Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
Київ
Какой лучше подобрать тарифный план со свободным подключением на предоплате с регионом действия Полтавская область с минимальным пакетом услуг и минимальной абонплатой (без всяких персонификаций и переносов)? 🤔
75 грн/мес до конца года для новых старпаков, если понравится можно до подорожания 30.01.2024 Тарифную подписку (аналог ГБА) взять

lite

Заблокований
Місто
Hranice
При перезамовленні тарифу залишки діють до якої дати?

Місто
Дніпро
а що, тариф "ваш вибір" все?

upd 20:32: розібрався, все ок, інет після 17ї години нараховують

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Місто
Дніпро
а що, тариф "ваш вибір" все?
А до чого цей тариф в темі тарифів для фіз осіб? Це корпоративний тариф, висловив свою думку в темі про корпоративні тарифи
дякую за лінк, мене на нього перевели зі звичайного тарифа)

Місто
Запорожье
Подскажите, я понимаю тут раньше это наверняка обсуждалось, но долго искать, так вот вопрос , если я с Лайфа перейду на ВФ а через месяц опять на Лайф, то будет льготный тариф (как перенесенный)?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
а тетка тоже будет трандеть , что он перенесен?
Колись писали, що ні, нема оповіщення
Post automatically merged:

Тут ось інфа про Vodafone, що оповіщення є:
колись ходив з VF на LC, потім повернувся.
На мій суб'єктивний погляд, мінуси наступні:
- повідомлення, що номер перенесене.
А тут інфа, що нема для внутрішньомережевих
Єдине, що не приємне в MNP це дійсно попередження про перенесення номеру. В середині мережі нагадування цього немає. Повідомлення ходять, дзвінки проходять, спам з коротких номерів приходить.
Тобто, якщо дзвонитимуть з іншого оператора, можливо, буде інформування, якщо ж з того самого - може і не буть. В мене, на жаль, нема "повернутого" лайфа, тому не можу перевірити. Чекаємо актуальної інфи :)

Останнє редагування:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Перевірив щойно: при дзвінках з Лайфа, Водафона та Лайки на номер, перенесений з Київстар до Лайфа, нема сповіщення про "номер перенесено". А колись було, точно пам'ятаю. Можливо, правий пан з теми MNP: таке повідомлення "живе" лише певний час. А чи буде воно при поверненні через місяць в "рідну гавань" - я досі хз. Не дякуйте :)

Місто
Київ
Перевірив щойно: при дзвінках з Лайфа, Водафона та Лайки на номер, перенесений з Київстар до Лайфа, нема сповіщення про "номер перенесено". А колись було, точно пам'ятаю. Можливо, правий пан з теми MNP: таке повідомлення "живе" лише певний час. А чи буде воно при поверненні через місяць в "рідну гавань" - я досі хз. Не дякуйте :)
Для чистоти експерименту зробить ще спробу подзвонити на перенесений номер з Київстар. Здається у Вашому випадку при дзвінку з синього оператора буде сповіщення про перенесення номер.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Для чистоти експерименту зробить ще спробу подзвонити на перенесений номер з Київстар. Здається у Вашому випадку при дзвінку з синього оператора буде сповіщення про перенесення номер.
А цю надважливу справу я довірю іншим, бо для мене анал сині - табу ;)

Місто
Серед лісів
Тільки що подзвонив з ВФ на номер, перенесений звідти до ЛС. Ніяких сповіщень не було, просто гудки. Можливо тому, що номер після подвійної міграції ЛС/ВФ/ЛС...

Зверху