горіх
π
А вони еволюціонують. Певно вже ніхто з 044-351 не слухає, то і на інші коди пересіли. Раз був зі Львова 032 а ось щойно 04877 - Одеська область здається.
В черный список ложу, в неделю звонят или SMS-ят с новых номеров примерно два-три раза в неделюБув дзвінок з 044. Парили якесь МФО. Тепер від смс хоч ховайся. Усілякі Cash..., Money... і інше
Замовляю в Копійці іноді. Напевно, це перше скасоване замовлення. Ніколи не скасовував до цього.в копейке (анц) регулярно заказываю лекарства
Спама как практически не было, так и практически нет.
Випадковість?
Оператору глибоко по лобу. Головне аби абонплату платили клієнти. Те що якийсь номер перестануть юзати спамери - через рік можна заново продавати. Скільки таких як yahoo ?..yahoo, а ти не не замислювався над тим, що з 073 можуть бути і норм виклики?
Post automatically merged:
Але ж так, дійсно, багато спаму саме з 073. Оператор про це пошкодує. Якось треба вживати якихось заходів. Бо так 073 стане синонімом спаму.
Інколи бувають дійсно гарні та потрібні пропозиції наприклад знижок, чи індевідуальних тарифів. Знов не розумію, що заважає взяти слухавку і через 5 секунд натиснути відбій? Так щоб блокувати всю номерну ємність, це вже не спам, а маразм. Можуть бути інтернет техніки, що завгодновісім спам - дзвінків
Замислювався, але простіше всі ці 073 відправляти на авто скидання і передзвонити потім, якщо на цей номер не буде скарг на спам@yahoo, а ти не не замислювався над тим, що з 073 можуть бути і норм виклики?
Я послухав першого, хто телефонував. "Ваш номер виграв 437 тисяч гривень..."Знов не розумію, що заважає взяти слухавку і через 5 секунд натиснути відбій?
В дружини було так само. Тепер з 073, 093, 063 і 044 не бере слухавку. 90% кола спілкування на ВФ, решта КС. Так що нафіг.Я послухав першого, хто телефонував. "Ваш номер виграв 437 тисяч гривень..."Знов не розумію, що заважає взяти слухавку і через 5 секунд натиснути відбій?
А потім почалися дзвінки із 044, 073.
Коли чекатиму на доставку (або ще щось подібне термінове), тоді і буду читати сповіщення про відхилений виклик і швидко владнаю питання, якщо хтось дзвонитиме по ділуyahoo, справа в тому що у випадку доставки чогось "потім" не буває
Я – ні. Не знаю газети такої. Дзвінків після того ранку поки що немає.газету "Публіка" ніколи не передплачував?