naprolom, а подключения только на свежекупленные пакеты или также перейти можно будет?
Goga, и ты туда же? Потерпи хотя бы пару дней, меня самого от любопытства распирает. Я не хочу лить из пустого в порожнее. Всё! Жду оф. инфу оператора.
naprolom, а подключения только на свежекупленные пакеты или также перейти можно будет?
Ну нуля не було, але "А мені все по .... 1 копійці!" реклама була - білайнівська, коли вони хотіли Мобі реанімувати, та й до того в Мобі внутрімережа була 1 коп/хв+ 1коп/смсНикаких нулей Моби никогда не предлагал. Со старта там было 1,30 грн. внешсеть и 0,5/0,1 грн. (бизнес/не бизнес время) на свою сеть. Еще был один вип-номер, 10 коп. круглосуточно.
Це вже було потім, а не "со старта". І "0" там не було НІКОЛИ.Ну нуля не було, але "А мені все по .... 1 копійці!" реклама була - білайнівська, коли вони хотіли Мобі реанімувати, та й до того в Мобі внутрімережа була 1 коп/хв+ 1коп/смс
7 страниц, а еще никто не слил инфу. мне стыдно за красный.
Це для суті питання некритично. Тим більше, що 1 копійка за хвилину/смс - не такі й великі гроші.Це вже було потім, а не "со старта".
Он як! А ткни мені, хто сказав, що він там був!І "0" там не було НІКОЛИ.
От і я ж про шо! Споганів форум - сторінку від сторінки не впізнаєш7 страниц, а еще никто не слил инфу. мне стыдно за красный.
Я так розімую, що політика компанії повернута обличчям до припейдщиків і задом до корп? Побачим, що з того вийдеВ Харькове тоже будет полный 0 и безлим за 50 коп (безлим будет региональным)
Сижу который год на бизнес 15 с посекундкой и не нарадуюсь отсутствию покращень, в отличии от пересичных припейдщиков, которые не знают, какой у них и тариф, которых киевстар переводит на другие тп. Так что тут еще вопрос, кому лучшеЯ так розімую, що політика компанії повернута обличчям до припейдщиків і задом до корп? Побачим, що з того вийде
Тут не посперечаєшся. Корпи більш стабільні. Але є всілякі люди. Комусь знажка буде суттєвою, а когось влаштує те, що єСижу который год на бизнес 15 с посекундкой и не нарадуюсь отсутствию покращень, в отличии от пересичных припейдщиков, которые не знают, какой у них и тариф, которых киевстар переводит на другие тп. Так что тут еще вопрос, кому лучше
Saab сказав.Цитата:
І "0" там не було НІКОЛИ.
Он як! А ткни мені, хто сказав, що він там був!
http://red-forum.com/showthread.php?t=24046По сути полный ноль в чистом виде, насколько я помню, предлагали только Моби и Диджус со старта.
"по суті повний" нуль відрізняється від "повний нуль" словосполученням "по суті", яке говорить нам про те, що повний нуль був відсутній, але вартість дзвінка була максимально наближена до нуля, що й було в реальності.
7 страниц, а еще никто не слил инфу. мне стыдно за красный.
Окончательные официальные условия узнаем 1 октября.Бляха, 8 страницполного ноляводы. Когда узнаем полные условия, какой толк будет в этом флуде основанном на личных фантазиях писавших?
По суті, чи не по суті, це було не зі старту."по суті повний" нуль відрізняється від "повний нуль" словосполученням "по суті", яке говорить нам про те, що повний нуль був відсутній, але вартість дзвінка була максимально наближена до нуля, що й було в реальності.
vr[MENTION=4025 сказав(ла):lex[/MENTION];844667]Окончательные официальные условия узнаем 1 октября.