Тема для флуду про чергове подорожчання зв'язку

Місто
Rivne
magodzec, ну тоді може й мобільний звязок не є щось першої необхідності?) Ну невже, коли маючи сімʼю один вихід в магазин за продуктами мінімум 1000 грн норм, а 250 за звязок на МІСЯЦЬ то вже дорого?
Так не 250 ,а 500-600 грн. коли на ринку мінімальна ціна від 200 до 350 (моб.умовно безлімітний інтернет)

Місто
Львів
Ти що мамі не можеш забезпечити зв'язок?
А на хр.на моїй мамі, що за станом здоров'я вже не виходить на вулицю, "забезпечувати зв'язок", якщо вона користується стаціонарним телефоном від Укртелекому, де якась хмара хвилин на всі міські та мобільні?

Я тебе здивую, але таке буває, вона навіть з моєї машини у магазин КС не в стані 10 метрів пройтися щоб там "за 70 грн забезпечити голос". Бо вони без особистої присутності з паспортом такого не роблять!

тобі по сидницях треба дати
Це до тебе треба це застосувати за хамство.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Так не 250 ,а 500-600 грн
Може б вже проспався чи як? Максі 250 грн з персоналізацією. Нормальний тариф, де якщо вчасно поповнювати є гарне наповнення. І ціна повністю адекват. Навіть 300 без персоналізації норм…
Post automatically merged:

А на хр.на моїй мам
Ти ж нив, що пенсам дорого. Тепер нахріна…піди проспись. Чекаю картку

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, Що там робить, чи куди ходить чиясь мама, то форуму по цимбалах, ти сказав, що 150 їй задорого, а я тобі кажу що саме зараз це питання можна віришити за 70. Якщо Син не має такого бажання, то і не треба розводити теревені, що "задорого моїй мамі".

Місто
Радивилів
magodzec, знайома тема, якщо мама погано бачить , а на стац.телефоні цифри великі. Вивод Київстар тут однозначно програє.
Можливо за наявності телефона з великими кнопками підключити тариф від укртелекому green з посекундної тарифікацією була би економія але наявність телефона потрібно і щоб мама могла сама зарядити телефон і за повністю розряджений телефон могла самостійно зарядити тоді да.

Йой ви оптиміст. Дивитись стрімінг через мобільний інтернет при блекаутах...
В тому році я на Лайфі дивився чемпіонат по футболу, саме при Блекауті. Так якість не супер пьюпер алеидивитися цілком можливо і ти не повіреш навіть в селі

Ти що мамі не можеш забезпечити зв'язок? І ти на Червоному, та назваався Мега? Я певно тебе здивую , але навіть зараз у Київстар є можливість забезпечити голос за 70. Тому сину, тобі по сидницях треба дати, якщо у мами тільки "завжди разом"
Друже за 70 грн на 28 днів можна забезпечити тільки 300 хвилин!!! Наголошуйте людині на це.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
якщо мама погано бачить
Якщо мама погано бачить син мовчки вирішує це питання швидким викликом чи голосовим помічником а не розповідає про маму на форумах і як ій задорого. Тим більше на Червоному

Місто
Радивилів
Kladoff, це моє припущення просто була така майже схожа ситуація тільки замість київстара був Інтертелеком і замість звонка до мене вона чомусь дзвонила в пожежну охорону і як вона могла так набрати я до цього часу не знаю

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Pepto, кажеш людині , а вона у відповідь мені того не треба, ну не треба то й грець з ним. Підсумок. Наразі Київстар один з найдешевших варіантів для літньої людини, коли син з розумом

Місто
kyiv
зараз у Київстар є можливість забезпечити голос за 70
Можна докладніше? Дякую.

П.С. зараз лав юа свобода 2024 за 125-50, тобто 75 (не 70). Але через місяць і тих -50 закінчуються.
Послуга "300 хвилин по Україні" 70грн/4 тижні, підключається у Мій Київстар.

Непоганий срач розвели щодо змін абонплати в тарифах, хоча прямо зараз жодних змін в цінах тарифів не відбувається. Я ще розумію коли цю тему розмови розпочинають при змінах, а так, змін нема й розмова вже ні про що - одне й те ж саме по декілька разів.

В мене взагалі така думка, що кожен платить відповідно своїх потреб:
Якщо йому дорого, він піде шукати альтернативу - змінить оператора або почекає пропозиції (які кожен оператор трійки досить часто надає).

250-300грн це зараз досить ринкова ціна я б сказав, й я в шоці що деяким 125грн (3$ 🙈) (маю на увазі Київстар Свободу) вже дорого.

