Я не можу тобі сказати чим саме, але гра Іги мені ніколи не подобалась. Не запалює. Інколи бачиш жінку і від разу це розумієш
Я не можу тобі сказати чим саме, але гра Іги мені ніколи не подобалась. Не запалює. Інколи бачиш жінку і від разу це розумієш
Це в третьому сеті? Що там сталося, як ця тенісна машина могла програти? В неї ж психологія переможцяПрограш, після раннього брейку на своїх помилках. Це дуже давнє явище
- Сейчас это кажется нереальным, - сказала Аманда. - Арина - такая сильная соперница. Я просто умирала там. Не знаю, как я выдержала. Она вдохновляет меня и многих других людей. У нас было так много тяжелых сражений...
Повірте, Шиманський набагато кращий за нашого коментатора Плачинду. Так, багато марнослів'я. Але хоч не кричить без причини.Призначати Шиманьського на півфінали дуже дивно
Наскільки пам'ятаю він колись був на футболіПлачинду
Так, все, як завжди. Черговий футбольний коментатор коментує тенісні матчі Вімблдону. Іноді несподівано волає без причини, незрозуміло, навіщо так кричати.Наскільки пам'ятаю він колись був на футболі
Раніше я б сказав що виграє беззаперечно, но той факт що вона рік не виграє фіналів, може її затиснути психологічно теж. ПодивимосьВболіватиму за Швьонтек,
Фінал Швьонтек–Сабалєнка був би значно цікавіший як на мене. З Анісімовою Швьонтек повинна забирати фінал, якщо не станеться щось неймовірне.За складом психіки дуже подібна до Сабалєнкі. Якщо не влучає може посипатися на очах навіть якщо впевнено бере перший сет.
Вона не ідеальна, трава не її покриття + Аманда може вистрілити. Якщо візьме перший сет Аманда може бути цікавоШвьонтек повинна
Чекав набагато більшого, навіть не за результатом а по грі....
хай доїде до півфіналу а там ми побачимо морквяне пюре.
За вихід до півфіналу Вімблдону Джокович заробив 750 тисяч (?) фунтів стерлінгів, як сказав коментатор матчу. Звісно, йти треба вчасно. Але гроші він заробляє і зараз чималі.А Джоковичу ще в 2023-му варто було вийти на пенсію. Цілком зрозуміло що він з того часу ніякий не топ, а реально цілком посередній середнячок рівня Фріца чи Дрейпера. Але-ж ні, й досі пижиться, надуває щоки. От що значать захланність та хтивість.
На жаль, якщо врахувати, що грає із травмою руки, то Алькарас може виграти фінал. Шкода.А я гадаю, що зараз перевага на боці Сіннера як раз тому що програв Париж і зараз буде мотивований і сконцентрований.
Слухай но, де ти бачив, в цій темі щоб я десь в цій темі називав себе експертом? Знову фантазії які навіяло Поляцьке іномовлення. Не можна стільки дивитися того Томаща як там грець його.Бач, як воно буває коли людина перебуває в полоні власних помилкових уявлень про теніс, які вона безапеляційно вважає ікспердними!
На твою думку це була топова гра? Це була гра з травмованим суперником. Ніхто, навіть отой Томаш таку гру ніколи не назве топовоюпоказавши топову гру в півфіналі
Каже що з нього той ще іксперд!думка самого Федерера, який віддавав перевагу Новачку, тобі нічого не каже?
А хто травмований був? Я знаю про травмований лікоть Сіннера, з яким він грав дивовижно безпомилково. В тому числі на власних подачах, що, як ти сам стверджуєш, і є ключове на травіце була топова гра? Це була гра з травмованим суперником