Тема для флуду про чергове подорожчання зв'язку

Місто
Rivne
оверквотінг (надмірне цитування)
Гадаю оптимізацію вимагає головний офіс у Парижі
Після приходу CEO з «Волі» в Lifecell тарифи фактично зросли вдвічі. І це — під час війни! Раніше Lifecell реально допомагав українцям: акції, підтримка, людяність. Тепер — суцільне здирництво.
А «Воля» — окрема біда: захмарні ціни. Сам відключився — економлю понад 4000 грн на рік.
Один керівник — і два сервіси, які деградують замість допомагати. Піар у Парижі, а проблеми — в кожній українській хаті.
Post automatically merged:

Зараз у мене в квартирі мобільний інтернет від Лайфселл – найкращий у порівнянні з іншими мобільними операторами.
Сингнал мобільної мережі став помітно кращим.
Такі зміни відбулися з лютого 2025 року.
Тому я можу сказати, що Лайфсел покращує свої послуги.
А якщо мені не подобаються ціни на тарифи якогось оператора, то я мовчки шукаю і знаходжу альтернативу в іншого оператора.
Цікаво читати такі коментарі, бо схоже на пост від самого Lifecell або їхнього "амбітного" піарника.
Так, сигнал міг покращитись — не сперечаюсь. Але якість інтернету у всіх мобільних операторів плюс-мінус однакова. Усі вони користуються однаковими частотами і стикаються з тими ж умовами війни.
Питання не в якості сигналу, а в здирництві.
- Безлім за 500 грн — це не сервіс, це знущання.
-Коли інші оператори дають подібне за 200–250 грн, Lifecell тихенько підняв ціни майже вдвічі — саме після приходу CEO з «Волі», який уже "прославився" тим, як довів той провайдер до повного краху.
Люди не "мовчки шукають альтернативу", люди обурюються — бо не нормальне це явище: піднімати тарифи під час війни, коли кожна гривня на рахунку.
Не треба прикривати комерційний грабунок словами про покращення. Покращення — це коли більше дають, а не більше знімають.
Після приходу CEO з «Волі» в Lifecell тарифи фактично зросли вдвічі. І це — під час війни! Раніше Lifecell реально допомагав українцям: акції, підтримка, людяність. Тепер — суцільне здирництво.
А «Воля» — окрема біда: захмарні ціни. Сам відключився — економлю понад 4000 грн на рік.
Один керівник — і два сервіси, які деградують замість допомагати. Піар у Парижі, а проблеми — в кожній українській хаті.

Зараз у мене в квартирі мобільний інтернет від Лайфселл – найкращий у порівнянні з іншими мобільними операторами.
А якщо мені не подобаються ціни на тарифи якогось оператора, то я мовчки шукаю і знаходжу альтернативу в іншого оператора.
Цікаво читати такі коментарі, бо схоже на пост від самого Lifecell або їхнього "амбітного" піарника.
Так, сигнал міг покращитись — не сперечаюсь. Але якість інтернету у всіх мобільних операторів плюс-мінус однакова. Усі вони користуються однаковими частотами і стикаються з тими ж умовами війни.
-Коли інші оператори дають подібне за 200–250 грн, Lifecell тихенько підняв ціни майже вдвічі — саме після приходу CEO з «Волі», який уже "прославився" тим, як довів той провайдер до повного краху.
Люди не "мовчки шукають альтернативу", люди обурюються — бо не нормальне це явище: піднімати тарифи під час війни, коли кожна гривня на рахунку.
Не треба прикривати комерційний грабунок словами про покращення. Покращення — це коли більше дають, а не більше знімають.
Не однаковий

