Телефонні спам-дзвінки. Як боротись?

Місто
Киев
Ми вбережемо вас від чужого спаму і підключимо свій🤣 і це всього за 50коп/день
1000013055.jpg

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Цікаво, хто підключив цю платну послугу на Водафоні, той не отримує СМС розсилок зі спамом? У мене номер Водафон – лише для вихідних дзвінків, не основний оператор. Але СМС зі спамом на цей номер є.

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Погано, що немає українського додатку для блокування спам – дзвінків. Саме українського з базою лише українських номерів спамерів.
Чи він є? А я не знаю про його існування.
на Андроїд є додаток Фільтр дзвінків у якому є бази для різних країн (в тому числі і Україна), базу наповнюють самі користувачі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
є додаток Фільтр дзвінків у якому є бази для різних країн (в тому числі і Україна), базу наповнюють самі користувачі.
Дякую. Я знаю про Фільтр дзвінків. Автор додатку із москви. Користуватися таким чи ні – справа кожного. Тому мені хочеться, щоб був подібний український додаток і лише з українськими базами спамерів.

Місто
Суми
Спамери потихеньку переходять з ЛС на ВФ. Сьогодні був дзвінок з номера +380505716690. Якась юридична контора, яка саме не дослухав, бо матюкнувся та поклав слухавку. Саме цікаве, що звернулися по імені. За останній час свої дані ніде не світив крім додатку Укрпошта. Тепер гадаю чи то УП зливає базу, чи десь раніше був витік.

Місто
Kyiv region
За 6 років з номером водафон жодного дзвінка спаму. Номер не був в приваті, але фін в інших банках
За цей же час з лайфселл тільки в 2024-25 рр почали спамити. Небагато. Номер тимчасов був в приваті, коли київстар поламався, сам з того часу .
А на київстар в день буває по 5-6 дзвінків. Номер в приваті як фін.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Цікаво, як це технічно у кацапів з 1 вересня має бути реалізовано, якщо не відклали?
Це якийсь існуючий стандарт?
Закон о связи обязывает организации маркировать телефонные звонки. При звонке из компании на экране должны высвечиваться название организации и ее категория.

Місто
Kyiv region
Останнє редагування:
Місто
kyiv
Цікаво, хто підключив цю платну послугу на Водафоні, той не отримує СМС розсилок зі спамом? У мене номер Водафон – лише для вихідних дзвінків, не основний оператор. Але СМС зі спамом на цей номер є.
СМС не блокуються
Дзвінки - 2-3 номери з 5-ти заблоковано

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Школа английского переехала в Харьков?
Сегодня звонил робот с 057 (и писалось в телефоне "Харьков") и предлагал нажать единицу или сказать "Так".
Интересно, это действительно школа английского? Кто-то общался с живым оператором оттуда?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А чому Ви не спитали?

Боюсь...
Поэтому и решила тут спросить. На сайте много отважных мужчин, которые могут нажать кнопку :D

Ну если так подумать, то это точно какой-то развод...я не верю в школу английского...
Вопрос лишь в том, в чем же суть развода?

Вот когда звонят "Ваш номер выиграл сотни тысяч миллионов"-это понятно. Они будут вытаскивать деньги за оформление выигрыша, налоги на выигрыш и прочие податки. (Та же система у "выиграли авто". Там еще и растаможка добавляется :D)

Но вот в чем суть школы английского?
Проведут бесплатный урок, а потом за него деньги будут требовать? :unsure:

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Доречі, постійно телефонують мені з номеру 0443211525, я б не брав, але памятаю що 1525 це ДТЕК і завжди беру слухавку. І що цікаво - завжди пропонують поставити мені двозонний лічильник який стоїть у мене з 2016 року у дворі, а ще на стовпі на вулиці ( але не підключений ).
Post automatically merged:

Проведут бесплатный урок, а потом за него деньги будут требовать? :unsure:
Можуть і секс по телефону запропонувати замість оплати.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене вчора був новий досвід - подзвонило з погрозою одразу, щось незрозуміле, типу ви щось порушили, очікуйте зʼєднання з оператором. Мабуть вже всі свої 100500 мільонів вже виграли, прийшов час погроз :D

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Они будут вытаскивать
Нет, они всего лишь предложат товары почтой. Колечки там всякие эротичные....ну по вашей части и даже вышлют вам это плюс новый каталог.
Post automatically merged:

Це щось нове

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Нет, они всего лишь предложат товары почтой. Колечки там всякие эротичные....ну по вашей части и даже вышлют вам это плюс новый каталог.

Нууу...возможно...хотя я читала про денежный развод :)

Кстати, я тут подумала, и наверное, поняла в чем смысл "школы английского языка".
Если я не ошибаюсь, то она же онлайн, верно?
А как можно оплачивать товары/услуги онлайн? Кредитной картой...
Дальше, я думаю, можно не продолжать :)

Зверху