Молодіжний тариф Joice ціна: 260 грн/місяць – Vodafone Україна
Архівний тариф Joice з безлімітним трафіком на улюблені застосунки ► 15 ГБ плюсом до безліміту на застосунки і 1 000 хвилин по Україні ? 0 800 400 111

Будуть.Yarilko, Не знаю, чи будуть більш смачні пропозиції, але в березні минулого року я свій РБА на цьому тарифі брав за НА ПОРЯДОК меншу суму.
Ванганул николаевич, не указав дат... пропозицiя пездатиБудуть.
Гроші були, гроші будуть, зараз їх нема.Ванганул николаевич, не указав дат... пропозицiя пездатиБудуть.![]()
Подай заявку на перехід до жовтих. Моя тобі порада.Пропонують продовжити РБА в тарифі за 1400. Варто погоджуватися чи трохи почекати більш смачних пропозицій?(попередній був з розрахунку близько 100 на місяць)
Побажають щасливої дороги.Подай заявку на перехід до жовтих. Моя тобі порада.
З 7-ми номерів, з яких я нещодавно це робив нікому такого не робили.Побажають щасливої дороги.Подай заявку на перехід до жовтих. Моя тобі порада.
Так начебто схожі акційні пропозиції ще не погіршували "кредитний рейтинг" по номеру, а навіть давали поштовх для акційних РБА.Народ, треба порада. На трошки зголоднілий номер прийшла пропозиція 210 гривень за поповнення від 10 гривень. Але я хочу десь через місяць-півтора спробувати шиномонтаж заради знаєте чого. То питання в тому, чи варто погоджуватись на цю пропозицію? Чи не зменшить воно мої шанси на позитивний шиномонтаж?
Прийшлось замовити знижку 100% ще 26 квітня. Але сьогодні прийшла смс про поповнення рахунку і я вирішив з'єднатися з оператором і поспілкуватися про цю послугу. Вияснилося, що послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців. Я щось не розумію. Чи враховується те, що до 30 квітня сплачена абонка? Хто-небудь може це роз'яснити?Ihor-UA, Після поповнення та списання коштів буде підключена знижка на 12 місяців з дати поповнення. На дату нарахування пакетів це ніяк не вплине. Якщо є можливість підключити знижку ближче до дати оновлення пакету, то почекайте.
Ви підключити послугу 26.04.24 строком на рік. 26.03.25 Вам би нарахувався 12 пакет терміном дії до 26.04.25.послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців
Зрозумів. Збила з прямого шляху операторша. Сильно бажала, щоб я підключив Турбо замість 100% знижки на діючий тариф. Так себе поводила, що я почав хвилюватися чи збережеться та знижка. І я вирішив не випробовувати долю і, поповнивши рахунок, підключив її. Краще вже так, чим ніяк. Дякую за розтлумачення ситуації!Ihor-UA, Вам же вже відповідали, "хвост" сплаченої абонки ніде не врахується.
У вас абонплата раз на місяць чи на 28 днів? Якщо на місяць, то 12 місяця безкоштовного у вас не буде. Треба буде замовляти позачергове нарахування пакету послуг на 26-27 число. Може колись запропонують бонуси, тоді за них скористається, а так ця послуга платна.
Якщо на 28 днів, дата зміщається, треба рахувати, теоретично може проскочити 13 пакет
Post automatically merged:
Ви підключити послугу 26.04.24 строком на рік. 26.03.25 Вам би нарахувався 12 пакет терміном дії до 26.04.25.послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців
Але це б було, якщо у вас дата оновлення пакету була 26 числа. У вас дата оновлення пакету 30. Тому 12 місяць скоріше за все ви не отримаєте. Хоча 28.02.25 дата оновлення пакету може перескочити на 28 число. Тоді отримаєте рівно рік
В мене були такі пропозиції, і після того як я їх використовував (2-3), але в подальшому (на абонку) номер не поповнював, то прилітала пропозиція РБА, зовсім без монтажа.за поповнення від 10 гривень
Рекомендую повторно звертатися до ТП, допоки не підключать саме на календарний рік. Мені, наприклад, в аналогічній ситуації цей "глюк" виправили.Вияснилося, що послуга підключена з 26 квітня 2024 по ! 28 березня 2025. На моє питання, чому 11 місяців, а не рік. Відповідь, що тут 12 місяців.
я їх використовував
щось одне. Чи малось на увазі, натискав "використати" чи "цікаво", але далі жодних дій не проводив?номер не поповнював
Не поповнював на абонплату.я їх використовувавщось одне. Чи малось на увазі, натискав "використати" чи "цікаво", але далі жодних дій не проводив?номер не поповнював
А для тебе?А яка ціна була би для тебе прийнятною?Зараз меньше, взагалі, пропонують?