Це повна маячня — скріни нічого не означають. Просто багато хто відключився через жахливі тарифи, тому зараз у лайфсела мережа вільніша і швидкість виглядає краще. Ніяких покращень не було — просто менше народу, от і все.
Мобільний інтернет по факту гірший за стаціонарний, і ці заміри швидкості — лише тимчасові цифри без реальної цінності.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Те, що тарифи піднімають - то зараз на все ціни ростуть, зокрема на електроенергію, і це нормально, а от те, що з тарифною підпискою на рік киданули - це справжній "безпредєл" проти якого треба голосувати гривнею.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Мобільний інтернет по факту гірший за стаціонарний, і ці заміри швидкості — лише тимчасові цифри без реальної цінності.
Звичайно, домашній інтернет набагато якісніший, можливо, швидше. Але мобільний інтернет мені потрібен буде, як почнуть відключати електроенергію, щоб подивитися футбол. І я б не порівнював мобільний та домашній інтернет. У мене для них – різне призначення.
Для мене цінність швидкості мобільного інтернету є і вона величезна.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Але мобільний інтернет мені потрібен буде, як почнуть відключати електроенергію, щоб подивитися футбол
Йой ви оптиміст. Дивитись стрімінг через мобільний інтернет при блекаутах...

Місто
Древнє місто над Дніпром
Але мобільний інтернет мені потрібен буде, як почнуть відключати електроенергію, щоб подивитися футбол
При блекаутах в моєму місті (Київська обл.) якраз витягував саме Лайфселл. При відключенні світла можна було дивитися відео на мобільному інтернеті до 4 годин. Потім швидкість почала просідати. А Водафон падав в роумінг через 15-20 хв.

Morino

Користувач
Місто
Львів

Київстар того року по тп переплюне лайф, як бачите і кс десь, абоненти йдуть, а виручка росте.

• Like
Реакції: cat
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
При блекаутах в моєму місті (Київська обл.) якраз витягував саме Лайфселл
І в мене. Поки що надія на Лайфсел.
У квартирі мобільний інтернет від Київстар 1 - 6 Мбіт/с. І це без блекаутів. Ті, хто дзвонить, мене іноді не чують. Тариф коштує невеликі гроші, тому поки що терплю.
Мобільний інтернет від Vodafone перевіряю. Остаточних висновків ще не зробив.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Місто
Львів
А хіба хліб в 2 рази подорожчав? Шонеділі купляю мамі в Рукавичці батон 400г. Сьогодні він коштував 22:90. Рік тому - 21, 5 років тому щось біля 17 грн.
За цигарки мовчу, це не першої необхідності підакцизний товар.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, ну тоді може й мобільний звязок не є щось першої необхідності?) Ну невже, коли маючи сімʼю один вихід в магазин за продуктами мінімум 1000 грн норм, а 250 за звязок на МІСЯЦЬ то вже дорого?

Місто
Львів
250 за звязок на МІСЯЦЬ то вже дорого?
Я вас здивую, але є категорії населення, яким і половина від 250 за зв'язок вже дорого.
Моя 87-літня мама перестала оплачувати 125 грн./28 днів у "LOVE UA Базовий 2024" у перший же місяць коли підняли з 75 грн. Зараз обходиться послугою "Ми разом" якщо треба зателефонувати мені, онуки регулярно надзвонюють самі.

А недорого - це контракт "LOVE UA База 2024" дружини із 75 грн./міс.

Morino

Користувач
Місто
Львів
magodzec, ну тоді може й мобільний звязок не є щось першої необхідності?) Ну невже, коли маючи сімʼю один вихід в магазин за продуктами мінімум 1000 грн норм, а 250 за звязок на МІСЯЦЬ то вже дорого?
Тут згідний

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В тому році я на Лайфі дивився чемпіонат по футболу, саме при Блекауті. Так якість не супер пьюпер алеидивитися цілком можливо і ти не повіреш навіть в селі

Ти що мамі не можеш забезпечити зв'язок? І ти на Червоному, та назваався Мега? Я певно тебе здивую , але навіть зараз у Київстар є можливість забезпечити голос за 70. Тому сину, тобі по сидницях треба дати, якщо у мами тільки "завжди разом"

Останнє редагування:
Зверху