Цікаво, хто підключив цю платну послугу на Водафоні, той не отримує СМС розсилок зі спамом? У мене номер Водафон – лише для вихідних дзвінків, не основний оператор. Але СМС зі спамом на цей номер є.Ми вбережемо вас від чужого спаму і підключимо свійі це всього за 50коп/день
на Андроїд є додаток Фільтр дзвінків у якому є бази для різних країн (в тому числі і Україна), базу наповнюють самі користувачі.Погано, що немає українського додатку для блокування спам – дзвінків. Саме українського з базою лише українських номерів спамерів.
Чи він є? А я не знаю про його існування.
Дякую. Я знаю про Фільтр дзвінків. Автор додатку із москви. Користуватися таким чи ні – справа кожного. Тому мені хочеться, щоб був подібний український додаток і лише з українськими базами спамерів.є додаток Фільтр дзвінків у якому є бази для різних країн (в тому числі і Україна), базу наповнюють самі користувачі.
Якось боретеся зі спам-дзвінками? Чи просто не звертаєте на них уваги?А на київстар в день буває по 5-6 дзвінків.
Закон о связи обязывает организации маркировать телефонные звонки. При звонке из компании на экране должны высвечиваться название организации и ее категория.
Заношу в чорний список і все.Якось боретеся зі спам-дзвінками? Чи просто не звертаєте на них уваги?А на київстар в день буває по 5-6 дзвінків.
прикольно, спамери з майбутнього вже навчилися у минуле спамити...з лайфселл тільки в 2024-26 рр почали спамити...
СМС не блокуютьсяЦікаво, хто підключив цю платну послугу на Водафоні, той не отримує СМС розсилок зі спамом? У мене номер Водафон – лише для вихідних дзвінків, не основний оператор. Але СМС зі спамом на цей номер є.Ми вбережемо вас від чужого спаму і підключимо свійі це всього за 50коп/день
Також цікаво, яка саме схема розводу і в чому полягає намахалово.Интересно, это действительно школа английского? Кто-то общался с живым оператором оттуда?
А чому Ви не спитали?Кто-то общался с живым оператором оттуда?
А чому Ви не спитали?
Можуть і секс по телефону запропонувати замість оплати.Проведут бесплатный урок, а потом за него деньги будут требовать?![]()
Нет, они всего лишь предложат товары почтой. Колечки там всякие эротичные....ну по вашей части и даже вышлют вам это плюс новый каталог.Они будут вытаскивать
Це щось новепогрозою
Нет, они всего лишь предложат товары почтой. Колечки там всякие эротичные....ну по вашей части и даже вышлют вам это плюс новый каталог.