Сільпо

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
кинули тих бабців
Не один раз спостерігав останні місяці, як тим же бабцям та дідам касир встановлювала додаток та активувала картку з QR, причому починала через свій смартфон (мабуть додаткові грошики до зепешки собі додавала).

Місто
Львів
Вже багато років на касах такого не бачив.
Ясен пень що не бачив. Бо кому цікаво заглядати що там бабці на касах у камери тичуть!
Тим не менш, їх хмари, що кавалки пластика зі штрих-кодом зі собою носили.

Бо QR зі смартфону, мало того, що купу дотиків треба зробити щоб висвітлився, так ще й оплаченого моб. інтернету потребує.

Навіть моїй дружині завжди нудно було на касі додаток запускати, зазвичай показувала код, який я їй у Вайбер скидав, а що вже говорити про кондових бабців...

Місто
Львів
Працюють, сьогодні перевірено.
То й штрих-коди працювати повинні, виходить що вчора був глюк?

До речі, місяць тому щось подібне пригадую по акції 1+1. Штрих-код тоді не взяло, тільки QR з додатку.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Ну, 60 секунд живе точно, перевірено і на Сільпошному додатку, і на "братському" Фори.
на форі наче продовжили до 30хв
Post automatically merged:

Похоже, штрих коды карт лояльности на кассах уже не работают(

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
У Форы в новом приложении наоборот стало штрих-код выдавать вместо куар.

Місто
киев
Ткнул штрих-код на самокассе - "картка не є валідною".
Сделал скриншот qr-кода из приложения, использовал где-то минут через восемь - сработало. В другой раз попробую дольше.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Місто
Україна
Сільпо спробував налюбити мене по акції Шукай скарби. Робив замовлення з доставкою сьогодні вночі з 10+ позицій по 1 грн, а до ранку їх прибрали з акції і на момент оплати це стало +1000 в чеку. Добре що вистачило розуму обмежити ліміти і карта не пройшла. Будьте обережні.

Зверху