Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Сіннер грав не дуже добре сьогодні, але допомогла виграти матч травма Фелікса. На жаль. Не хотілося б, щоб канадець знявся з турніру, бо замість нього буде Бублік.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, Фріц – Алькарас 15:00. Хочеться побачити, за що Фріц знаходиться на такому високому місці у рейтингу.
А сам турнір більше схожий на якесь шоу, а не на змагання спортсменів. Занадто багато світлових ефектів та музики. Аж зайве, мені здається.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я таємно мрію про те, щоб Фріц сьогодні провів найкращий матч у своїй кар'єрі та обіграв Алькараса.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А сам турнір більше схожий на якесь шоу, а не на змагання спортсменів. Занадто багато світлових ефектів та музики. Аж зайве, мені здається
Він завжди такий й був. Шоу з великою кількістю очок. Справжні змагання почнуться після Різдва. Вже дуже скоро.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
З такою грою, як сьогодні, Алькарас виграє цей турнір. Хоча багато писали, що він не може грати на хардовому покритті у залах. Карлос ідеальний на корті та за його межами без вад.
А Сіннеру треба зосереджуватись на тенісі, а не на своїх жінках, яких возить за собою напоказ, та бажано забувати про шоу показу модних одягів, у яких збирається брати участь. І бажано забути про всі світські та релігійні шоу, такі як відвідування папи римського з величезною кількістю фото у ЗМІ. Без цього можна прожити. Або обираєш лише теніс, чи будеш лише другим у рейтингу.
Не здивуюсь, якщо король хардових покриттів у залах програє Алькарасу в Турині.

Читаю новини про таємне весілля Алькараса та Радукану. Не знаю, чи це правда. Мені здається, що новина більше схожа на фейк. Емма, звичайно, дуже красива. Вболіваю за неї.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Все у нього в порядку з грошима тенісом та жінками. Навіть якщо він і не виграє на цей раз, то заробив він цього року достатньо. В 24 роки я думаю Ви теж задивлялись на жіночок:)
Post automatically merged:

Якщо весілля й буде, його точно не будуть приховувати

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я пишу не про гроші, а про перше місце у рейтингу. Невже Сіннер не хоче бути першим у рейтингу так, як Алькарас: "Карлос зізнався, що думав під час матчу про можливість гарантувати собі перший рядок в рейтингу АТР."

Сьогодні Шелтон не встиг кинути ракетку об підлогу, як одразу отримав попередження. Дивно. Бублік нещодавно повністю розбивав ракетку і попередження не було. :)

Ввечері грають найкращий приймаючий світового тенісу та тенісист із найкращою подачею. Цікаво, чи зробить брейк Яннік?

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, будь ласка, не зникайте так надовго.
Сіннер грає на Підсумковому з великою кількістю помилок. Але поки що йому щастить.

Сьогодні Алькарас – Музетті о 21:30. І футбол Франція – Україна.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Світла у мене теж немає по 11 і більше годин на добу. Теніс дивлюся.

Місто
Львів
Карлітос молодчинка!
Доказав чудовою грою що він беззаперечний номер один у світі!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Саша Звєрєв втомлений і повільний без своєї найкращої у світі подачі програв Феліксу. Я засмучений. Тепер вся моя надія на Янніка.

Сіннер А. де Мінаур 15:30.

Місто
Львів
Феликс Оже Альяссім приємно дивує чудовою якістю гри. Вболіватиму за нього, хочеться щоб врешті хтось виграв у Сіннера.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, нам сьогодні вночі додали відключень, тепер певно фінал дивитися не буду. Вже по 15 годин. Тільки заряджати все встигай
Post automatically merged:

Феликс Оже Альяссім
Колись він грав в півфіналі Шолому, тобто грати він вміє

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Колись він грав в півфіналі Шолому, тобто грати він вміє
Фелікс Оже-Аліассім уже програв Сіннеру на цьому Підсумковому. Грав добре, доки не почав кульгати. Потім була перерва медична. І вдруге можуть не зіграти, якщо Алькарас виграє у Фелікса.
нам сьогодні вночі додали відключень, тепер певно фінал дивитися не буду
У мене працює роутер через ДБЖ. Теніс та футбол дивлюся.

Зверху