Ти ж нив, що пенсам дорого...піди проспись
Залишу на твоїй совісті свідоме перекручування в "ниття" мій допис про реалії того, що таке "дорого" за умови виживання на виплати від держави переважної більшості не здатних за віком та станом здоров'я ще десь підробляти українських "пенсів". А також нічим не вмотивоване хамство "проспись..."
...то мама, значить, без розуму?
Я тебе ще раз здивую, але моя мама втратила можливість лише самостійно пересуватися вулицями, але ані краплі зі своїх когнітивних та морально-вольових якостей! Тому і всі рішення щодо власних потреб у "забезпеченні зв'язком" приймає одноосібно-самостійно! Зі мною може лише порадитися.
Якщо у тебе не так і ти, в силу зрозумілих вікових погіршень, змушений сам за свою маму приймати подібні рішення, то співчуваю.
Отже, коли їй на тарифі 75 грн/28 днів прийшла смс про здорожчання до 125, то я порадив три варіанта: 1) перейти на контракт Love UA База за 75 грн (прив'язуватися до контракту не захотіла, також були суттєві складнощі з отриманням кеп в її Ощадбанку, бо не ходить), 2) відмовитися від стаціонарного Укртелекому за понад 250 грн./міс на той момент і 3) перестати оплачувати КС.
Самостійно свідомо обрала третій. А не піднімали б до 125 - платила б по 75 і донині.
Послуга "300 хвилин по Україні" 70грн/4 тижні, підключається у Мій Київстар
Цю послугу можна підключити при несплаченій передплаті 125 грн/28 днів?
Не чув про неї нічого коли мамі оплату за тариф піднімали.