Подача є але всеж таки Каліньська не та суперниця, Світоліна не подавана в ціломуТож подача якась є.
Подача є але всеж таки Каліньська не та суперниця, Світоліна не подавана в ціломуТож подача якась є.
Світоліна вже не гравець першої п'ятірки. Поодинокі яскраві матчі можуть бути, але то і усе. В неї ніколи не було інстинкту бійця. 2 чи три рази були шанси на шолом, одного разу мені здавалося що ось воно буде, але ні. Сучасний теніс в Україні, ще слабкіший ніж 10 років тому. Нажаль. Як і футболтакі подачі Світоліної
Це не такі значні турніри щоб не спатидивлюся майже все
Звісно, у Марти багато що незлагоджено, тому навіть близько не в десятціМарты недоработан
Якщо тобі навіть здавалося, що шолом ось-ось буде, значить інстинкт бійця в неї все ж таки був. Просто не звезло.В неї ніколи не було інстинкту бійця. 2 чи три рази були шанси на шолом, одного разу мені здавалося що ось воно буде, але ні.
Я б так не казав що ось. Скоріш за все одного разу "можливо"ось-ось
Наприклад, мені цікаво було подивитися матч Звєрєв - Попирін. Думав, що Звєрєв буде оновлений Надалями. Але ж ні. З татом прийшов на матч, з татом пішов. Протягом матчу - гучні татові підказки російською мовою. Як було, так і залишилося поки що.Це не такі значні турніри щоб не спати