Тариф передплати «Турбота» (2025)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Тариф передплати «Турбота» (2025)

Знайомство з мілфою-пенсіонеркою з 2 групою інвалідності тепер принесе ще більше бенефітів: окрім звільнення з кріпацтва виїзду за кордон можна ще й отримати хороший тариф))
Взято на просторах Фейсбука, схоже якась регіональна двіжуха.

1745324086276.png

Останнє редагування модератором:
Місто
Київська обл.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Если не ошибаюсь, то пока никто не отписался, что перешел по мнп на Турботу.
Пока только теория.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
то пока никто не отписался, что перешел по мнп на Турботу.
Пока только теория.
Моя тітка дуже хоче перейти з контракту «Київстар» на тариф «Турбота».
Щойно зайшли в магазин Лайфселл, запитали, чи підключають вони і чи треба подавати заявку на сайті.
Продавець сказав, що переводять одразу без заявки. Потрібно прийти до магазину з паспортом та телефоном.
На рахунку ще є гроші, перейде через два тижні.

Теорія, бо мало магазинів продають чи переводять на тариф. На жаль.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, тобі 60 і в тебе є тітонька відповідного віку? Щось тут не те....

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
SvPet, тобі 60 і в тебе є тітонька відповідного віку? Щось тут не те....
Бывает что племянники(цы) старше родных дядь/теть, а двоюродных и тем паче.
Щойно зайшли в магазин Лайфселл, запитали, чи підключають вони і чи треба подавати заявку на сайті.
Продавець сказав, що переводять одразу без заявки. Потрібно прийти до магазину з паспортом та телефоном.
Не совсем понятно - все таки по мнп через сайт подключают данный тариф или только мнп через магазин?

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Не совсем понятно - все таки по мнп через сайт подключают данный тариф или только мнп через магазин?
Пока подключают только через магазины в нескольких населённых пунктах киевской области.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я б радив, перше закрити контракт, і з прп в Лайф, бо буває різне.
А якщо не закрити контракт, що може бути? Які є варіанти?
Якщо закрити контракт, то потім ще якийсь тариф передоплати вибрати та сплатити?
Я хотів подати заявку на перехід, щоб київстар її схвалив, а потім зайти до магазину Лайф та оформити Турботу.

Місто
Kyiv & Lviv
Деякі поради недоречні, особливо щодо жадібного Київстару, який полоще мізки і не дає закрити контракт неіснуючими приводами.
Контракт Київстара можна швидко і безболісно закрити просто пішовши по французьські (MNP) не прощаючись зі совковими жлобами, до яких потрібно йти з паспортом (боже який маразм робити це в 2025 році) щоб розірвати контракт і слухати пів години їхнє ниття і брехні про те що ви зек, і маєте відсидіти в Київстарі ще пів року...

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
і маєте відсидіти в Київстарі ще пів року
Про півроку не повинні сказати, бо вона вже понад два роки на контракті.
І ще за два тижні багато що може змінитися. Сподіваюся, що Турботу можна буде купити у будь-якому магазині Лайфселл в Україні.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Якщо закрити контракт, то потім ще якийсь тариф передоплати вибрати та сплатити?
Я хотів подати заявку на перехід, щоб київстар її схвалив, а потім зайти до магазину Лайф та оформити Турботу.
Я закрив, перевили в прп, тариф не платив і відразу по мнп на лайф, ще такого від кс ніколи не чув, всяке плели на вуха, але схвалили перехід, тепер хоч маю нормальний інтернет в свої місцевості.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Я закрив, перевили в прп, тариф не платив і відразу по мнп на лайф, ще такого від кс ніколи не чув, всяке плели на вуха, але схвалили перехід, тепер хоч маю нормальний інтернет в свої місцевості.
При переведенні на ПРП 100 грн платили?

Morino

Користувач
Місто
Львів
При переведенні на ПРП 100 грн платили?
Так

Місто
Украина
В Київській області придбати пакет можна в таких містах:
Може хтось знає, в Києві десь продають? Телефонувала в підтримку – ніхто нічого не знає. Заходила в оболонські магазини – немає.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А ще ми знаємо що по всій Україні продавати не будуть. Охолоньте вже!

Зверху