Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.05.2025
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
Київ
  • Like
Реакції: Evan

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Які тарифи можна підключити при зміні форми обслуговування (вихід з корпорації на передплату) ?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Roman_UA, будь які доступні для на момент виходу,
Post automatically merged:

Roman_UA, зараз в цілому небагато тарифів передплати, тому як на мене питання дивне дещо.

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Чому у lifecell немає нових контрактних тарифів з того моменту, коли lifecell припинив бути турецьким? Це така принципова позиція? У всіх інших операторів навпаки пріоритет контрактні тарифи як спосіб утримання абонентів.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Чому у lifecell немає нових контрактних тарифів з того моменту, коли lifecell припинив бути турецьким? Це така принципова позиція? У всіх інших операторів навпаки пріоритет контрактні тарифи як спосіб утримання абонентів.
В Україні контрактні тарифи це 10-15% . Можливо Михайло Ш. вирішив оптимізувати тарифи,щоб простіше було. ( Коли я працював там то щоб обслуговувати контракт потрібно було пропрацювати більше 6 міс на пріпейд) Потім пройти навчання. І тільки потім вжє можна було обслуговувати контракт. ( Я так не дойшов до того етапу :feel: )

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Andruha, biz.nv.ua лайноджерело - щоб дочитати до кінця "разблокуйте доступ за 1 грн"
Post automatically merged:

@Captain, бери корпоративный контракт
На таке ніколи не піду принципово, бо хочу бути хазяїном свого номеру. Без координаторів.

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
@Andruha, biz.nv.ua лайноджерело - щоб дочитати до кінця "разблокуйте доступ за 1 грн"
И зачем "разблокировать за 1 грн."... я-же не написал "изучай", а написал "он".
Теперь ты просто знаешь, кто точно знает )

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Бігуни йому не цікаві, тому для бігунів не буде контрактів
Хибна логіка. Бігуни йому навпаки цікаві.
1. Лайф найбільше був за MNP коли він тільки впроваджувався.
2. Якщо використовувати термін "бігуни", то вони можуть побігти і з припейду. То що, зовсім заборонити MNP? Чи скасувати й припейд форму обслуговування?
3. Якщо будуть привабливі умови то наврядчи захочеться бігти з контракту.
4. Звідки візьмуться привабливі умови контракту, якщо взагалі немає контрактів у Лайфа? Треба з чогось починати. Повернулися в початок - немає контракту у Лайфа.

Зверху