Телефони ZTE

Місто
Вінниця
Телефон
Nokia 6303
Також постійно увімкнений wifi та мобільний інтернет, перші кілька зарядок вистачало на день-два максимум, але на вихідних заглючила сім карта довелось замінити, також відключив у налаштуваннях мобільних даних 5g, телефон протримався 3 дні, одразу уточню користуюсь ним досить рідко і режим використання за цей період не змінювався, спостерігатиму далі.
На моїй коробці на наклейці від магазину Алло вказана дата виготовлення грудень 23, на наклейці від телефону ніякої інформації з цього приводу немає.

Останнє редагування:

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Я тут погуглив, навіть в на рік старшій новішій моделі - ZTE Nubia Neo 2 5G, стоїть 13 Андроїд. Так, що на оновлення марно сподіватися.

Останнє редагування:
Місто
Львів
А що таке GSMArena, вона має хоч якийсь стосунок до виробника?
На парканах теж слово з трьох літер пишуть, це ж не означає що те, що воно означає, там є.

Цілком очевидно ж що злили залишки моделів, які вже рік як в Китаї перестали виробляти, то й очікувати на подальшу їхню програмну підтримку марно.

Також відомо що Unisoc вкрай неохоче надає доступ до своїх прошивок кінцевим користувачам.
Я в підтримку ZTE писав листа з проханням дати посилання на прошивку у форматі .pac та прошивальником до неї, мотивуючи що телефон при онлайн оновленні завис і після не вантажиться (насправді рутанути збирався), то вони спочатку запросили дані про місце купівлі та IMEI, а коли надіслав - потиху злилися, порекомендувавши "перезавантажити апарат".

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
На Нубію прийшло смс від Водафон про підключення VoLTE та VoWiFi. На екрані з"явився значок VoLTE

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
У кого які ідеї, що значить це меню в налаштуваннях камери Нубії?
Тумблер "антиз'єднання" було обрано за замовчуванням, я його не змінював

Вкладення

• Screenshot_20250608_212913.jpg
    Screenshot_20250608_212913.jpg
    87.8 КБ · Перегляди: 31
Зверху