Тариф "Простые вещи"

Статус
Закрита.
Місто
Киев
Телефон
BlackBerry KeyOne
Хм, сегодня пришла СМС. Мол 21-го заканчивается срок действия пакетных минут, для продления пополните на 40 и более грн. одним платежом!
Вопрос- пополнение на пятерку еще работает? На оф сайте новой инфы нет.
работает,мне тоже такое пришло,пополнил на 5,все гуд:)

Місто
Львов
Дякую Шумила за те що пояснив мені які зараз тарифи в пакеті прості речі і я і вся моя сім'я тиждень тому перейшла на тариф прості речі .Тариф Прості речі виходить тепер найдешевший тариф в Київстарі і Білайні за 5 гривень на місяць, кожного дня отримуєш 100 хвилин В мене і в моєї сімї прості речі були з 2005 року коли тільки зявився білайн півроку тому я перейшов на 25 мільйонів, а тиждень тому перейшов знову на прості речі І для чого люди йдуть на вільний київстар якщо є прості речі за 5 гривень

ars

Місто
Киев
zubra, не хочется лишний раз сидеть на пороховой бочке.

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Тариф Прості речі виходить тепер найдешевший тариф в Київстарі і Білайні за 5 гривень на місяць
А ещё лучше "29": в дополнение к бесплатным 100 минутам/сутки на КС/Beeline даётся 30 минут/сутки для звонков не на КС/Beeline по 0,15 грн/мин.

Останнє редагування:
Місто
Львов
А ещё лучше "29": в дополнение к бесплатным 100 минутам/сутки на КС/Beeline даётся 30 минут/сутки для звонков не на КС/Beeline по 0,19 грн/мин.

В простих речах також дають 30 хвилин на день на інші номери ,але дешевше ніж в 29 по 15 копійок за хвилину

• Like
Реакції: Sok

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
что в 29, что в ПВ при пополнении на 5 грн звонки на врага по 15 коп без налогов.
в 29+ звонки по 29 коп.
Троллим и получаем карточки.

FREE-THINKER

Заблокирован
Місто
MARIUPOL
Телефон
Nokia 6120 + "Лайф БП", Nокіа 2SIM: МТС 0-25+ & "КС 0-35+"
для чого люди йдуть на вільний київстар якщо є прості речі за 5 гривень
Свободный КС не везде такой убогий как во Львовской области, у нас он с лёгкостью запихнет за пояс ПВ и другие полосатые пережитки. Но дело даже не в этом, многие подключаются на Свободный по причине не желания менять свой старый номер.

Місто
Львов
Свободный КС не везде такой убогий как во Львовской области, у нас он с лёгкостью запихнет за пояс ПВ и другие полосатые пережитки. Но дело даже не в этом, многие подключаются на Свободный по причине не желания менять свой старый номер.

А для чого міняти поставити дві картки в телефоні на старий номер тільки приймати дзвінки

Місто
Львов
Таке питання до всіх у мого батька тариф прості речі, йому поповнили на 100 гривень три тижні тому і в нього на рахунку стало 103 гривні Так от з цього часу йому з рахунку зовсім перестало знімати гроші Спочатку я думав ,що в нього не знімає гроші тому що приходять 100 хвилин кожного дня як мені говорив Шумила ,але потім я почав дзвонити на всіх операторів України, які тільки є в Україні я дзвонив на стаціонарні номери Києва і тримав трубку годину і не зняло ні копійки Я тільки ще не пробував чи буде знімати гроші закордон Тому питання до всіх, що це таке ,як таке може бути ,що зовсім не знімає грошей на всіх операторів України і скільки таке може продовжуватись В мене такого ще ніколи не було

Місто
Симферополь
Телефон
Nokia 1112
От же ж... :dash1: Ну не снимает деньги со счёта - да радуйтесь тихонько (а лучше шёпотом) и пользуйтесь. Так нет же - надо кричать об этом! То не устают спрашивать - а сколько продлятся плюшки за пополнение на определённые суммы! Блин! Сколько можно? :mad::mad:
Да позвоните оператору и возмутитесь - задолбали вы своими плюшками! :mad:

Сорри за эмоции. Ничего личного.

Smb.

Заблокирован
Місто
Odessa, 404
у мого батька тариф прості речі, йому поповнили на 100 гривень три тижні тому і в нього на рахунку стало 103 гривні Так от з цього часу йому з рахунку зовсім перестало знімати гроші
У меня дежавю или этот вопрос на днях уже задавался?

Статус
Закрита.
Зверху