Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Це не є новиною давно
Просто прочитав і в мене виникли асоціації з усуненням Мудрика через допінг.
Сетанта транслює Вімблдону не по каналам, а по окремій підписці
Є кілька Setanta Event. Там ведуться прямі трансляції. Футбол іноді дивлюся, якщо матчів багато, а каналів для всіх не вистачає. Можливо, прямі трансляції тенісу там будуть, якщо будуть на Setanta. І ще є канали Setanta для Казахстану, Прибалтики, Молдови. Подивимося. Можливо, трьох українських каналів Setanta вистачить.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Матч между Синнером и Алькарасом стал самым просматриваемым мужским финалом «Ролан Гаррос» во Франции с 2011 года

Также в этом году был установлен рекорд посещаемости турнира – 685 тысяч болельщиков

Місто
Львів
Матч между Синнером и Алькарасом стал самым просматриваемым мужским финалом «Ролан Гаррос»
"А шо такоє?" Чому ж глядач в усьому світі не спротивив собі "допінгіста"? Його ж за то ігнорувати варто, так же, Kladoff? :ROFLMAO:

Більш за то, у мене немає найменшого сумніву що якби на його місці у фіналі був Джокович - то переглядів було б хоч і не набагато, але менше!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ось наш форумчанин, не знає хто той Сінер за національністю, чи на твою думку багато глядачів поринули в подробиці допінг скандалу? Нажаль людина іноді не розбірлива істота в цілому.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Ось наш форумчанин, не знає хто той Сінер за національністю, чи на твою думку багато глядачів поринули в подробиці допінг скандалу? Нажаль людина іноді не розбірлива істота в цілому.
Про скандал із допінгом написано багато. Можливо, для когось цей скандал підігрів інтерес до фіналу Ролан Гаррос. Мені байдуже. Я дивився фінал не через скандал. Для мене Сіннер – видатний тенісист сучасності.
А ось про національність Сіннера, на жаль, написано дуже мало. І не все там так однозначно.

Місто
Львів
на твою думку багато глядачів поринули в подробиці допінг скандалу?
В подробиці мало. Але, гадаю, немає жодного глядача, хто б не чув про скандал.
Але це чомусь жодним чином не вплинуло негативно на його популярність.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Ось наш форумчанин, не знає хто той Сінер за національністю
"Прізвище Сіннер має південно-німецьке походження, воно подібне до відомого прізвища німецьких євреїв Зінгер (нім. Singer). А ім'я Яннік має німецько-французьке походження та більше поширене у Франції". Дуже намішано.
Життя сім'ї вкрите таємницями. Особливо це стосується старшого брата Сіннера Марка, який народився в рашці, був усиновлений батьками Янніка.
Якщо німці Сіннер усиновили дитину, то чому саме в раші? Інших країн немає?
І в мене є передчуття, що є там єврейське коріння, якщо врахувати ім'я Марк.
Я вболіватиму за Янніка, поки в мене буде інтерес до тенісу. А про національність просто цікаво. І не більше.

Місто
Львів
Якщо німці Сіннер усиновили дитину, то чому саме в раші? Інших країн немає?
Гадаю, бо так їм вийшло дешевше і з меншими бюрократичними перепонами.
Це був 1999-й рік, в рашці тоді все легко вирішувалося за доволі помірні гроші.

є там єврейське коріння, якщо врахувати ім'я Марк
Яке то взагалі має значення? З вигляду він чистий арієць, а брата Марка з доволі семітською зовнішністю німці могли всиновити з тих самих міркувань, з яких німецька держава запрошує до себе нащадків постраждалих від геноциду євреїв за спеціальною програмою.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Не можу знайти, хто офіційний транслятор Вімблдону 2025 в Україні. Торік була Setanta Sports.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В додатку Сетанти поки тиша
Post automatically merged:

SvPet, може бути що взагалі не буде трансляцій Вімблдон він такий

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На українських каналах може не бути. На жаль. Але знайдемо трансляції на інших.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Дивлюсь Куинс Клаб: Трава дуже змінилася грають на задній лінії

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я читав новини тенісу на сайті Reuters.
Яннік Сіннер розповідав, що його батько працює кухарем. Батько не був на фіналі Ролан Гаррос, бо він того дня перебував на роботі. Мовляв, у них дуже "проста сім'я".
Майже всі зірки тенісу, чиї інтерв'ю прочитав, пророкують перемогу Алькараса на турнірі Вімблдону в одиночному чоловічому розряді. Тим краще та цікавіше. А я сподіваюся на перемогу Янніка.

Місто
Львів

У 2025 році учасники третього турніру Великого шолома сезону отримають суттєво вищі виплати. Британський мейджор, який пройде з 30 червня по 13 липня, збільшить загальний призовий фонд на 7% – до 53,5 мільйона фунтів стерлінгів.
✍️ Переможці в одиночних розрядах отримають по 3 мільйони фунтів – це на 11% більше, ніж торік. Учасники, які програли в першому раунді, отримають по 66 тисяч фунтів – на 10% більше, ніж минулого року.
🔹 Таким чином, за останні десять років призові більш ніж подвоїлися – з 25 млн фунтів у 2014 році до 53,5 млн цього року.
"Уравніловка" чоловіків та жінок продовжується.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, Ти Сексист, чи в жіночому турі не буває 3 годинних цікавих матчів. Далеко не підемо: ось той чвертьфінал Еліни коли ти перемикав, було нудно і не так як у чоловіків?

Місто
Львів
Kladoff, я не сексист, просто вважаю що вартість оплати любої роботи повинна формуватися ринковими засадами. Тобто якщо це в рази більше переглядів чоловічого фіналу, аніж жіночого - то й оплачений він чоловікам повинен відповідно в рази й більше.

Це як з фіільмами в прокаті.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я не збираюся дивитися матчі Вімблдонського жіночого тенісного турніру. Навіть фінал. Виняток один – участь у ньому Світоліної.
Буде багато футбольних матчів. Часу подивитися все не вистачить. Вибиратиму найцікавіше.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
ринковими засадами
То вже до телевізійників "ринкові засади" вартість підписки і все таке інше, а ось на корті вони всираються та працюють однаково практично. Ти тут скажеш де ж 5 сетів? Так, але жінки менш витривалі тому їх і прибрали

Я не збираюся дивитися матчі Вімблдонського жіночого тенісного турніру. Навіть фінал. Виняток один – участь у ньому Світоліної.
Є два умовні табори тих хто вболіває за "наших" і ті хто люблять саму гру. Ось я люблю гру. Можу не дивитись фільми, серіали, взагалі не бачив оту Гру Престолів, але теніс і жіночій тур дивлюся завжди. Саме жіноча психологія непередбачуваність роблять матчі яскравими

Буде багато футбольних матчів
Яких?

Останнє редагування:
Зверху