Інформація у шапці актуальна станом на 05.02.2025
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
А до чого цей тариф в темі тарифів для фіз осіб? Це корпоративний тариф, висловив свою думку в темі про корпоративні тарифиа що, тариф "ваш вибір" все?
дякую за лінк, мене на нього перевели зі звичайного тарифа)А до чого цей тариф в темі тарифів для фіз осіб? Це корпоративний тариф, висловив свою думку в темі про корпоративні тарифиа що, тариф "ваш вибір" все?
Та.будет льготный тариф (как перенесенный)?
а тетка тоже будет трандеть , что он перенесен?Та.будет льготный тариф (как перенесенный)?
Колись писали, що ні, нема оповіщенняа тетка тоже будет трандеть , что он перенесен?
А тут інфа, що нема для внутрішньомережевихколись ходив з VF на LC, потім повернувся.
На мій суб'єктивний погляд, мінуси наступні:
- повідомлення, що номер перенесене.
Тобто, якщо дзвонитимуть з іншого оператора, можливо, буде інформування, якщо ж з того самого - може і не буть. В мене, на жаль, нема "повернутого" лайфа, тому не можу перевірити. Чекаємо актуальної інфиЄдине, що не приємне в MNP це дійсно попередження про перенесення номеру. В середині мережі нагадування цього немає. Повідомлення ходять, дзвінки проходять, спам з коротких номерів приходить.
Для чистоти експерименту зробить ще спробу подзвонити на перенесений номер з Київстар. Здається у Вашому випадку при дзвінку з синього оператора буде сповіщення про перенесення номер.Перевірив щойно: при дзвінках з Лайфа, Водафона та Лайки на номер, перенесений з Київстар до Лайфа, нема сповіщення про "номер перенесено". А колись було, точно пам'ятаю. Можливо, правий пан з теми MNP: таке повідомлення "живе" лише певний час. А чи буде воно при поверненні через місяць в "рідну гавань" - я досі хз. Не дякуйте![]()
А цю надважливу справу я довірю іншим, бо для менеДля чистоти експерименту зробить ще спробу подзвонити на перенесений номер з Київстар. Здається у Вашому випадку при дзвінку з синього оператора буде сповіщення про перенесення номер.
А тариф зараз на ЛС як для перенесеного номера, чи як для звичайного?В мене був ЛС. На місяць перейшов до ВФ, зараз повернувся знов до ЛС. Якщо зараз мені дзвонити на мій номер ЛС з ВФ то фраза про перенесений номер не звучить.
Можливо тому, що номер як був раніше з кодом ЛС так таким же ЛС зараз і є, з тим же кодом ЛС...
Також точно знаю, що якщо раніше був номер ВФ з відповідним кодом, який потім перенесли до ЛС, то: якщо дзвонити на нього з ВФ, то попередження раніше звучало (зараз не звучить), а якщо з ЛС - то ні.
30 днiв!А який срок діі додаткового ГБ?
Дают тільки в своєму регіоні? Бо не начислили...30 днiв!А який срок діі додаткового ГБ?
Пакет послуг на 4 тижнi сплачено?Бо не начислили...
,,ніПакет послуг на 4 тижнi сплачено?Бо не начислили...
Отож.