Теніс

Місто
м. Кам'янське
Програш, після раннього брейку на своїх помилках. Це дуже давнє явище
Це в третьому сеті? Що там сталося, як ця тенісна машина могла програти? В неї ж психологія переможця

- Сейчас это кажется нереальным, - сказала Аманда. - Арина - такая сильная соперница. Я просто умирала там. Не знаю, как я выдержала. Она вдохновляет меня и многих других людей. У нас было так много тяжелых сражений...

Третій програний півфінал Вімблдона...
Ех, Сабалєнка, Сабалєнка... Іван Лендл в юбке.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Центральный корт
15:30 🇺🇸 Тейлор Фриц - 🇪🇸 Карлос Алькарас
17:30 🇮🇹 Янник Синнер - 🇷🇸 Новак Джокович

Корт 1
15:00 🇦🇺🇺🇸 Гадеки/Кравчик - 🇷🇺🇧🇪 Кудерметова/Мертенс
18:00 🇨🇿🇺🇸 Синякова/Таунсенд - 🇹🇼

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Призначати Шиманьського на півфінали дуже дивно

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Призначати Шиманьського на півфінали дуже дивно
Повірте, Шиманський набагато кращий за нашого коментатора Плачинду. Так, багато марнослів'я. Але хоч не кричить без причини.
Можливо, що другий півфінал коментуватиме Мєтрєвєлі.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Чекав набагато більшого, навіть не за результатом а по грі....

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Наскільки пам'ятаю він колись був на футболі
Так, все, як завжди. Черговий футбольний коментатор коментує тенісні матчі Вімблдону. Іноді несподівано волає без причини, незрозуміло, навіщо так кричати.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Джокович більше не зможе це очевидно. Проблема в тому що тіло вже не тягне другий тиждень особливо вирішальну стадію

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Центральный корт
15:00 🇦🇺🇳🇱 Хиджиката/Пел - 🇬🇧🇬🇧 Кэш/Гласспул
18:00 🇺🇸 Аманда Анисимова - 🇵🇱 Ига Швёнтек
Post automatically merged:

Анісімова була в двох фіналах на траві. Йшла беззаперечним фаворитом і раптово програвала без варіантів. За складом психіки дуже подібна до Сабалєнкі. Якщо не влучає може посипатися на очах навіть якщо впевнено бере перший сет.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Вболіватиму за Швьонтек, щоб вигравала і забрала у Сабалєнки перше місце в рейтингу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Джокович о финале: «Думаю, отдам чуть больше предпочтения Карлосу в качестве фаворита, потому что он здесь взял два титула, и из-за того, как он играет и на какой уверенности сейчас. Но это очень небольшое преимущество, потому что Янник бьёт по мячу невероятно хорошо. Думаю, всё опять будет очень близко, как было в Париже»

А я гадаю, що зараз перевага на боці Сіннера як раз тому що програв Париж і зараз буде мотивований і сконцентрований.

Джокович о физической форме: «Не думаю, что это невезение, просто возраст, износ тела. Хотя я о нём хорошо забочусь, последние полтора года реальность настигает меня, как никогда раньше. Мне тяжело это принять, поскольку чувствую, что когда свеж и в форме, то всё ещё могу показывать очень хороший теннис. Я это доказал в 2025 году. Играть пятисетовики в этом году стало очень тяжело физически. Чем дольше длится турнир, тем хуже состояние»

Останнє редагування:
Місто
м. Кам'янське
За складом психіки дуже подібна до Сабалєнкі. Якщо не влучає може посипатися на очах навіть якщо впевнено бере перший сет.
Фінал Швьонтек–Сабалєнка був би значно цікавіший як на мене. З Анісімовою Швьонтек повинна забирати фінал, якщо не станеться щось неймовірне.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Швьонтек повинна
Вона не ідеальна, трава не її покриття + Аманда може вистрілити. Якщо візьме перший сет Аманда може бути цікаво

Трава це насамперед подача. Буде у Аманда подача, буде гра, як ні то як вчора Новак.

Місто
Львів
Чекав набагато більшого, навіть не за результатом а по грі....

хай доїде до півфіналу а там ми побачимо морквяне пюре.
:D Бач, як воно буває коли людина перебуває в полоні власних помилкових уявлень про теніс, які вона безапеляційно вважає ікспердними!
"Нетравяний" Сіннер раптом перетворився на цілком собі травяного, показавши топову гру в півфіналі ;)

А Джоковичу ще в 2023-му варто було вийти на пенсію. Цілком зрозуміло що він з того часу ніякий не топ, а реально цілком посередній середнячок рівня Фріца чи Дрейпера. Але-ж ні, й досі пижиться, надуває щоки. От що значать захланність та хтивість.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
А Джоковичу ще в 2023-му варто було вийти на пенсію. Цілком зрозуміло що він з того часу ніякий не топ, а реально цілком посередній середнячок рівня Фріца чи Дрейпера. Але-ж ні, й досі пижиться, надуває щоки. От що значать захланність та хтивість.
За вихід до півфіналу Вімблдону Джокович заробив 750 тисяч (?) фунтів стерлінгів, як сказав коментатор матчу. Звісно, йти треба вчасно. Але гроші він заробляє і зараз чималі.

А я гадаю, що зараз перевага на боці Сіннера як раз тому що програв Париж і зараз буде мотивований і сконцентрований.
На жаль, якщо врахувати, що грає із травмою руки, то Алькарас може виграти фінал. Шкода.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Бач, як воно буває коли людина перебуває в полоні власних помилкових уявлень про теніс, які вона безапеляційно вважає ікспердними!
Слухай но, де ти бачив, в цій темі щоб я десь в цій темі називав себе експертом? Знову фантазії які навіяло Поляцьке іномовлення. Не можна стільки дивитися того Томаща як там грець його.

Звісно можна сказати що Kladoff це мавпяче лайно, але думка самого Федерера, який віддавав перевагу Новачку, тобі нічого не каже?
показавши топову гру в півфіналі
На твою думку це була топова гра? Це була гра з травмованим суперником. Ніхто, навіть отой Томаш таку гру ніколи не назве топовою

Місто
Львів
думка самого Федерера, який віддавав перевагу Новачку, тобі нічого не каже?
Каже що з нього той ще іксперд! :D А ще каже що він ляпнув це щоб улестити дружбану-пенсіонеру ;)
це була топова гра? Це була гра з травмованим суперником
А хто травмований був? Я знаю про травмований лікоть Сіннера, з яким він грав дивовижно безпомилково. В тому числі на власних подачах, що, як ти сам стверджуєш, і є ключове на траві:) У тому й полягає топова гра "нетравяного Сіннера".

А травма Джоковича - в його роках. Ну тут вже мав би діяти принцип, якого він не дотримався - не можеш ср.ти - не мучай ж-пу! От помучив, вийшовши проти молодого сильнішого топа - і вчергове зганьбився.

Зверху