Тариф передплати «Joice» (2019) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Yarilko, Не знаю, чи будуть більш смачні пропозиції, але в березні минулого року я свій РБА на цьому тарифі брав за НА ПОРЯДОК меншу суму.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Та ну, дорого і тоді і зараз.
Post automatically merged:

Yarilko, Не знаю, чи будуть більш смачні пропозиції, але в березні минулого року я свій РБА на цьому тарифі брав за НА ПОРЯДОК меншу суму.
Будуть.

Місто
Запорожье
Пропонують продовжити РБА в тарифі за 1400. Варто погоджуватися чи трохи почекати більш смачних пропозицій?(попередній був з розрахунку близько 100 на місяць)
Подай заявку на перехід до жовтих. Моя тобі порада.

Місто
Запорожье
Подай заявку на перехід до жовтих. Моя тобі порада.
Побажають щасливої дороги.
З 7-ми номерів, з яких я нещодавно це робив нікому такого не робили.
На усі прийшли цікаві плюшки. Якщо у вас так, то співчуваю.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Народ, треба порада. На трошки зголоднілий номер прийшла пропозиція 210 гривень за поповнення від 10 гривень. Але я хочу десь через місяць-півтора спробувати шиномонтаж заради знаєте чого. То питання в тому, чи варто погоджуватись на цю пропозицію? Чи не зменшить воно мої шанси на позитивний шиномонтаж?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Є питання. Отримав знижку 100% на 12 міс. за поповнення. Якщо зараз поповнити, то дадуть використати пакет до кінця його дії?

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Ihor-UA, Після поповнення та списання коштів буде підключена знижка на 12 місяців з дати поповнення. На дату нарахування пакетів це ніяк не вплине. Якщо є можливість підключити знижку ближче до дати оновлення пакету, то почекайте.

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Народ, треба порада. На трошки зголоднілий номер прийшла пропозиція 210 гривень за поповнення від 10 гривень. Але я хочу десь через місяць-півтора спробувати шиномонтаж заради знаєте чого. То питання в тому, чи варто погоджуватись на цю пропозицію? Чи не зменшить воно мої шанси на позитивний шиномонтаж?
Так начебто схожі акційні пропозиції ще не погіршували "кредитний рейтинг" по номеру, а навіть давали поштовх для акційних РБА.:chit3: А якщо ще до "шиномонтажу" з'явилася б підходяща пропозиція, тоді вже можна визначитись з подальшим рішенням. Також, вже багатьма на форумі помічалось, що зараз формат акційних пропозицій залежать не тільки від використання номеру, а ще від ТП на ньому.:zek:

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Ihor-UA, Після поповнення та списання коштів буде підключена знижка на 12 місяців з дати поповнення. На дату нарахування пакетів це ніяк не вплине. Якщо є можливість підключити знижку ближче до дати оновлення пакету, то почекайте.
Прийшлось замовити знижку 100% ще 26 квітня. Але сьогодні прийшла смс про поповнення рахунку і я вирішив з'єднатися з оператором і поспілкуватися про цю послугу. Вияснилося, що послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців. Я щось не розумію. Чи враховується те, що до 30 квітня сплачена абонка? Хто-небудь може це роз'яснити?

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
Ihor-UA, Вам же вже відповідали, "хвост" сплаченої абонки ніде не врахується.
У вас абонплата раз на місяць чи на 28 днів? Якщо на місяць, то 12 місяця безкоштовного у вас не буде. Треба буде замовляти позачергове нарахування пакету послуг на 26-27 число. Може колись запропонують бонуси, тоді за них скористається, а так ця послуга платна.
Якщо на 28 днів, дата зміщається, треба рахувати, теоретично може проскочити 13 пакет

послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців
Ви підключити послугу 26.04.24 строком на рік. 26.03.25 Вам би нарахувався 12 пакет терміном дії до 26.04.25.
Але це б було, якщо у вас дата оновлення пакету була 26 числа. У вас дата оновлення пакету 30. Тому 12 місяць скоріше за все ви не отримаєте. Хоча 28.02.25 дата оновлення пакету може перескочити на 28 число. Тоді отримаєте рівно рік

• Like
Реакції: idea
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Ihor-UA, Вам же вже відповідали, "хвост" сплаченої абонки ніде не врахується.
У вас абонплата раз на місяць чи на 28 днів? Якщо на місяць, то 12 місяця безкоштовного у вас не буде. Треба буде замовляти позачергове нарахування пакету послуг на 26-27 число. Може колись запропонують бонуси, тоді за них скористається, а так ця послуга платна.
Якщо на 28 днів, дата зміщається, треба рахувати, теоретично може проскочити 13 пакет

послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців
Ви підключити послугу 26.04.24 строком на рік. 26.03.25 Вам би нарахувався 12 пакет терміном дії до 26.04.25.
Але це б було, якщо у вас дата оновлення пакету була 26 числа. У вас дата оновлення пакету 30. Тому 12 місяць скоріше за все ви не отримаєте. Хоча 28.02.25 дата оновлення пакету може перескочити на 28 число. Тоді отримаєте рівно рік
Зрозумів. Збила з прямого шляху операторша. Сильно бажала, щоб я підключив Турбо замість 100% знижки на діючий тариф. Так себе поводила, що я почав хвилюватися чи збережеться та знижка. І я вирішив не випробовувати долю і, поповнивши рахунок, підключив її. Краще вже так, чим ніяк. Дякую за розтлумачення ситуації!

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
за поповнення від 10 гривень
В мене були такі пропозиції, і після того як я їх використовував (2-3), але в подальшому (на абонку) номер не поповнював, то прилітала пропозиція РБА, зовсім без монтажа.
Але я не брав, бо вже підключив РБА на іншому номері (через нудний/довгий шиномонтаж 😁).

Останнє редагування:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Вияснилося, що послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців.
Рекомендую повторно звертатися до ТП, допоки не підключать саме на календарний рік. Мені, наприклад, в аналогічній ситуації цей "глюк" виправили.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Не
я їх використовував
номер не поповнював
щось одне. Чи малось на увазі, натискав "використати" чи "цікаво", але далі жодних дій не проводив?
Не поповнював на абонплату.
А по декілька гривень я періодично, кидаю на всі номери.
Буває смс змушений відправити.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
За 7 днів закінчується РБА. Запропонували за 620 грн. новий РБА.
Зараз меньше, взагалі, пропонують?

Зверху