Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
75 грн/мес до конца года для новых старпаков, если понравится можно до подорожания 30.01.2024 Тарифную подписку (аналог ГБА) взятьКакой лучше подобрать тарифный план со свободным подключением на предоплате с регионом действия Полтавская область с минимальным пакетом услуг и минимальной абонплатой (без всяких персонификаций и переносов)?![]()
зараз за 100"Потужний" за 165 грн
На ТП супер нет турбо за 70грн, , при підписанні контракту на рік, 1000хв на усіх, 30Гб далі шейп!Если важен сам номер, то в Водафон...
А потом уже смотреть цены МНП.
О чем речь? Если не услуга Хомяк, то там ничего и не продлевалось.При перезамовленні тарифу залишки діють до якої дати?
Думаю, залишки діють до кінця строку їх первісного нарахування.При перезамовленні тарифу залишки діють до якої дати?
Что именно случилось с этим тарифом ?а що, тариф "ваш вибір" все?
А до чого цей тариф в темі тарифів для фіз осіб? Це корпоративний тариф, висловив свою думку в темі про корпоративні тарифиа що, тариф "ваш вибір" все?
дякую за лінк, мене на нього перевели зі звичайного тарифа)А до чого цей тариф в темі тарифів для фіз осіб? Це корпоративний тариф, висловив свою думку в темі про корпоративні тарифиа що, тариф "ваш вибір" все?
Та.будет льготный тариф (как перенесенный)?
а тетка тоже будет трандеть , что он перенесен?Та.будет льготный тариф (как перенесенный)?
Колись писали, що ні, нема оповіщенняа тетка тоже будет трандеть , что он перенесен?
А тут інфа, що нема для внутрішньомережевихколись ходив з VF на LC, потім повернувся.
На мій суб'єктивний погляд, мінуси наступні:
- повідомлення, що номер перенесене.
Тобто, якщо дзвонитимуть з іншого оператора, можливо, буде інформування, якщо ж з того самого - може і не буть. В мене, на жаль, нема "повернутого" лайфа, тому не можу перевірити. Чекаємо актуальної інфиЄдине, що не приємне в MNP це дійсно попередження про перенесення номеру. В середині мережі нагадування цього немає. Повідомлення ходять, дзвінки проходять, спам з коротких номерів приходить.
Для чистоти експерименту зробить ще спробу подзвонити на перенесений номер з Київстар. Здається у Вашому випадку при дзвінку з синього оператора буде сповіщення про перенесення номер.Перевірив щойно: при дзвінках з Лайфа, Водафона та Лайки на номер, перенесений з Київстар до Лайфа, нема сповіщення про "номер перенесено". А колись було, точно пам'ятаю. Можливо, правий пан з теми MNP: таке повідомлення "живе" лише певний час. А чи буде воно при поверненні через місяць в "рідну гавань" - я досі хз. Не дякуйте![]()
А цю надважливу справу я довірю іншим, бо для менеДля чистоти експерименту зробить ще спробу подзвонити на перенесений номер з Київстар. Здається у Вашому випадку при дзвінку з синього оператора буде сповіщення про перенесення номер.