Зрозуміло, тепер розумію що навіть не дивився на ці послуги, бо у голову не приходило що можуть діяти за не сплаченої передплати, думав що вони для тих, кому не вистачило вбудованих.Давно вже існує.. дуже давно
Зрозуміло, тепер розумію що навіть не дивився на ці послуги, бо у голову не приходило що можуть діяти за не сплаченої передплати, думав що вони для тих, кому не вистачило вбудованих.Давно вже існує.. дуже давно
На віртуальну пенсія не прийде точновіртуальну
Пенсія приходить не на карту, а на рахунок IBAN. Змінюється який зверненням в особистому кабінеті ПФУ.На віртуальну пенсія не прийде точно
Мамі непотрібно зараз, коли через півроку чи більше вже цілком адаптувалася телефонувати усюди, куди їй треба, зі стаціонарного і лише мені з комірки за послугою "Ми разом".виявилось "мамі непотрібно"
+Укртелеком дає щось там 1500 хв усюди, а не лише 300
Точну цифру зараз не згадаю, десь 276 грн з копійками, вона там з них зі стаціонарного телефону якусь знижку чи то на півроку, чи на рік вибила.А 1500 за яку плату?
Тут ще такий момент наприклад в Дніпрі дуже багато стаціонару порізано. І коли я думаю що мати в критичний момент може не додзвонитися то ну його той стаціонарА 1500 за яку плату
То нашо їй моб звязок? А то виходить почали з того, що оператор підняв тариф, потім перемістились на «мамі дорого» і закінчуєм « не схоче і не треба» Стільки офтопу, просто жесть. П..С лайф за стабільні 250 грн дає1500 хв усюди, а не лише 300.
Я їй то питання вже років десять останніх завдавав. "Навіщо тобі платити за КС, якщо з хати не виходиш і платиш за Укртелеком". У відповідь було, - нехай буде, можу собі позволити.То нашо їй моб звязок?
Пояснюю. Варіант зі зміною номеру (не кажучи вже про зміну оператора) 87-літньою жінкою відразу рішуче відкидається з порогу раз і назавжди! Бо половина старих подружек відразу відпаде, Мало у кого з них в такому віці навіть просто в бабушкофонах номери в адресну книгу вбиті, не кажучи вже про якусь смартфонну автосинхронізацію, більшість з паперових блокнотів вручну щоразу потрібний номер на клавіатурі набирає.я б для «хай буде» обрав водафон
Контракт можна відправляти в анабіоз та оживляти раз на 6 місяців. В мене такий лежить в режимі "хай зачекай"закрию контракт
Читай. Там проблема з ЕЦП. Тобто його нема. А Ощад віддалено не видає.Контракт з оператором зараз підписується віддаленопідписанням контракту
Post automatically merged:
З жовтня 24'рокуДякую, мамі воно не потрібно, бо наявний Укртелеком в рази більше дає. А не підкажете, коли саме вона з'явилася що я лише зараз з цієї гілки випадково дізнався?Якщо не зупиняє що безліму на Київстар не буде, можна спробувати користуватись.
І пам'ятають свінокоен!!! Даже КС за відключення оного через рік поплатився.Дюрі-бачі, ти ж розумієш як на червоному люблять "копійку"
Без сплати абонки, так?Контракт можна відправляти в анабіоз та оживляти раз на 6 місяців. В мене такий лежить в режимі "хай зачекай"закрию контракт
ЗвісноБез сплати абонки, так