Тариф "Найбільший Нуль"

Статус
Закрита.

Stanislav

alter ego)
Місто
Вижница
Телефон
SE, Sharp.
та что бы не говорилось, если в гугле забыть "тариф "найбільший нуль" то все ссылки ведут к нам :)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Stanislav, потому что у нас пока что полный ноль :)

Місто
Киев
Телефон
Alcatel D920, Huawei U8110
vano, Так, зачем сам продолжаешь лить воду ни о чем?

Ну да, 8 страниц воды, и только мое сообщение основной источник… Модераторы, прибейте тему или переименуйте на "Я увидел рекламу нового тарифа…"

inferno

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Nokia N73,Samsung E330,Samsung E720,Sony Ericsson K320i
В контакте в группе Киевстар только информация " деталі нових тарифних планів будут доступні після 23 вересня. "

Andy Black

Заблокирован
Місто
Херсон
Телефон
Nokia Lumia 620, Samsung Galaxy Ace Duos
Місто
Киев
Телефон
Alcatel D920, Huawei U8110
Трудно догадаться, что если в первом сообщении нет описания условий, то и все страницы читать незачем? ;)

А когда появится, с какой страницы начинать читать? В шапку эта инфа будет вынесена?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ИМХО буде 50 коп при першому дзвінку на день за хх хвилин в мережі ...

Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
пришла идейка только что (все равно кроме флуда в теме пока ничего стоящего):
назвали бы ТП - "Абсолютный ноль"
за минус 273,15 грн из кармана - максимальное количество нулей по разным направлениям и услугам :)

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
По суті, чи не по суті, це було не зі старту.
Ніхто ніде не писав про те, що це було зі старту. Тебе не влаштовує формулювання - то так треба й написати "мене не влаштовує формулювання".

Добавлено через 3 минуты
vano, Так, зачем сам продолжаешь лить воду ни о чем?
Того що сюди заходиш, думаючи, що тут є щось по суті. А тут по суті нічого немає. Тому й виникає питання: для чого товкти воду в ступі, не знаючи, що буде по темі хоча б орієнтовно. Це питання задається вже не вперше, в тому числі адресується модераторам. Але вони не реагують на флуд останнім часом. Хоча принаймні в "Смітник" цю тему перенести не завадило б.

Добавлено через 4 минуты
Трудно догадаться, что если в первом сообщении нет описания условий, то и все страницы читать незачем? ;)
Тоді для чого ця говорільня?

Останнє редагування:

Andy Black

Заблокирован
Місто
Херсон
Телефон
Nokia Lumia 620, Samsung Galaxy Ace Duos
Тоді для чого ця говорільня?
А когда условия тарифа станут известны и начнется говорильня "фу, меня жестоко обманули" - кому это будет нужно?
Все, что нужно знать, уже есть на сайтах операторов.
А вообще, очень интересно: что люди, не переваривающие говорильню, делают на форуме?

Місто
Запорожье
Чародей, с таким покрытием и качеством голоса/инета для мтс и 35 коп жирно

Возможно. Просто инетом я не пользуюсь, а голос... Вроде ничего не замечал.

Добавлено через 38 секунд
Это сарказм или жадность?

Сарказм, наверное. Я не жадный.

Останнє редагування:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
andreff24, 1,25 - то каждодневно было, а тут хотят что-то иное.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Того що сюди заходиш, думаючи, що тут є щось по суті.

По сути со следуйшей недели - сказано уже раз 100, но ты все продолжаешь сюда заходить и флудить не по теме тарифа, а потом сам же жалуешся на воду. Класс

Добавлено через 3 минуты
1,25 - то каждодневно было, а тут хотят что-то иное.

Обещена революция запасай бронежелеты из кевлара

Останнє редагування:

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
А когда условия тарифа станут известны и начнется говорильня "фу, меня жестоко обманули" - кому это будет нужно?
Її так само потрібно чистити, як і той бардак, що тут розвели зараз.
Все, что нужно знать, уже есть на сайтах операторов.
Є ще, крім того, специфічні особливості користування послгуою, про яку не всі знають; відповідно люди, які користуються послугою і відкрили щось для себе, діляться цією інфо з іншими. До особливостей користування не належать такі особливості як "туфта", "фу, меня жестоко обманули" в тому подібні.
А вообще, очень интересно: что люди, не переваривающие говорильню, делают на форуме?
Слава Богу, ти і іже з тобою не змогли перетворити увесь форум на балаган. А то тут дійсно не було б що робити:rolleyes:

По сути со следуйшей недели - сказано уже раз 100, но ты все продолжаешь сюда заходить и флудить не по теме тарифа, а потом сам же жалуешся на воду. Класс
Так, я продовжував і продовжую звертатись до адміністрації, щоб цю тему закрили до "следуйшей недели", коли з"явиться конкрета інформація про ТП. А флуд не по темі тарифу - це більше в твоїй компетенції і в компетенції тих, хто тут зібрався і обговорює те не знать яке, будуючи гіпотези на пустому місці. Може б вам у "Битву екстрасенсів" податись? А то такі таланти пропадають:rolleyes:

Останнє редагування:
Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Почему никто не предположил, что ноль может быть из-за ввода доплаты равной минуте звонка на врагоф? Помоему вполне может быть

• Like
Реакції: ars

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
C1Phone, С доплатой базовый +. Второго не будет.

Статус
Закрита.
Зверху