Тариф "Смартфон 3G Контракт"

Реєстрація
29.01.12
Місто
Дніпро
В офісі МТС підключають на МТС Смартфон Контракт, лише з травня тариф перейменується на 3ж Контракт. Зараз 3ж активують вручну в ТП Смартфон Контракт. Працівники лише вчора отримали повідомлення про таку можливість і дуже здивовані, що вона є на сайті :D

Офіційна інформація про біллінг :p
Всі тарифні послуги, які входять в 99 грн, тарифікуються незалежно від мережі. Тобто, переходити з 3моб до МТС для використання тарифних хвилин непотрібно. Переходити в рідну мережу обов'язково лише в разі використання окремо придбаних пакетних пропозицій (СМС тощо).

Контрактний біллінг обраховує використання тарифних складових протягом 1-3 годин у кращому випадку, але при великому навантаженні може займати і більше часу. Тому в nnallex можливо і не відображалося списання хвилин.
 
Реєстрація
11.04.09
Місто
Київ
kotuk1987, а еще на скриншоте видно какие прикольные IP-адреса выдает МТС своим абонентам. :)
 
Реєстрація
27.08.08
Місто
Донецк
Телефон
Apple IPhone 11
Спасибо, а еще местоположение мое было видно :)image.jpg
 
Реєстрація
14.03.12
Місто
Киев
уже 20 часов прошло - из 3 смс, которые посчастливилось вчера отправить -посчитали только 1, минуты пока тоже на месте, хотя с утра какие то звонки были (я просто пользуюсь вайбером и IP в основном)
Конечно, полная фигня что становишься недоступный там где утела нет, сегодня спустился в подвальное помещение - и только через пол часа заметил что сети нет вообще, когда пользовался утелом - там было наоборот - если нет покрытия укртелекома, он входил в роуминг мтс - когда выходишь на улицу, он в течении какого-то времени возвращается в утел, иногда самолетом ускорял этот процесс. А тут наоборот и очень, получается, не удобно.
 
Реєстрація
27.08.08
Місто
Донецк
Телефон
Apple IPhone 11
Что за прикол? Пришла смс: Швидкість інтернету обмежено до 32 кбіт/с. Підключення «Турбо-кнопки до кінця доби» за 1 гривню - *110*231#, «Турбо-кнопки щодня» (0,25 грн/день) - *110*265# або звертайтесь на номер 111. Для юридичних осіб двінок на 044-240-000-4
При этом я за сегодня использовал максимум 50-90 мб!
 

Domingo

Заблокирован
Реєстрація
25.06.14
Місто
Одесса
Телефон
Lumia 920, Lumia 620, Blackberry Bold 9700
kotuk1987, забыли отключить турбо-кнопку после 100 мб в роуминге
 
Реєстрація
22.11.09
Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Активував. Контракт без обрізання в 2 мегабіта?
 
Реєстрація
29.01.12
Місто
Дніпро
На сайті змінили назву тарифу на "Смартфон Контракт"
Прибрали 3ж з назви, але воно залишилося в описі тарифу
Маркетологи програли битву технарям? )
 

osot056

ОптимисТ
Реєстрація
07.09.08
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Просто сейчас не 3Ж , а Ж3 (три) получается - не хотят позориться !
 
Реєстрація
11.04.09
Місто
Київ
Спасибо, а еще местоположение мое было видно
Как бы пофиг на местоположение, как и на конкретный адрес, т.к. он все равно динамический да еще и за NAT. Я к тому, что МТС использует NAT вообще.
Comment: This block is used as Shared Address Space. Traffic from these addresses does not come from IANA. IANA has simply reserved these numbers in its database and does not use or operate them. We are not the source of activity you may see on logs or in e-mail records. Please refer to http://www.iana.org/abuse/
Comment:
Comment: Shared Address Space can only be used in Service Provider networks or on routing equipment that is able to do address translation across router interfaces when addresses are identical on two different interfaces.
 
Реєстрація
11.04.09
Місто
Київ
sahaidak, Вы внимательно прочли мой пост? Я где-то упоминал 3моб?
 
Реєстрація
14.03.12
Місто
Киев
Пока что все что наговорено и отправлено в виде смс в сети 3моб не отразилось в балансе. Через МТС всё что было - всё есть (несколько минут+ 1смс)
 
Реєстрація
11.04.09
Місто
Київ
sahaidak, тепер я зрозумів - Ви не фахівець, отже помилково вважаєте, що абонент, перебуваючи у роумінгу іншого оператора отримує від нього і IP-ардесу для доступу в Інтернет. У 99% випадків це не так. У випадку роумінгу 3моб<->КС чи 3моб<->MTC або навпаки, це не так у 100%. Тут не підходить аналогія з Wi-Fi, коли в одному кафе абонент отримав IP-адресу від цього кафе, а в другому - від іншого. У гостьовій мобільній мережі роумінг-партнер створює, так би мовити, віртуальний тунель від терміналу абонента, який знаходиться в його радіо-мережі, до концентратора (GGSN), встановленого у домашнього оператора. Таким чином, у спрощеному вигляді, весь контроль за підключенням до Інтернет та трафіком (у тому числі шейпінг, блокування доступу до певних сайтів, чи навіть так званий DPI, коли можна вибірково шейпити, наприлад лише торенти чи лише відео, тощо) здійснює домашній оператор.
 
Реєстрація
29.01.12
Місто
Дніпро
МТС не було б МТС, якби все працювало з першого разу.
Отже, підключив вчора новий контракт. Сьогодні з'ясувалося, що неправильно прив'язали сім-картку. Добре, поміняли.
3ж все одно не працює. В КЦ дівчинка сказала, що 3ж лише з першого травня. Посперечався трохи, вона уточнила, каже: "Ну з 10 по 15 квітня має запрацювати, а до того ви просто зможете користуватися роумінгом в 3моб без інтернету". Ще трохи посперечався, дівчинка ще раз уточнила і сказала, що так, все має вже працювати.
Але не працює. До 3мобу підключаюсь, а 3ж не з'являється.

І ще маленька біда - коли повертаюся до мережі МТС, інтернет (Edge) все одно не з'являється. Хтось стикався з такою халепою?

Апарат Samsung Galaxy S2
 
Зверху