Місто
Киев
Nokia 150 как можно посмотреть свободное место, на карте памяти ?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Підкажіть, будь ласка, чи можна зараз купити справді якісний кнопковий телефон із підтримкою 3G та HD Voice (для старшої людини)?
Хочу придбати для дідуся з бабусею: зараз у них Nokia 215 Dual Sim, чудовий телефончик, до якого вони звикли. Хочу щось максимально подібне, але з підтримкою 3G, щоб була кращою якість голосу.
Смартфон у якості основного телефона, на жаль, в них не прижився і переконати не вдалося: використовують тільки щоб раз на кілька днів подивитись погоду, а для постійного користування їм треба тільки кнопковий.
Раніше з Алі замовляв Qin QF9, але в якості простого, зручного та інтуїтивного зрозумілого кнопкофона для старшої людини він не підходить (хоча для мене - чудовий переносний 4G-роутер).

Останнє редагування:
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
@roman_ternopil якщо звикли до нокії, то й бері ії, а то будеш перенавчати
Наприклад, нокіа 220 4G
Наче хороший варіант, дякую. Якщо є підтримка HD Voice у 3G, то це саме те, що потрібно)

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
@roman_ternopil якщо звикли до нокії, то й бері ії, а то будеш перенавчати
Наприклад, нокіа 220 4G
Наче хороший варіант, дякую. Якщо є підтримка HD Voice у 3G, то це саме те, що потрібно)
Нєхароший варіант.
Бо підтримка HD Voice у 3G не буває без підтримки телефоном самого 3Г.
Там тільки ГСМ і ВоЛТЕ.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Срака повна. Все розібрали. Шукав і онлайн, і офлайн, немає нічого, там де світиться на Олух або Промі - продаван відбиває замовлення, гроші повертаються - немає в наявності.
Купив ще місяць тому у Брейні отаке чудо
https://brain.com.ua/ukr/Mobilniy_telefon_2E_S180_Black_708744071118-p579758.html
Шукав саме для радіо і щоб акумулятора для розмов вистачало не як у смартфоні.
Радіо працює без антени, з урахуванням 100 бонусів за реєстрацію номера вийшло 339 грн. Акумулятор bl-5c, дві сім, але є недолік: один динамік і коли говориш, то розмову чути і оточуючим. Надворі це непомітно, а от у тихому приміщенні чути.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Світло вимикають 3/3, тобто радіо слухаю 3 години на день і так кілька днів поспіль. Стоїть сімка лайфу, на яку ніхто не дзвонить, але всі знають номер, як резерв. Щоправда, ще ні разу не садив його в 0. Акумулятор у нього 600 мАг, то я купив ще один на 1050.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
onakis, читав про це, але у мене такого не сталося, хоча на лайфі на момент покупки було під 100 грн.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
А шо мало бути? Як на айфонах активація чогось корисного? :)
Изготовители SOC пересчитывают поголовье и снимают метрику с проданного.
Как минимум в интернет полезет стукануть на сервак производителя SOC. Так может еще и смс слать, как FLY, с той же целью.
Но fly зачем-то делает это регулярно и беспощадно.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Підкажіть, будь ласка, чи можна зараз купити справді якісний кнопковий телефон із підтримкою 3G та HD Voice (для старшої людини)?
Хочу придбати для дідуся з бабусею: зараз у них Nokia 215 Dual Sim, чудовий телефончик, до якого вони звикли. Хочу щось максимально подібне, але з підтримкою 3G, щоб була кращою якість голосу.
Смартфон у якості основного телефона, на жаль, в них не прижився і переконати не вдалося: використовують тільки щоб раз на кілька днів подивитись погоду, а для постійного користування їм треба тільки кнопковий.
Раніше з Алі замовляв Qin QF9, але в якості простого, зручного та інтуїтивного зрозумілого кнопкофона для старшої людини він не підходить (хоча для мене - чудовий переносний 4G-роутер).

Philips Xenium E6500 - там 4G і VoLTE (якщо їх вже завезли).

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Місто
Серед лісів
Зверху