Й повернусь до своєї думки щодо плати відповідно своїх потреб, якщо Вам не потрібен зв'язок то за нього можна не платити (це як платна підписка на сервісах, хочеш користуватись спочатку сплати вартість підписки). Якщо Вам потрібен зв'язок - знайдіть альтернативи поточному тарифу який не влаштовує. В деяких випадках "дешево - сердито".

Останнє редагування:
Місто
Львів
Ти ж нив, що пенсам дорого...піди проспись
Залишу на твоїй совісті свідоме перекручування в "ниття" мій допис про реалії того, що таке "дорого" за умови виживання на виплати від держави переважної більшості не здатних за віком та станом здоров'я ще десь підробляти українських "пенсів". А також нічим не вмотивоване хамство "проспись..."

коли син з розумом
...то мама, значить, без розуму?
Я тебе ще раз здивую, але моя мама втратила можливість лише самостійно пересуватися вулицями, але ані краплі зі своїх когнітивних та морально-вольових якостей! Тому і всі рішення щодо власних потреб у "забезпеченні зв'язком" приймає одноосібно-самостійно! Зі мною може лише порадитися.
Якщо у тебе не так і ти, в силу зрозумілих вікових погіршень, змушений сам за свою маму приймати подібні рішення, то співчуваю.

Отже, коли їй на тарифі 75 грн/28 днів прийшла смс про здорожчання до 125, то я порадив три варіанта: 1) перейти на контракт Love UA База за 75 грн (прив'язуватися до контракту не захотіла, також були суттєві складнощі з отриманням кеп в її Ощадбанку, бо не ходить), 2) відмовитися від стаціонарного Укртелекому за понад 250 грн./міс на той момент і 3) перестати оплачувати КС.
Самостійно свідомо обрала третій. А не піднімали б до 125 - платила б по 75 і донині.

Послуга "300 хвилин по Україні" 70грн/4 тижні, підключається у Мій Київстар
Цю послугу можна підключити при несплаченій передплаті 125 грн/28 днів?
Не чув про неї нічого коли мамі оплату за тариф піднімали.

Місто
kyiv
Послуга "300 хвилин по Україні" 70грн/4 тижні, підключається у Мій Київстар
Цю послугу можна підключити при несплаченій передплаті 125 грн/28 днів?
Не чув про неї нічого коли мамі оплату за тариф піднімали.
Так, послуга доступна для користування, якщо оплата за тариф не знята. Працює лише на території України. 300 хвилин по Україні (на Київстар, інші мобільні та міські номери).
Якщо не зупиняє що безліму на Київстар не буде, можна спробувати користуватись.

Місто
Львів
Дякую, мамі воно не потрібно, бо наявний Укртелеком в рази більше дає. А не підкажете, коли саме вона з'явилася що я лише зараз з цієї гілки випадково дізнався?

Місто
kyiv
Дякую, мамі воно не потрібно, бо наявний Укртелеком в рази більше дає. А не підкажете, коли саме вона з'явилася що я лише зараз з цієї гілки випадково дізнався?
Давно вже існує.. дуже давно
Існують й інші, подібні
Screenshot_2025-05-25-15-59-04-229_com.kyivstar.mykyivstar-edit.jpg

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
magodzec, якщо мама не ходить, то як рішення ПРАКТИЧНО всіх проблем це запросити до дому нотаріуса та зробити генеральну довіреність на всі дії (за виключенням, наприклад, відчуження нерухомості) від імені мами. Бо будуть ще пенсійний, банки, нафтогаз, водоканали тощо. Й тут проблема з підписанням контракту з оператором вирішується на раз два. Було б бажання. А так його не бачу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Років 5 точно є це не секретна послуга, про неї кажуть на 477. Підключення *234*300#

Дякую, мамі воно не потрібно
Справа в тому що спочатку ти заявив "мамі задорого" виявилось "мамі непотрібно" це повністю різні питання.

Місто
Львів
будуть ще пенсійний, банки, нафтогаз, водоканали тощо
А які з тим можуть бути проблеми? Завів їй на окремому смартфоні Дію, звідки авторизуюся у її пенсійному (Якби потрібно було щось там залагодити - то у самого є досить об'ємний позитивний досвід електронних звертань туди). Щомісяця знімаю з банкомату її пенсію, картку дає.У нафтогазів з водоканалами завів її особисті кабінети. Повірку її лічильників роблю на свій телефон, там нікому жодних ідентифікацій не треба.

Коли спливе термін дії її картки в Ощаді - простіше і дешевше буде відкрити віртуальну і прив'язати в Gpay.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
підписанням контракту
Контракт з оператором зараз підписується віддалено

А які з тим можуть бути проблеми?
Наприклад відновлення банковскої карти. Не проблема, але прикрість буде