Сіннер грав не дуже добре сьогодні, але допомогла виграти матч травма Фелікса. На жаль. Не хотілося б, щоб канадець знявся з турніру, бо замість нього буде Бублік.
Тому що стабільно обігрує Звєрєваза що Фріц знаходиться на такому високому місці у рейтингу.
Він завжди такий й був. Шоу з великою кількістю очок. Справжні змагання почнуться після Різдва. Вже дуже скоро.А сам турнір більше схожий на якесь шоу, а не на змагання спортсменів. Занадто багато світлових ефектів та музики. Аж зайве, мені здається
Я цього року дивлюся Підсумковий турнір уперше. Цікаво, чи зможе Фріц обіграти Карлоса?Він завжди такий й був
Все у нього в порядку з грошима тенісом та жінками. Навіть якщо він і не виграє на цей раз, то заробив він цього року достатньо. В 24 роки я думаю Ви теж задивлялись на жіночокСіннеру треба
Якщо весілля й буде, його точно не будуть приховуватитаємне весілля
Та я нікуди не зникаю то в мене світло зникає по 12, інколи 14 годин. Може зможу подивитися фінал, якщо гірше не станебудь ласка, не зникайте так надовго
А якщо у фіналі гратимуть Сіннер - Звєрєв, то у вас буде бажання його дивитися? Я можу припустити, що Звєрєв обіграє Алькараса у півфіналі.Може зможу подивитися фінал
Враховуючи що це останній матч на досить тривалий час - треба дивитисяА якщо у фіналі гратимуть Сіннер - Звєрєв, то у вас буде бажання його дивитися
Колись він грав в півфіналі Шолому, тобто грати він вмієФеликс Оже Альяссім
Фелікс Оже-Аліассім уже програв Сіннеру на цьому Підсумковому. Грав добре, доки не почав кульгати. Потім була перерва медична. І вдруге можуть не зіграти, якщо Алькарас виграє у Фелікса.Колись він грав в півфіналі Шолому, тобто грати він вміє
У мене працює роутер через ДБЖ. Теніс та футбол дивлюся.нам сьогодні вночі додали відключень, тепер певно фінал дивитися не буду