Телефонні спам-дзвінки. Як боротись?

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
А вони еволюціонують. Певно вже ніхто з 044-351 не слухає, то і на інші коди пересіли. Раз був зі Львова 032 а ось щойно 04877 - Одеська область здається.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Замовив сьогодні тест-смужки для вимірювання рівня цукру в крові на сайті аптеки Копійка. Приблизно о 10 годині ранку. Замовлення було з безкоштовною доставкою до Білої Церкви з Києва. Але одразу ж скасував замовлення. В мене й думка проскочила, хоч би не додали номер у спам-базу якусь за відміну замовлення.
Близько години дня почалися спам-дзвінки. Бувало раз на місяць, а сьогодні - чотири. Випадковість?
(Телефон не дзвонить. І мені вони не заважають.)

Вкладення

• 321445321412.jpg
    321445321412.jpg
    86.5 КБ · Перегляди: 52
Місто
Odesа
SvPet, в копейке (анц) регулярно заказываю лекарства
Спама как практически не было, так и практически нет. Очень редко звонят

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Був дзвінок з 044. Парили якесь МФО. Тепер від смс хоч ховайся. Усілякі Cash..., Money... і інше просто задовбало.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
в копейке (анц) регулярно заказываю лекарства
Спама как практически не было, так и практически нет.
Замовляю в Копійці іноді. Напевно, це перше скасоване замовлення. Ніколи не скасовував до цього.
Спам-дзвінки з 044 були рідко, по одному. І не було чотири дзвінка за день, як на скріншоті.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Блокую вхідні невизначені номери + переадресовані. І ось нарешті за все моє життя вперше спрацювало блокування переадресованого виклика. Навіть не уявляю навіщо таке робити спамеру.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Мені набридло отримувати спам дзвінки з 073 і заблокував весь цей код на додачу вже існуючих масок коду 044 та 048.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
yahoo, а ти не не замислювався над тим, що з 073 можуть бути і норм виклики?
Post automatically merged:

Але ж так, дійсно, багато спаму саме з 073. Оператор про це пошкодує. Якось треба вживати якихось заходів. Бо так 073 стане синонімом спаму.

Місто
Kyiv region
yahoo, а ти не не замислювався над тим, що з 073 можуть бути і норм виклики?

Але ж так, дійсно, багато спаму саме з 073. Оператор про це пошкодує. Якось треба вживати якихось заходів. Бо так 073 стане синонімом спаму.
Оператору глибоко по лобу. Головне аби абонплату платили клієнти. Те що якийсь номер перестануть юзати спамери - через рік можна заново продавати. Скільки таких як yahoo ?..

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Погано, що немає українського додатку для блокування спам – дзвінків. Саме українського з базою лише українських номерів спамерів.
Чи він є? А я не знаю про його існування.

10 серпня (неділя!) вранці було вісім спам - дзвінків за півтори години на мій номер Лайфселл. Дивно, але після того – поки що жодного.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
вісім спам - дзвінків
Інколи бувають дійсно гарні та потрібні пропозиції наприклад знижок, чи індевідуальних тарифів. Знов не розумію, що заважає взяти слухавку і через 5 секунд натиснути відбій? Так щоб блокувати всю номерну ємність, це вже не спам, а маразм. Можуть бути інтернет техніки, що завгодно

Теж саме таксі, як приклад

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
@yahoo, а ти не не замислювався над тим, що з 073 можуть бути і норм виклики?
Замислювався, але простіше всі ці 073 відправляти на авто скидання і передзвонити потім, якщо на цей номер не буде скарг на спам

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Знов не розумію, що заважає взяти слухавку і через 5 секунд натиснути відбій?
Я послухав першого, хто телефонував. "Ваш номер виграв 437 тисяч гривень..."
А потім почалися дзвінки із 044, 073.
Мені хочеться сподіватися, Лайф щось зробив, бо два тижні цих дзвінків уже немає на мій новий номер із тарифом Турбота.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
yahoo, справа в тому що у випадку доставки чогось "потім" не буває

Місто
Суми
Знов не розумію, що заважає взяти слухавку і через 5 секунд натиснути відбій?
Я послухав першого, хто телефонував. "Ваш номер виграв 437 тисяч гривень..."
А потім почалися дзвінки із 044, 073.
В дружини було так само. Тепер з 073, 093, 063 і 044 не бере слухавку. 90% кола спілкування на ВФ, решта КС. Так що нафіг.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
yahoo, справа в тому що у випадку доставки чогось "потім" не буває
Коли чекатиму на доставку (або ще щось подібне термінове), тоді і буду читати сповіщення про відхилений виклик і швидко владнаю питання, якщо хтось дзвонитиме по ділу

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, газету "Публіка" ніколи не передплачував? Можливо давно

Зверху