Тариф "Смартфон 3G Контракт"

Місто
Дніпро
poptab, ні. після перезавантаження або авіа-режиму едж на МТС з'являється.
3ж на 3мобі - ні в яку

Місто
Дніпро
poptab, не забув )
В МТС ще чудову пораду дали: "Ви коли переходите в нашу мережу, вмикайте лише 2G передачу даних" )

Domingo

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Lumia 920, Lumia 620, Blackberry Bold 9700
sahaidak, такое впечатление что услуга 3g роуминга просто не подключена со стороны мтс. Интересно, получается, что тогда и другие контракты уже должно пускать в тримоб, но без передачи данных.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Писали ж що роамінг підключають вручну. Мене мігрували успішно, працює

Місто
Дніпро
Domingo, у мене таке саме відчуття. Бо відсутність 3ж теоретично можна пояснити такими причинами:
- проблеми з АПН;
- відсутність тех.можливості апарату;
- блокування на боці оператора.

Перші 2 перевірили.

Але сьогодні оператор КЦ дивні речі казала. Коли розповідала про роботу лише з 1.05, то сказала, що нац.роумінг і 3ж - це у них різні послуги. А потім коли уточнила, то сказала: "Підключення нац.роумінгу автоматично означає і 3ж, а я вважала це окремими послугами".

А коли підписував контракт, то працівниці між собою радилися і дійшли думки, що 3ж треба підключати наразі окремо і вручну. Що малося на увазі, окремо 3ж чи нац.роумінг взагалі, не знаю.

Добавлено через 34 минуты
Щодо білінгу і досвіду nnalex

В чаті сказали (ми ж їм віримо на слово ;)?), що затримки в білінгу при користуванні рідною мережю і 3мобом можуть бути різними. Тарифні послуги, використані в МТС, можуть відображатися швидко, а в Тримобі повільніше.

Хто знає, автори контрактного білінгу ще живі-здорові? :rolleyes:

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
disconnect, технологія передачі даних. я повторюю те, що казали оператори ЦОА :)

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
О, і мені смс про урізання швидкості прийшло. Швидкість реально обрубали.

Як з цим боротись?

Швидкість інтернету обмежено до 32 кбіт/с. Підключення «Турбо-кнопки до кінця доби» за 1 гривню - *110*231#, «Турбо-кнопки щодня» (0,25 грн/день) - *110*265# або звертайтесь на номер 111. Для юридичних осіб двінок на 044-240-000-4

Ніби ж раніше обіцяли 2,5 гіга на місяць ... тепер ось таке щастя появилось в тарифі:

Звертаємо Вашу увагу, що після вичерпання 100 мегабайтів на день у межах безлімітного Інтернету, швидкість доступу становитиме 32 кілобіт за секунду. Щоб продовжити користування Інтернетом на максимальній швидкості, скористайтеся послугою «Турбо-кнопка»

Місто
Київ
після перезавантаження або авіа-режиму едж на МТС з'являється.
3ж на 3мобі - ні в яку
от як раз у такому випадку і може бути невірно встановлений APN: у домашній мережі працює оверрайд APN, а у роумінгу нічого нема.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Ой, вони там далі на сайті тариф міняють ... там вже 18 Смартів :)

Місто
Дніпро
disconnect, ось мої налаштування. Буду вдячний, якщо вкажете на помилку

Вкладення

• 2015-04-09_173247.png
    2015-04-09_173247.png
    198.1 КБ · Перегляди: 157
  • 2015-04-09_173609.png
    2015-04-09_173609.png
    146.6 КБ · Перегляди: 188
Місто
Дніпро
poptab, пробував. якщо змінити лише ім'я АПН на internet, то в МТС горить E, але відсутня передача даних.

Місто
Киев
прошло ровно 2 суток после перехода на этот пакет - биллинг как у волка на морозе - стоит, все разговоры и смс были в сети утела. Деньги на счету тоже пока на месте) Немного с ума схожу постоянно смотреть есть или нет связь в том или ином заведении, со звонками ладно - стоит переадресация, а вот смс пропустить не очень приятно.

Місто
Дніпро
Про точки доступу :D

Петро:
Точка доступу має бути www.umc.ua
Петро:
Це технічна особливість роботи налаштувань.
Я:
але ж я підключався після 2007 року )
Петро:
Нам не було сенсу за гроші переналаштовувати всю систему на іншу точку доступу. Smiley: Smile
Петро:
Ми прагнемо до уніфікації та стандартизації механіки роботи послуг, тому прагнемо і до того, що була єдина точка доступу - www.umc.ua, Денис. Smiley: Wink Абсолютний порядок та єдність - запорука ефективної роботи систем.

Місто
Київ
ось мої налаштування. Буду вдячний, якщо вкажете на помилку
Я не знаю який APN має бути для Вашого номера, але решта налаштувань виглядає коректно. Залишається варіант, що заборонена передача даних у роумінгу. Зверніться до оператора.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
есть ещё настройки, которые в смартфоне не видны, а их можно изменить только в интернет помощнике или по звонку оператору. Таким способом например я отключил на смартфоне жены мобильный интернет ВООБЩЕ. Он при любых настройках не работает.
А у бабушки, кроме всего прочего - ещё и смс с ммс отключил.
Пробуйте там порыть.

Місто
Дніпро
ПотапаПапа, так, в Інет-помічнику я переглядав, наче все необхідне активоване. Операторів різних довбав, кажуть теж все активоване. Ну заявку залишив, але щось у мене відчуття, що вони як завжди скажуть "У нас проблем нема".

P.S. І знову про біллінг. Тарифні послуги, використані в рідній мережі, нормально враховуються, а ті, що використав у національному роумінгу 3Моба біллінг досі не схавав

Вкладення

• 2015-04-09_235539.png
    2015-04-09_235539.png
    6.1 КБ · Перегляди: 168
Зверху