Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Сіннер грав не дуже добре сьогодні, але допомогла виграти матч травма Фелікса. На жаль. Не хотілося б, щоб канадець знявся з турніру, бо замість нього буде Бублік.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, Фріц – Алькарас 15:00. Хочеться побачити, за що Фріц знаходиться на такому високому місці у рейтингу.
А сам турнір більше схожий на якесь шоу, а не на змагання спортсменів. Занадто багато світлових ефектів та музики. Аж зайве, мені здається.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А сам турнір більше схожий на якесь шоу, а не на змагання спортсменів. Занадто багато світлових ефектів та музики. Аж зайве, мені здається
Він завжди такий й був. Шоу з великою кількістю очок. Справжні змагання почнуться після Різдва. Вже дуже скоро.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
З такою грою, як сьогодні, Алькарас виграє цей турнір. Хоча багато писали, що він не може грати на хардовому покритті у залах. Карлос ідеальний на корті та за його межами без вад.
А Сіннеру треба зосереджуватись на тенісі, а не на своїх жінках, яких возить за собою напоказ, та бажано забувати про шоу показу модних одягів, у яких збирається брати участь. І бажано забути про всі світські та релігійні шоу, такі як відвідування папи римського з величезною кількістю фото у ЗМІ. Без цього можна прожити. Або обираєш лише теніс, чи будеш лише другим у рейтингу.
Не здивуюсь, якщо король хардових покриттів у залах програє Алькарасу в Турині.

Читаю новини про таємне весілля Алькараса та Радукану. Не знаю, чи це правда. Мені здається, що новина більше схожа на фейк. Емма, звичайно, дуже красива. Вболіваю за неї.

Останнє редагування:
Зверху