Про закриття
Давно потрібно було переходити на щось нове (що і багато хто робив) ніхто (зі слонів) не буде тримати давнішні тарифи довго (майже 10 років це довго) теж саме і з тп "Білайну" та "Djuice" брендів давно вже немає , а для тих хто ниє "дорого" треба зрозуміти що за 1 коп. день не буде (на данний момент точно)
А тепер трошки особистого
Ось і закрили мій перший тариф з яким я познайомився з мобільним зв'язком
Досі пам'ятаю ту ейфорію в день святого Миколая (19.12.2009) коли я відкривав голубенький старт-пак, доставав та "виламував" сім-карту, вставляв в свій перший телефон (nokia 6610i), поповнював та робив перший дзвінок (Бабусі, аж зараз пам'ятаю) ще пам'ятаю як з незнання підключав то обмеження на вхідні дзвінки то всілякі "гороскопи" та погоду через "інфо та розваги"
Потім декілька разів, переводили (але я повертався), міняв телефон (до речі по вині батьків) та ін.
В 2015 сім-карта перестала працювати було настільки шкода міняти що прийшлося робити самостійну заміну розглядуючи "серійник" під Лупою та "вгадувати" цифри при цьому сидячи на трубці (з іншого номеру) з оператором.
На початку 2016-ого без попередження перевели на "Вільний КС" (до речі мою іншу бабусю теж але на Вільний смартфон) а в жовтні перейшов на тп онлайн 3g і відтоді закінчується історія моєї "Співпрації" з Классичним.
PS: Классичний закрили для підключення в квітні 2014 року