Тема для флуду про чергове подорожчання зв'язку

Місто
Львів
Давно вже існує.. дуже давно
Зрозуміло, тепер розумію що навіть не дивився на ці послуги, бо у голову не приходило що можуть діяти за не сплаченої передплати, думав що вони для тих, кому не вистачило вбудованих.

Місто
Львів
На віртуальну пенсія не прийде точно
Пенсія приходить не на карту, а на рахунок IBAN. Змінюється який зверненням в особистому кабінеті ПФУ.
Post automatically merged:

виявилось "мамі непотрібно"
Мамі непотрібно зараз, коли через півроку чи більше вже цілком адаптувалася телефонувати усюди, куди їй треба, зі стаціонарного і лише мені з комірки за послугою "Ми разом".

Зрештою, навіть якщо б на момент підняття тарифу я знав що послуга за 70 грн діє за не сплаченої передплати, далеко не факт що вона її тоді б захотіла. Бо Укртелеком дає щось там 1500 хв усюди, а не лише 300.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, невикористана частину пакету переноситься при заказі нового. Можна заказувати необмежену кількість якщо потрібно користуйся

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Тут ще такий момент наприклад в Дніпрі дуже багато стаціонару порізано. І коли я думаю що мати в критичний момент може не додзвонитися то ну його той стаціонар

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
1500 хв усюди, а не лише 300.
То нашо їй моб звязок? А то виходить почали з того, що оператор підняв тариф, потім перемістились на «мамі дорого» і закінчуєм « не схоче і не треба» Стільки офтопу, просто жесть. П..С лайф за стабільні 250 грн дає
750 хв + 750 хв на всі номери по Україні (окрім lifecell) за своєчасну оплату тарифу
ще й 40 гіг інету. Не знаю куди там дешевше, га?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Матвєй, От я міг би понити, що мобільні оператори обнагліли і в дешевих тарифах, якими користуюся я (Vodafone 4G XS), доступний роумінг не можна підключити за додаткову плату, довелось брати другу сімку.

Місто
Львів
То нашо їй моб звязок?
Я їй то питання вже років десять останніх завдавав. "Навіщо тобі платити за КС, якщо з хати не виходиш і платиш за Укртелеком". У відповідь було, - нехай буде, можу собі позволити.

Потім підняли зі 75 грн до 125 грн. (це тобі ще раз для зрозуміння що таке для українського пенса ще "нехай буде", а потім "вже дорого").

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Дюрі-бачі, та ото й я можу псіхувати на лайф, бо скинули мене з контракта просто так. Але, зрештою, той же «Максі» мені зайшом, бо є інет через вайфай навіть в моїх посадках, тому зазвичай згорає. А от хвилин валом, навіть в роумінгу є 250

magodzec, на вашому місці, я б для «хай буде» обрав водафон. Чому? Та бо це єдиний оператор, на який можна отримати рік за відносно недорого. А наповнення вже обирайте згідно потреб. Мені зараз і київстар підходить, бо за свої 280 грн маю акційні суперсили безлім на дзвінки та інтернет. Як тільки вони закінчаться, просто закрию контракт і буду на лайфі, бо наповнення в нього саме адекватне згідно ціни. А що там з тарифом для пенсіонерів від лайф? Вам теж не підходить?

Місто
Львів
я б для «хай буде» обрав водафон
Пояснюю. Варіант зі зміною номеру (не кажучи вже про зміну оператора) 87-літньою жінкою відразу рішуче відкидається з порогу раз і назавжди! Бо половина старих подружек відразу відпаде, Мало у кого з них в такому віці навіть просто в бабушкофонах номери в адресну книгу вбиті, не кажучи вже про якусь смартфонну автосинхронізацію, більшість з паперових блокнотів вручну щоразу потрібний номер на клавіатурі набирає.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Місто
Радивилів
Якщо не зупиняє що безліму на Київстар не буде, можна спробувати користуватись.
Дякую, мамі воно не потрібно, бо наявний Укртелеком в рази більше дає. А не підкажете, коли саме вона з'явилася що я лише зараз з цієї гілки випадково дізнався?
З жовтня 24'року

Дюрі-бачі, ти ж розумієш як на червоному люблять "копійку"
І пам'ятають свінокоен!!! Даже КС за відключення оного через рік поплатився.

Контракт можна відправляти в анабіоз та оживляти раз на 6 місяців. В мене такий лежить в режимі "хай зачекай"
Без сплати абонки, так?

Останнє редагування:
Зверху