Сільпо

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Останнє редагування:
Місто
Львів
drmz, значить мені не таланить, з майже десятка акаунтів Сільпа на жодному не спливала. І лише два з них на лайфівські номери реєстровані.

• Sad
Реакції: drmz

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
У мене була така пропозиція. Купив пакет за гривню з карти БВР.
Акаунт Сільпо зареєстрований на іншого оператора. Споживання в середньому десь біля 3000 грн.
Пакет не відкритим лежить на полиці.

Місто
Львів
Купив пакет за гривню з карти БВР.
То може вона лише у користувачів БВР з'являється?

Споживання в середньому десь біля 3000 грн
В мене подібне, або дещо більше споживання більш-менш рівномірно розмазане по майже десятку акаунтів, можливо тому і не шлють.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
У мене була така пропозиція. Купив пакет за гривню з карти БВР.
Акаунт Сільпо зареєстрований на іншого оператора. Споживання в середньому десь біля 3000 грн.
Пакет не відкритим лежить на полиці.
3000 і план не виконаний чи 3000 і перевиконаний але не підключений тариф?

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
3000 і план не виконаний чи 3000 і перевиконаний але не підключений тариф
Оце б ще притримуватись якихось сільпошних планів чи іншої дурні. Біля 3 тис. грн у місяць - закупи у сільпі у середньому. Місяць на місяць буває значно несхожим: то пусто, то густо. Картами також різними розраховуюсь через їхній застосунок. Переходити на новий мобільний номер мені недоцільно, тому якось і не дивлюся на оті цяцянки, мовляв, купуй у нас на 10 т грн - зв'язок у подарунок. Не треба. Але на полиці пакет багато місця не зжирає, їсти не просить.

• Like
Реакції: drmz

kvv

Місто
Ровно
Переходити на новий мобільний номер мені недоцільно
переходити і не потрібно.
додайте номер Уеззз'а в діючий акаунт Сільпо і при виконанні умов(навіть з іншим номером) тариф по ньому буде безкоштовним.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Сегодня у них акция в честь 5-летия запуска доставки

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
прийшло в пропозиції за гривню. Вчора купилось за гривню. Сьогодні все активувалося. Буде сімка у другий запасний телефон, там якраз на днях закінчується водафонівський РБА.
Картки БВР не маю, сільпо відвідую досить часто як магазин під домом, будем дивитись на їх апетити, скільки вони захочуть покупок за свій зв'язок.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Мені пропозиції за 1 грн не має. Тільки на касі за 50 грн. Спробував перевести сімку з тарифу Потужний написало нізззя перейти.

kvv

Місто
Ровно
розстрочки під 0% від БВР за розрахунки в Сільпо вже немає?

чи яким банком зараз вигідно оплатити Сільпо? знижки-бали-грамоти ))

Останнє редагування:
Місто
Львів
kvv, «monobank», «ПУМБ» - 10% кешбек, діє лише на перше замовлення в інтернет-магазині.

• Like
Реакції: kvv
Зверху