Сучасні кнопкові телефони

Місто
Львів
Може, збавите по батареї?
Поки що знайшов Sigma mobile X-Style 34 NRG Type-C - батарейка 4050 мАг.
Ще дивлюсь в сторону Sigma X-Style 31 Power Type-C (нова модель), але батарейка 3100 мАг, за те екран 2,8''.
на всьому хотлайні
Я про те і говорив, що фільтри не релевантні для кнопочників, доводиться гортати описи всіх по черзі.

Місто
Львів
До речі, VoLTE сильно жере батарею. Пиинаймні в мене Нокія DS8210 живе максимум три дні.
Я хоч і не зареєстрований в Тік-Ток та Фейсбук, але не настільки ретроград, щоб собі купувати кнопочну трубку. )))
То для пані похилого віку, якій буде досить 2G.

Місто
Kyiv
Я б рекомендував від Сігми Optima або Trend. Великі екрани 3.5 дюйми, збільшення шрифту. Хоча на NRG теж шрифт змінюється, але екран 2.4 і кнопачки трошки менші. Теща моя ухайдакала Оптіму за 2 роки, зараз Тренд використовує. Слух не дуже гарний вже, все чує і в тому і в тому телефоні
Ну і. TYPE-C на обох. Батарейки 2500 та 3000

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
До речі, VoLTE сильно жере батарею. Пиинаймні в мене Нокія DS8210 живе максимум три дні.
Я хоч і не зареєстрований в Тік-Ток та Фейсбук, але не настільки ретроград, щоб собі купувати кнопочну трубку. )))
Звісно для тебе всі офіцери тупі, які не розуміють, для кого ти обираєш мобільний телефон. :alkash:
Згортання 3G, зменшення частотного діапазону під 2G суттєво погіршить якість зв'язку для майбутньої користувачки. Ще й в купі із віковим погіршенням слуху.
Сучасні кнопкові телефони мають підтримку LTE і, відповідно, VoLTE, що жере батарею значно сильніше.

Місто
Львів
Звісно для тебе всі офіцери тупі
Ти десь колись зустрічав, щоб я щось погане написав/сказав про діючого військового, незалежно від звання? Напевне, не з тої ноги встав.

З.І. Взяв SIGMA X-style 353 TREND.

Місто
Волинь
Riznychenko, в цих сігмах з більшим дисплеєм треба дуже акуратно поводитись з екраном. Там відстань мінімальна між захисним склом і дисплеєм, і скло м'яке, трохи натиснути і все.

Зверху