Телеканали

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
якщо вже декілька раз ЗСУ і сам Валерій Залужний спростовував інформацію про нібито зраду і розколи, то можливо власникам тих телеканалів потрібно на час війни закрити роти.
ага, тільки обдристовичу можна срати ротом (сернув, а потім відредагував останній абзац)
зображення_viber_2022-04-12_14-56-51-904.jpg

Місто
Киев
Місто
Kyiv
Місто
Kyiv
Стів, це як натягнути сову на глобус.
Був собі завод, про який знали.
А тут кинули провокацію - працює та ще й ремонтує віджату техніку, отже, треба пальнути в першу чергу.

"Дякуємо" Укроборонпрому та єдиним новинам!!!

Місто
Kyiv

Депутат від "Євросолідарності" Микола Княжицький заявив, що журналісти беруть інтерв'ю у президента Володимира Зеленського за умови не запитувати про блокування каналів Еспресо, Прямого і 5-го​

За словами Миколи Княжицького, мовлення проукраїнських каналів обмежують і забороняють їм брати участь у телемарафоні, оскільки "там медведчуківським ведучим часу замало". Проте власник 4 каналу, мовлення якого не обмежують, - депутат від "Слуги народу" Ковальов - керує ним з тимчасово окупованої Херсонщини, не маючи претензій від росіян.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...что и следовало доказать. Заказчик "рубильник - выкл." имеет фамилию на букву Е. Или З.? Если шо - то это мои домыслы, не подкрепленные фактами.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Телемарафон, говорите? Ну, ну... К1 - нет, своя передача; XSport - шоу; Enter-фільм - сериал; Новий - кино; Тет - своя передача; 2+2 - передача про Сталина; НЛО ТБ - своя передача; НТН - сериал.... Я что-то не знаю? Наступил мир и шашлыки? А Прямой, Эспресо и 5ый - разжигатели войны? Мда...

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Телемарафон, говорите? Ну, ну... К1 - нет, своя передача; XSport - шоу; Enter-фільм - сериал; Новий - кино; Тет - своя передача; 2+2 - передача про Сталина; НЛО ТБ - своя передача; НТН - сериал.... Я что-то не знаю? Наступил мир и шашлыки? А Прямой, Эспресо и 5ый - разжигатели войны? Мда...
Так там же говорили за обязательную трансляцию марафона только для телеканалов с уклоном на информационно-аналитические передачи

Місто
Полтава
5-ий,Еспресо,Прямий навіть логотипів каналів немає.зате 4-ий канал,власник якого (депутат слуга народу) мило спілкується з кацапськими солдатами на окупованій території - цвіте і пахне у Т2

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
kaev, в первый месяц все каналы транслировали марафон в том или ином виде. А потом мал-помалу кое-кто начал вертеть взад. Вон, на Украина 24 сегодня реклама уже была - каких-то кроссовок с телемагазина...

Місто
Волинь
Гудзак, у ТЕТ уже реклама Viasat пішла, але типу якби не комерційна. Думаю правовласникам таке не сподобається, так як фільми зараз вони надають або безкоштовно або з велики знижками, при умові, що це не буде комерційне використання контенту , а соціально направлене

Місто
Київ
Гудзак, у ТЕТ уже реклама Viasat пішла, але типу якби не комерційна. Думаю правовласникам таке не сподобається, так як фільми зараз вони надають або безкоштовно або з велики знижками, при умові, що це не буде комерційне використання контенту , а соціально направлене
Для всех договоров, думаю и с правообладателями тоже, сейчас действует только раздел о форс-мажорах (включая, но не ограничиваясь: война, военные действия, военное положение etc)

Місто
Kyiv

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Гудзак, тебе, как зрителю так важен тот Марафон? У меня все 3 канала есть в кабеле. Что там с т2 да хоть все оно закройся ну на фиг его. Никогда Т2 не считал нормальным тв. С какой легкостью его перестроили на Рашку в окупации только подтверждение.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Для Т2 достатньо одностороннього зв'язку і не потрібно перевантажувати інтернет відеопотоками.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Если все дойдет до перегруза будет явно не до тв вообще. На совсем критичный случай этот марафон в фм есть.@Кочевник,

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Kladoff, мне, как зрителю, важно наличие в Т2 таких каналов как Прямой и Эспресо. Чтобы их могла посмотреть любая бабця - не прибегая к помощи Инета. И меня бесят двойные стандарты: фирташ-каналы могут показывать всё (лишь бы не вякали против Банковой), а каналы проукраинской оппозиции вычистили без малейшей попытки диалога с ними. Я - за справедливость.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Чому влада припинила мовлення 5 каналу, Прямого та «Еспресо»?
Відповідей на запитання про причини відключення цифрового ефіру 5 каналу, Прямого та «Еспресо» немає, тож ми формулюємо власні версії. Про них читайте тут:

Зверху